Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@08:55:11 GMT

ایمنی را باور نداریم

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۲۷۹۱

به گزارش  ایلنا، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در ابتدای برنامه تلویزیونی پرسشگر که شامگاه گذشته با موضوع «چرایی عدم گسترش پیام رسان های داخلی در آموزش و پرورش» روی آنتن شبکه آموزش سیما رفت درباره ایمنی دانش آموزان در فصل زمستان به ویژه با توجه به خبری که اخیرا از مسمومیت چندین دانش آموز با مونوکسیدکربن منتشر شد گفت: مشکلات حوزه ایمنی به این برمی گردد که ایمنی را باور نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علیرغم اقدامات و تلاش‌های انجام شده جهت پیشگیری از وقوع این حوادث باز هم مشاهده می‌کنیم که حتی در محیطی چون مدرسه به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی حوادثی رقم می‌خورد.

وی با بیان اینکه بسیاری از ما تصور می‌کنیم حادثه فقط برای دیگران اتفاق می‌افتد، گفت:  باور نداریم حتی اگر من نوعی که کارشناس ایمنی هستم، غفلت کنم ممکن است دچار حادثه شوم. هرکسی که درگیر حادثه شده قطعا یک جایی در کارش بی‌احتیاطی کرده است.

وی ادامه داد: غیر از مدارس در حالت کلی برای اماکن تجمعی به دلیل حضور افراد و بالارفتن ریسک خطر، اولویت خاصی وجود دارد، به ویژه دبستان‌ها که کودکان هشت نه ساله در آنجا حضور دارند و نیازمند رسیدگی و فراهم شدن محیط امن توسط بزرگترها هستند به طور ویژه‌تری مورد توجه‌اند.

سخنگوی آتش نشانی تهران با بیان اینکه مدرسه‌ای خوب است که به اولیا این اطمینان را بدهد که وقتی فرزندتان اینجاست خیالتان راحت باشد که حادثه ای رخ نمی دهد زیرا ایمنی رعایت شده است، گفت: البته در تهران اوضاع و احوال مدارس از این حیث قابل قبول است؛ ولی خب متاسفانه گاهی از گوشه و کنار کشور اخبار ناراحت کننده ای همانند همین خبر اخیر مسمومیت تعدادی از دانش آموزان به علت گازگرفتگی را می شنویم.

ملکی افزود: برخی هموطنان ما در فصل سرما اشتباهی را مرتکب می شوند که به مدارس هم منحصر نیست. بسیاری تصور می کنند چون از موتورخانه و شوفاژ استفاده می کنند دیگر خطری پیرامون مسمومیت با گاز مونوکسید کربن  متوجهشان نمی شود. در حالی که در این منازل و اماکن هم احتمال بروز حادثه وجود دارد. در حادثه اخیر گازگرفتگی در یک ساختمان مسکونی در منطقه پیروزی تهران، نصب غیرتخصصی دودکش منجر به انتشار گاز مونواکسیدکربن شده بود.

وی با تاکید بر اینکه باید به دانش آموزان آموزش های پیشگیرانه ایمنی داده شود گفت: دنیا به این سمت می رود که آموزش ها را از سنین کودکی و مهدکودک شروع کنند. تغییر رفتاری و نهادینه شدن رفتارهای ایمنی از سنین کودکی ممکن و میسر است تا وقتی کودکان بزرگ می شوند در جوانی به ایمنی باور داشته باشند.

ملکی افزود: در سالهای گذشته تعاملات خوبی با آموزش و پرورش داشتیم اما سال قبل تعامل گسترده و مطلوبی نداشتیم. خبر خوب اینکه امسال در کتاب آمادگی دفاعی پایه دهم  حدود هفت صفحه به مباحث و اصول ایمنی پرداخته شده است. کافی نیست اما همین هم خبر خوبی است که به این نقطه رسیده ایم. امیدواریم به حجم مباحث درسی افزوده شود و ما هم برنامه هایمان را در قالب دوره های آموزشی در مدارس دنبال کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کربن کودکان مدرسه آتش نشانی تهران سازمان آتش نشانی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۲۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • جسد یکی از غرق‌شدگان نازلوچای ارومیه کشف شد
  • عدم توجه به جلو بازهم حادثه آفرید
  • آتش سوزی دو انبار کالا در شهر ری
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها