Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مکان یابی برای احداث ۳۲۸ جایگاه‌های کوچک مقیاس سی ان جی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت. تاریخ انتشار: 08:30 - 06 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۳۵۲ به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان،با وجود افزایش قیمت بنزین هنوز ۴۰ درصد از ظرفیت جایگا‌های سی ان جی بدون استفاده مانده است، اما پیش بینی‌های از افزایش تقاضا برای گازسوز کردن خودرو‌ها حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هییت دولت از سال گذشته  اقداماتی برای  افزایش تعداد جایگاه‌های سوخت در کشور انجام داده است و ۲۳۸ جایگاه سوخت گاز با مقیاس کوچک در تهران در نظر گرفته است.   ۷۵  درصد سیستم حمل و نقل عمومی گازسوز است    اردشیر دادرس رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی جایگاه‌داران سی‌ان‌جی با اشاره میزان استفاده از سوخت گاز در حمل و نقل عمومی اظهار کرد: میزان استفاده از سوخت گاز در سیستم حمل و نقل عمومی و تاکسی رانی به ترتیب ۷۵ و ۹۵ درصد است و عمده جابجایی مردم با سوخت گاز انجام می‌شود که این موضوع می‌تواند هزینه حمل و نقل عمومی را با وجود افزایش قیمت بنزین ثابت نگه دارد.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی جایگاه‌داران سی‌ان‌جی تصریح کرد: عمده سوخت مورد استفاده در سفر‌های بین شهری گازوئیل است و به دلیل ثابت ماندن قیمت گازوئیل اصولا نباید افزایشی در این بخش داشته باشیم.
وی افزود: امروزه ۲۵۰۰ جایگاه فعال گاز درکشوربه صورت شبانه روز در حال خدمات رسانی هستند؛ حداکثر ظرفیت این جایگا‌ها ۴۰ میلیون مترمکعب در روز است و که با وجود افزایش قیمت بنزین میزان مصرف گاز به ۲۳ میلیون متر مکعب رسیده است.
دادرس بیان کرد: با افزایش ۱۰ درصدی قیمت گاز سی ان جی از ابتدای خردادماه امسال، قرار بر این شد که طرح هوشمند سازی برای افزایش ضریب ارتقای ایمنی جایگاه‌ها در سه حوزه اعمال شود که دستورالعمل آن توسط وزارت نفت در حال تهیه و تدوین است    وی افزود: حوزه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و پدافند غیرعامل و بقیه نهاد در حال همکاری برای اجرای این طرح هستند، امیدواریم از ابتدای دی ماه در دستور کار قرار بگیرد و از نظر کیفی جایگا‌های گاز از درجه ۳ به درجه یک و ممتاز ارتقا پیدا کند.
به گفته وی؛ به دلیل گرانی زمین در شهر‌های بزرگ نیاز به تشکیل کارگروهی در این حوزه برای واگذاری زمین به خدمات شهری تشکیل شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی جایگاه‌داران سی‌ان‌جی ابراز کرد:طی برنامه ریزی صورت گرفته توسط ستاد مدیریت سوخت و مرکز پژوهش‌های مجلس می‌بایستی در سال ۱۴۱۰ به ۱۱ میلیون خودرو گاز سوز برسیم.
وی تصریح کرد: ما امروز نیاز به یک بسته حمایتی از سوی دولت هستیم تا بتوانیم امنیت توسعه اقتصادی پایدار برای جایگاه داران سوخت تامین کنیم با این وجود هنوز در جایگاه تک منظوره و دو منظوره تعرفه بنزین و گاز برای سال بعد محاسبه نشده است.   بسته حمایتی از جایگاه دارن  در اواخر اسفند ۹۷ توسط هییت دولت به تصویب رسید
حمید قاسمی ده چشمه قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به بسته حمایتی دولت برای جایگاه دارن اظهار کرد: بسته حمایتی از جایگاه دارن  در اواخر اسفند ۹۷ توسط هییت دولت به تصویب رسید و با توجه به ناکید وزیر نفت برای حمایت از جایگاه دارن و مصرف کنندگان سی ان جی، تمام بازبینی‌های در قبال خودرو‌های سی ان جی شامل سامانه سوخت و پایش مخزن و همه تمهیدات که در کارگاهی مجاز به صورت رایگان انجام خواهد شد.
وی افزود: تمام مصوبه‌های قانونی آن آماده شده است و تا هفته آینده ابلاغ خواهد شد.   قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد:در خصوص جایگاه دارن دو راه حل پیش بینی شده است، خدمات جایگاه دارن به صورت حق العمل کاری باشد و برای احداث جایگاه های کوچک ۳۲۸ نقطه در تهران مشخص شده است، استقرار این جایگاه‌های کوچک مقیاس دسترسی مردم را افزایش می‌دهد.
وی ادامه داد: ابتدا باید در تمامی جایگا‌های سوخت سامانه هوشمند مجهز شوند و با همکاری و مشارکت بانک ها، جایگاه داران و هوشمندسازان این فعالیت انجام شود.
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد:  مصوبه هییت دولت در خصوص جایگا‌های سی ان جی در اسفند ماه تصویب و در خرداد سال ۹۸ اجرا شد این دستورالعمل در وزارت نفت در حال تدوین و تکوین است.
قاسمی گفت: مالکان خودور برای گاز سوز کردن خودرو می توانند به سامانه اطلاعات جامع خودروهای گازسوز کشور به نشانی https://www.irngv.ir  مراجعه کنند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت کارت سوخت جایگاه گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: در فراخوان جدید جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار خواهند آمد و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، یاسین کیخا با اشاره به ذکر آماری در خصوص جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: طبق مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ فراخوان جذب از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شده است. فراخوان اول و دوم در سال ۱۴۰۱ اعلام شدند که حدود ۷ هزار نفر ثبت نام کردند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان افزود: بعد از بررسی پرونده‌ها، ارزیابی و معرفی به کانون‌های ارزیابی در سال ۱۴۰۲ به صورت تدریجی انجام شد و در نهایت پرونده ۱۳۷۰ نفر در مجموع تأیید شد. در حال حاضر بیش از هزار نفر تعیین تکلیف و به دستگاه‌های اجرایی معرفی شدند و برای تعدادی هم کد استخدامی صادر شده است.

کیخا در ادامه خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال ۱۴۰۲ فراخوان سوم بنیاد ملی نخبگان با حدود ۳ هزار و ۲۱ کدشغل از ۱۸ دستگاه اجرایی اعلام شد که ۲۵ هزار نفر موفق به ثبت نام و تأیید نهایی پرونده خود شدند.

وی به نسبت جنسیتی متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در فراخوان اول و دوم حدود ۶۰ درصداز متقاضیان آقا و حدود ۴۰ درصد خانم بودند، ولی در فراخوان سوم نسبت جنسیتی متقاضیان برعکس شد،به طوری که حدود ۶۰ درصد متقاضیان خانم و ۴۰ درصد آقا هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در فراخوان اول و دوم میانگین سنی خانم‌ها ۳۵ سال و آقایان ۳۳ سال بود و بیشترین متقاضیان فارغ‌التحصیلان دکتری تخصصی و از استان تهران بودند.

کیخا ضمن اعلام اینکه در فراخوان اول و دوم وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی در بحث جذب نهایی نخبگان معرفی شده نسبت به سایر دستگاه‌ها موفق‌تر عمل کردند، تصریح کرد: بیشترین ظرفیت جذب و کدشغل‌ها در فراخوان سوم مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو وزارت دفاع است. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش در فراخوان سوم حدود ۸۰۰ کدشغل اعلام کرده است که نسبت به سایر دستگاه‌ها معنادارتر است.

وی همچنین با اشاره به ذکر آماری در خصوص بیشترین درخواست‌ها نسبت به کدشغل‌های اعلام شده، گفت: به طور مثال سازمان استاندارد ایران فقط ۴ کدشغل اعلام کرده است، ولی مابه ازای هر کدشغل سازمان ۱۳۸ نفر انتخاب اولویت داشتند. بیشترین نسبت انتخاب افراد ما به ازای کدشغل مربوط به سازمان استاندارد ایران و وزارت نفت است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه در حال برنامه‌یزی هستیم که فراخوان چهارم جذب را بزودی و در مناسب‌ترین زمان اعلام کنیم، گفت: قرار است در این فراخوان علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار بیایند و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • دو فوتی در واژگونی خودروی حامل سوخت قاچاق در بندرخمیر
  • فوت سرنشینان خودرو سوختبر
  • فوت سرنشینان خودرو سوخت‌بر بر اثر واژگونی
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق در بندرخمبر
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود