Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری ظهر امروز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سالن جلسات فرمانداری، اظهار کرد: در سیلاب های گذشته بیمه نبودن بسیاری از محصولات کشاورزی مشکلات زیادی را در زمینه پرداخت خسارت برای دولت و کشاورزان به بار آورد؛ بنابراین لازم است کشاورزان نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس مصوبه قرارگاه بازسازی و نوسازی استان خوزستان که متاثر از بخشنامه وزارتی است، بیمه محصولات کشاورزی اجباری شده و در سال جاری و سال های آینده دولت به کشاورزانی که فاقد بیمه هستند در صورت بروز حادثه، خسارت پرداخت نمی کند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول در ادامه با تاکید بر لزوم ثبت و ضبط خسارت‌ها توسط تمام دستگاه ها در هنگام بروز حوادث همچون سیلاب، عنوان کرد: در هنگام بروز حوادث مردم به دنبال دریافت خسارت و یا دریافت ملزومات مربوط به مسائل بحرانی همچون چادر هستند که در این راستا ضرورت پرداخت خسارت، ضبط و ثبت واقعه است.

حیدری تصریح کرد: دستگاه های مختلف شهرستان در صورت بروز حوادث از جمله سیلاب باید به صورت مستمر خسارات را به دستگاه های زیربط گزارش و اطلاع دهند و نسبت به مستند سازی به روز و دقیق خسارات اهتمام ورزند تا برای پرداخت مشکلی رخ ندهد. 

وی با تاکید بر لزوم تقویت اطلاع رسانی دستگاه ها در مواقع بحرانی به منظور رعایت اصل پیشگیری، گفت: مدیران شهرستان ارتباط خود را با رسانه های رسمی از جمله رادیو شهری و خبرگزاری ها تقویت کنند تا با اطلاع رسانی اصولی و صحیح مانع بروز شایعات در فضای مجازی شوند. یکی از مولفه های موفقیت در بحران سیلاب فروردین ماه دزفول اطلاع رسانی دقیق از سوی فرمانداری و حضور مستمر برخی رسانه ها در امر اطلاع رسانی و انتشار هشدارها و توصیه ها بود که این مهم باید تداوم یابد.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول با بیان اینکه وضعیت عشایر کوچنده، پاشنه آشیل مدیریت بحران شهرستان در سیلاب اخیر بودند، افزود: توصیه می شود به منظور آمادگی برای مقابله با حوادث به ویژه بارندگی های شدید و سیلاب، مناطقی تحت عنوان مناطق امن برای استقرار عشایر کوچنده از سوی متولیان در نظر گرفته شود و این منطقه امن محصور و تحت پوشش اداراتی همچون دامپزشکی، جهادکشاورزی، مرکز بهداشت، امور عشایر، نیرو انتظامی و فرمانداری قرار بگیرد.

حیدری، مقاومت عشایر برای جابجایی را یکی از مشکلات مدیریت بحران دزفول در سیلاب فروردین ماه برشمرد و گفت: هرچند ممکن است در سال جاری بارندگی کم باشد اما لازم است با اهتمام متولیان یک فرمول تمکین پذیری تدوین شود تا در صورت بروز حادثه مجددا با این مشکل مواجه نشویم.

وی با تاکید بر لزوم توجه به سلامت سیل بندهای مناطقی همچون زاویه ها، بالا رود، پیروزی و دیلم، افزود: سیل بندها به صورت مستقیم با جان مردم در ارتباط هستند که لازم است دستگاه های متولی نسبت به ترمیم و نگهداری آنان توجه ویژه ای داشته باشند که در این زمینه فرمانداری نیز پیگیری های متعددی را برای دریافت اعتبار و ترمیم این سیل بندها به عمل آورده است.

حیدری هچنین بیان کرد: شهرستان دزفول در عین حال که از مزیت آب بهره مند است با آسیب زهکش ها نیز مواجه است که این امر باید مدیریت شود تا خسارات از این ناحیه در مواقع سیلاب نسبت به گذشته کاهش یابد که در این راستا لایروبی زهکش ها از جمله زهکش سیاه منصور و شهر منتظران باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه تمامی دستگاه های شهرستان باید آمادگی مقابله با حوادث ناشی از بارندگی زیاد همچون سیلاب در سال جاری را داشته باشند، گفت: بحران خبر نمی کند، هر چه بحران سیلاب را جدی تر بگیریم قطعا شاهد خسارات کمتری خواهیم بود اما اگر نسبت به این امر بی تفاوتی صورت بگیرد سیلاب به ما غلبه خواهد کرد بنابراین تمام مدیران شهرستان باید با تدبیر ویژه برای مقابله با هرگونه بحران از جمله سیلاب انرژی گذاشته و آمادگی داشته باشند.

کد خبر 4771813

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حیدری فرمانداری دزفول سیل خوزستان کشاورزی خوزستان بوشهر یوم الله 13 آبان زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز بیرجند قزوین خطبه های نماز جمعه سفر استانی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان سه میلیون بیمه‌شده دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، بیت‌الله برقراری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در یادواره شهدای کارگری استان زنجان با بیان اینکه کارگران مهم‌ترین رکن توسعه کشور هستند، اظهار کرد: کارگران بازوی قوی و محکم برای جهش تولید و تحقق شعار سال هستند.

وی افزود: بدخواهان و دشمنان انقلاب و نظام دنبال تعطیل شدن واحدهای تولیدی هستند، اما کارگران همواره پای کار بوده‌اند و در راستای منافع کشور گام برداشته‌اند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با تاکید بر ضرورت توجه به نیازها و مسائل کارگران گفت: در اسلام به موضوع کار و کارگری اهمیت فراوانی داده شده است.

برقراری با اشاره به عملکرد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر افزود: قبل از دولت سیزدهم این صندوق در طول ۲۶ سال، یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه‌شده داشت، اما در دو سال گذشته بیش از یک میلیون و ۱۵ هزار نفر عضو جدید به صندوق جذب شده‌اند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه جامعه هدف خالص بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان در کشور ۱۰ میلیون نفر است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید، طبق قانون اساسی دولت موظف است که برای قشر تولیدکننده بیمه اجتماعی را فراهم کند و در این راستا با استفاده از تجربه‌های سایر صندوق‌ها، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تاسیس شد.

وی ادامه داد: خدمات این صندوق در زمینه‌های مختلفی گسترش پیدا کرده است و در این راستا بیمه مادران روستایی دارای سه فرزند به صورت رایگان در صندوق انجام می‌شود.

برقراری با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه شهروندان است، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های تحقق اجتماعی گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم و این در حالی است که با استقرار دولت مردمی سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

کد خبر 749398

دیگر خبرها

  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • شهرستان اردکان یزد فرمانداری ویژه شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • «محمد حسن عاقل منش» عضو جدید شورای شهر رشت شد