Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@01:27:42 GMT

کلاهبرداری 100 میلیونی با ربات صیغه‌یاب!

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۶۶۷۰۸

کلاهبرداری 100 میلیونی با ربات صیغه‌یاب!

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان گفت: نصب برنامه صیغه‌یاب و استفاده از این نرم‌افزار موجب کلاهبرداری ۱۰۰ میلیون تومانی از یک شهروند همدانی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز شنبه گفت: یک شهروند با حضور در پلیس فتا عنوان کرد که ۱۰۰ میلیون تومان از حساب او برداشت شده و خواستار پیگیری این موضوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: طبق ادعای مالباخته او یک ماه پیش در یک سایت همسریابی و صیغه‌یابی عضو شده و پس از انتخاب فرد مورد نظر خود با استفاده از لینکی که ادمین کانال در اختیار او قرار داده وارد یک درگاه پرداخت الکترونیکی شده است.

رییس پلیس فتا همدان ادامه داد: این فرد با استفاده از این درگاه جعلی و وارد کردن مشخصات کارت بانکی ۲ هزار تومان به حساب ادمین واریز می کند که این رقم از حساب او کسر نمی شود چرا که این درگاه جعلی بوده و مالباخته به هدف خود در مورد صیغه نیز نمی رسد.

سرهنگ سرخوش نهاد گفت: با توجه به اینکه این فرد موجودی در این حساب بانکی نداشته، سرقتی از او صورت نمی گیرد اما پس از یک ماه ۲۰۰ میلیون تومان به این حساب واریز شده و کلاهبرداران از واریز این پول مطلع شدند.

وی بیان کرد: افراد کلاهبردار ۱۰۰ میلیون تومان این حساب را بی درنگ به سرقت می برند و مالباخته با تغییر رمز دوم کارت از به سرقت رفتن مابقی سپرده اش جلوگیری می‌کند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان اظهار داشت: بیشتر سایت ها و نرم افزارهای صیغه یابی و همسر یابی در راستای کلاهبرداری راه اندازی شده است و نباید به آنها اعتماد کرد.

سرهنگ سرخوش نهاد اضافه کرد: باید با فعال سازی رمز یکبار مصرف و سامانه پیامک اعلام تراکنش مالی از به سرقت رفتن موجودی حساب بانکی جلوگیری کرد.

 

بیشتر بخوانید: دستگیری عامل برداشت غیرمجاز از حساب بانکی فروش مدرک تحصیلی بهانه کلاهبرداری در سایت دیوار

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهروند فتا فرماندهی انتظامی استان نرم افزار همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حکمت الله شجاعی گفت: با وقوع کلاهبرداری‌های متعدد از شهروندان غیر بومی تحت عنوان عضویت در شرکت هرمی موسوم به کیونت، رسیدگی به پرونده در دستور کار پلیس آگاهی البرز قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز مطرح کرد: تحقیقات ابتدایی کارآگاهان نشان می‌داد افرادی با ایجاد یک هرم تحت عنوان شرکت کیونت به بهانه کاریابی در شرکت‌های معتبر دولتی، جوانان را اغفال و جذب کرده‌اند.

سرهنگ شجاعی بیان کرد: بنا بر حساسیت موضوع، تحقیقات به صورت تخصصی آغاز شد و در مرحله اول کارآگاهان با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی هویت ۱۲ نفر را شناسایی کردند.

وی خاطرنشان کرد: کارآگاهان در گام بعدی با روش‌های علمی و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه‌های متهمان را در منطقه حیدرآباد شناسایی کردند و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی موفق به دستگیری آنها شدند.

این مقام انتظامی مطرح کرد: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی در تحقیقات به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان با شگرد تشکیل باند هرمی موسوم به شرکت کیونت اعتراف کردند. ارزش کلاهبرداری انجام شده توسط این باند حدود دو میلیارد ریال برآورد می‌شود.

کد خبر 6091353

دیگر خبرها

  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟