Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز نمایندگان اتحادیه‌های تعاونی‌های بخش کشاورزی و صنایع با صادقی نیارکی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت دیدار و گفتگو داشتند که در این جلسه تمامی درخواست‌ها و مشکلات تولید کنندگان حوزه کشاورزی مطرح شد.   واعظی یکی از تولید کنندگان حوزه فولاد و آلومینیوم با بیان اینکه صفر تا صد آلومینیوم در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: در بازه‌ای از زمان قیمت هر کیلو آلومینیوم به ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان رسیده بود، اما هم اکنون قیمت آن را به زیر ۲۰ هزار تومان کاهش داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه متاسفانه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان همکاری لازم را انجام نمی‌دهند، گفت: بانک‌ها تسهیلات ۱ و نیم میلیارد تومانی را به تولید کنندگان این بخش پرداخت می‌کنند، اما در هنگام پرداخت این تسهیلات تولیدکنندگان باید ۱۰ میلیارد تومان پرداخت کنند.   این نماینده بخش فولاد با بیان اینکه بانک‌ها در اجرای مصوبات لازم الاجرا بهانه‌های مختلفی می‌آورند، گفت: لازم الاجرا شدن برخی از مصوبات باید از سوی وزارت صمت پیگیری شود چرا که برخی از بانک‌ها به بهانه‌های مختلف در اجرای مصوبات با ما همکاری نمی‌کنند.

او اظهار کرد: بانک‌ها و همچنین مصوبات بانک مرکزی باعث شده که بسیاری از تولیدکنندگان نتوانند تسهیلات لازم را دریافت کنند و همین موضوع باعث شده که بسیاری از آن‌ها در آستانه ورشکستگی قرار بگیرند.

در ادامه محمدی یکی دیگر از تولیدکنندگان خوراک دام با بیان اینکه در بخش گرانول پتروشیمی در گذشته مشکلات بسیار زیادی وجود داشت، گفت: حمایت وزارت صنعت از این بخش باعث می‌شود که رونق تولید به شکل قابل توجهی افزایش یابد، اما به آن شرط است که بانک‌ها در حوزه تولید از ما حمایت کنند.

در ادامه  احمدی یکی دیگر از تولیدکنندگان لاستیک و تایر با اشاره به اینکه اتحادیه لاستیک ۱۶۰ برند مختلف تولید لاستیک داخلی را شناسایی کرده است، گفت: متاسفانه برخی از کمبود‌های نظارت باعث شده که تعدادی از تجار غیر حرفه‌ای وارد این صنف شوند و ما شاهد افزایش تولید لاستیک‌های بی کیفیت و آلوده شویم.

او اظهار کرد: همین موضوع باعث شده که برخی از سودجویان در حوزه لاستیک وارد بخش تولید داخل شوند این در حالی است که ما موظف هستیم از تولید داخل در این بخش حمایت کنیم.

این نماینده تولیدکنندگان لاستیک گفت: سازمان راهداری در دوره‌ای از مشکلات حوزه حمل و نقل وارد این صنف شد و همین موضوع باعث انباشت کالا‌ها شده به طوری که قیمت لاستیک هم اکنون در بازار آزاد ارزان‌تر از لاستیک‌های با نرخ مصوب است.

او اظهار کرد: تخصیص ارز برای ورود لاستیک‌های بی کیفیت یکی از معضلات جدی است که باید وزارت صمت از آن جلوگیری کند.

او همچنین گفت: باید توزیع لاستیک را به شرایط سابق خود بازگردانیم تا مشکلات این صنف برطرف شود.

قاسمی یکی از نمایندگان حوزه خوراک دام در این جلسه گفت: یکی از معضلات ما در این حوزه آن است که در جلسات وزارت صمت و یا جلسات تعیین نرخ خوراک از انجمن تولید کنندگان این صنف دعوت نمی‌شود و ما در بسیاری از مواقع با تصمیمات یک شبه گرفته شده مواجه می‌شویم.

او افزود: خوراک ماهی‌های قزل آلا در طی یک سال اخیر با قیمت‌های بسیار نجومی مواجه شده این در حالی است که اگر از تولید کنندگان این صنف حمایت شود قیمت‌های آن به شکل چشمگیری کاهش می‌یابد.

این نماینده تولید کنندگان خوراک دام گفت: امنیت غذایی در حوزه پرورش ماهی بسیار مهم است بنابراین حمایت از این صنف باید در دستور کار وزارت صمت قرار گیرد.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اخبار راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان

شما شهروندان عزیز در مورد عدم پرداخت وام ودیعه مسکن توسط برخی از بانک‌ها، پیام‌هایی برای سرویس شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ارسال کردید، که پس از بررسی برای پیگیری به سرویس اقتصادی ارجاع داده شد.

 

دغدغه روز/

گلایه متقاضیان از عدم پرداخت وام ودیعه مسکن توسط برخی از بانک‌ها

نتیجه پیگیری خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مورد عدم پرداخت وام ودیعه مسکن توسط برخی از بانک‌ها، در لینک زیر مشاهده کنید.

تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد

مدیرکل دفتر پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی از پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی توسط بانک‌ها خبر داد.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • بازار لاستیک ترمز برید