Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل جباری روز سه‌شنبه در جلسه دیدار مردمی در شهرستان بوکان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: تحقق اهداف صنعت گردشگری به عنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه آذربایجان‌غربی نیازمند همدلی و هم‌افزایی بین بخشی نهادهای ذیربط استانی است.

وی ادامه داد: تقویت روحیه گردشگرپذیری در بین جوامع محلی و بالا بردن سطح آگاهی آن‌ها در مورد نقش گردشگری در جوامع کنونی در کنار تامین زیرساخت‌ها امری مهم در توسعه این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: توسعه و رونق دادن به امر گردشگری در استان در کارگروه امور زیربنایی مطرح شده و شهرستان‌ها نیز باید همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر  بسیاری از امکاناتی که  سبب جذب گردشگر می شود در اختیار دیگر ارگان‌ها قرار دارند و سازمان میراث فرهنگی هیچ اختیاری در این حوزه ها ندارد از اینرو می‌طلبد سازمان‌ها در این زمینه با میراث فرهنگی و گردشگری همکاری بیشتری کنند.

«جباری» اظهار داشت: با نگاهی به وضعیت اقتصادی استان باید مسوولان استان تمام نگاه‌های خود را به واسطه صدها اثر منحصر به فرد تاریخی و طبیعی به حوزه گردشگری معطوف کنند تا شاهد توسعه بخش گردشگری در منطقه باشیم.

 وی افزود: گردشگری ابعاد متنوع و متعددی را دربرمی‌گیرد که بخشی از آن به صورت مستقیم و بخش مهمی از آن هم به صورت غیرمستقیم در رونق تولید و اشتغال‌زایی نقش مهمی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی تاکید کرد: صنعت گردشگری در حوزه‌های دیگری هم که بطور مستقیم نقش ندارد نیز می‌تواند موثر بوده و از این نظر موجب رونق تولید شود.

وی اضافه کرد: این اداره کل آماده حمایت از سرمایه‌گذاران بخش حوزه گردشگری است به طوری که در این راستا در سال گذشته ۲۵ میلیارد ریال برای بخش گردشگری هزینه شده است.

دراین مراسم مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به مشکلات مردم بوکان در این حوزه رسیدگی و دستورهای لازم را صادر کرد.

این دومین دیدار مدیران کل دستگاه‌های اجرایی با شهروندان بوکانی است؛ هفته گذشته نیز سرپرست آبفای آذربایجان غربی با مردم این شهرستان دیدار داشت.

آذربایجان‌غربی دارای بیش از یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۲ اثر ثبت شده جهانی شامل «قره‌کلیسای چالدران» و «تخت‌سلیمان تکاب» است.

کاخ موزه باغچه‌جوق، عمارت کلاه‌فرنگی، سه‌گنبد ارومیه، غار سهولان مهاباد، خان‌تختی سلماس، مقبره شیخ صدرالدین چالدران، کلیسای ننه‌مریم ارومیه، قلعه‌بسطام، مسجد سردار، بازار تاریخی ارومیه، خانه انصاری، تپه‌حسنلو، تالاب بین‌المللی و سایت پرنده‌نگری کانی‌برازان مهاباد و روستای چورس از جمله آثار تاریخی آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود.

 در این استان همچنین ۷۴ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری فعالیت می‌کند که از این تعداد ۳۶ دفتر در ارومیه فعال است.

برچسب‌ها گردشگری آذربایجان غربی توسعه اقتصادی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری آذربایجان غربی توسعه اقتصادی میراث فرهنگی گردشگری آذربایجان غربی توسعه اقتصادی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد حمزه‌زاده با اعلام این خبر گفت: در جلسه هماهنگی برای برنامه‌ریزی‌های نمایشگاهی به مناسبت روزجهانی موزه‌ها انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز انجام خواهد شد که این نمایشگاه به مناسبت روز جهانی موزه‌ها در محل موزه آذربایجان از روز ۲۹ اردیبهشت افتتاح شده و به مدت سه ماه دایر خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ابتکار بسیار زیبایی برای برگزاری نمایشگاه در سرتاسر ایران به مناسبت روز جهانی موزه‌ها انجام شده است که برگزاری تورهای کودک محور با توجه به شعار «موزه‌داری برای پژوهش و آموزش» از جمله این برنامه‌ها در آذربایجان‌شرقی است.

وی اظهار کرد: تعداد ۱۱ استان برای انتقال اموال نفیس موزه ایران باستان انتخاب شده‌اند که آذربایجان‌شرقی با دریافت اشیای نفیس مرتبط با منطقه آذربایجان از جمله چینی‌های آبی و سفید رنگ و سکه‌های ضرب تبریز، میزبان بازدیدکنندگان و علاقمندان در روز جهانی موزه‌ها واقع در موزه آذربایجان تبریز خواهد بود.

حمزه‌زاده گفت: همچنین یافته‌های جدید باستان شناسی در تپه چمن لیلان نیز در نمایشگاه روزجهانی موزه‌ها به نمایش گذاشته خواهد شد که تاریخ اکتشاف و بهره‌برداری از فلز مس را به ۲۰۰۰ سال قبل‌تر در جهان منتقل می‌کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: با هماهنگی یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی تمهیدات امنیتی برای حفظ امنیت موزه‌ها در نمایشگاه‌های روز جهانی موزه‌ها در کل استان به عمل خواهد آمد.

کد خبر 6090403

دیگر خبرها

  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است