Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرتضی منصوری سه‌شنبه ۱۲ آذر از فرود و استقرار بیش از ۹۰ هزار پرنده مهاجر آبزی در تالاب‌های بین‌المللی گندمان و چغاخور شهرستان بروجن در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار داشت: این تعداد پرنده به منظور زمستان گذرانی از منطقه سیبری در تالاب‌های منطقه فرود آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته وی، با توجه به فصل شیوع بیماری آنفلوانزای حاد پرندگان، احتمال آلودگی پرندگان مهاجر به این نوع بیماری واگیردار در منطقه دور از انتظار نیست.  

مدیر اداره حفاظت محیط زیست بروجن، پرنده آبزی و کنار آبزی مهاجر فرود آمده در استان را از خانواده لک‌لک‌ها، مرغابی‌سانان، خروس کولی، حواصیل، پرستوی دریایی، کشیم کوچک و بزرگ، چنگرها، اگرت‌ها، غاز خاکستری، درنای خاکستری، گنجشک‌سانان و کاکاهای دریایی عنوان کرد.  

منصوری تاکید کرد: بیشتر پرندگان در آبگیرهای منطقه از خانواده حواصیل و لک‌لک‌ها است که برای زمستان گذرانی به تالاب‌های بین‌المللی چغاخور و گندمان شهرستان بروجن کوچ کرده‌اند.  

وی با بیان اینکه، اکنون شکار پرندگان در تالاب‌های این شهرستان ممنوع است، تاکید کرد: در صورت مشاهده شکار هرگونه پرنده مهاجر در منطقه، با افراد خاطی برخورد قانونی خواهد شد.  

تالاب بین‌المللی گندمان با یک‌هزار و ۷۰ هکتار مساحت و ۲ هزار و ۲۲۰ متر ارتفاع از سطح دریا، بلندترین تالاب کشور از سطح دریاست. تالاب‌های بین‌المللی چغاخور و گندمان در شهرستان بروجن در ۷۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.  

کد خبر 467543 برچسب‌ها حیوانات - شکار استان چهار محال و بختیاری حیوانات - پرندگان محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حیوانات شکار استان چهار محال و بختیاری حیوانات پرندگان محیط زیست ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس

تینا مزدکی_ نازکا، از همان کودکی خودش را تنها وارث قلمرو می‌دانست. دیوید اندرسون که برای دهه‌ها زندگی این پرندگان در شرق اقیانوس آرام را مطالعه کرده است، ‌می‌گوید:« در لانه این پرندگان اغلب یک جوجه دیده می‌شود. این جوجه، جوجه بزرگتر خانواده است که فرزندان دیگر را به قتل رسانده است. نازکا مانند دیگر پرندگان در جوجه‌کشی عالی نیست، اگرچه ممکن است دو تخم بگذارد اما تخم دوم تنها چند روز بعد از تخم اول و فقط با هدف بیمه بودن تخم اول گذاشته می‌شود.»

حال اگر هر دو جوجه به سلامت از تخم بیرون بیایند، جوجه بزرگتر، جوجه کوچکتر را از لانه بیرون می‌کند، جالب است بدانید که مادر جوجه‌ها هیچ دخالتی در این رقابت ندارد. بنابراین معمولا این رقابت در بین جوجه‌های نازکا کاملا عادی بنظر می‌رسد و نادر است که آن‌ها به یکدیگر حمله کنند.

شاید نازکاها رکورد شدیدترین رقابت خانوادگی را داشته باشند اما پرندگانی وجود دارند که سبک زندگیشان کاملا مخالف سبک زندگی نازکاها است. به عنوان مثال دارکوب بلوطی پرنده‌ای است که در گروه‌های خانوادگی شلوغ بزرگ می‌شود.

این پرنده در کنار خواهر و برادرانش زندگی می‌کند، حتی دیده شده است که گروهی متشکل از پنج خواهر برای مبارزه با پرندگان دیگر برای اشغال منطقه‌ای جدید متحد شده‌اند. آن‌ها جیغ می‌کشند، تعقیب و خودنمایی می‌کنند و این اتحاد تا جایی ادامه پیدا می‌کند که هر کدام از خواهرها بتواند یکی از مناطق مورد نظر را بدست آورد و شروع به تولید مثل کند.

منبع: newser

227323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903644

دیگر خبرها

  • این پرنده عجیب به دزد پرندگان مشهور است! (فیلم)
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • پرندگان مهاجر در آب‌گیرهای گرمه فرود آمدند
  • فیلم| فرود پرندگان مهاجر در گرمه خراسان
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است
  • ثبت زندگی سلاطین کوهستان در ارتفاعات برفی سوادکوه + فیلم