Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر پوریا عادلی دبیر انجمن سرطان شاخه مرکزی ایران در  گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،خصوص برگزاری کنفرانس دو روزه تازه های درمان سرطان پروستات گفت : کنفرانس دو روزه سرطان پروستات با رویکرد درمان تیمی در اصفهان برگزار شد تا بیماران بتوانند درمان بهتری از گروه های مختلف درمانی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به ضرورت داشتن سبک زندگی سالم برای پیشگیری از انواع بیماری ها گفت :سرطان پروستات به عنوان یک مشکل که در سنین بالا دیده می شود و با توجه به اینکه جمعیت ایران رو به پیری است این سرطان در کشور بیشتر مشاهده می شود.
این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی با اشاره به اینکه درمان این بیماری دارای چالش های فراوانی است افزود: این بیماری جزو مواردی است که کمترین اتفاق نظر در درمان آن وجود دارد و روش های مختلفی را برای درمان این بیماری از قبیل جراحی، رادیو تراپی در کنار درمان های سیستمی مانند شیمی درمانی و هورمون درمانی یا ترکیبی از این چند روش برای درمان این بیماری وجود دارد .
عادلی ادامه داد :در کنار راه های درمانی مختلف روش درمانی ایمونوتراپی هم در درمان سرطان پروستات نقش پر رنگی دارد ، مجموعه این عوامل باعث می شود که برگزاری چنین سمینار های بین گروهی مختلف پزشکی برای نزدیک شده به دیدگاه های متخصصان در درمان سرطان لازم و ضروری است.
او با اشاره به استقبال چشمگیر پزشکان از این همایش علمی گفت: در این سمینار متخصصان از رشته های اورولوژی ، اوروانکولوژی، رادیونکولوژی و هماتو آنکولوژی و پزشکان هسته ای حضور و مشارکت فعال داشتند .
مدیر مسئول نشریه از سین سرطان تا سین سلامتی با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری کنفرانس های علمی گفت: یکی از مباحثی که در این سمینار با استقبال همکاران پزشک رو به رو شد بحث درماه های ایمونوتراپی سرطان پروستات بود که نشان دهنده جذابیت های خاص این روش درمانی برای متخصصان است.
عادلی ادامه داد :سرطان پروستات یکی از نجیب ترین سرطان ها است و در بسیاری از موارد حتی در صورتی که بیماری درمان هم نشود بیماری پیشرفت نخواهد کرد ، این موضوع رابطه مستقیم با سن بیمار و شرایط جسمی او دارد، بیماران بهتر است تصمیم گیری درباره نوع و روش درمان را به تیم درمان خود واگذار کنند .

او در خصوص عوارض هورمون درمانی گفت: به دلیل استفاده ار روش هورمون درمانی برای بیماران سرطان پروستات ممکن است اختلالات جنسی نیز برای این بیماران به وجود آید ، در این کنفرانس تلاش شد با حضور متخصصان به راهکارهایی برسیم که تا حدی بتوانیم این مشکلات را برای کنترل کنیم تا بیماران کیفیت زندگی بهتری را داشته باشند ؛در موضوع هورمون درمانی بخشی نیز به عوارض قلبی این روش درمانی اختصاص داده شد ، پزشکان حاضر در این همایش علمی در مورد عوارض هورمون درمانی و مقایسه دارو های مختلف در ایجاد عوارض قلبی به بحث تبادل نظر پرداختند.
دبیر انجمن سرطان شاخه مرکزی ایران تصریح کرد: مهمترین دستاورد این کنفرانس نزدیکتر شدن دیدگاه های پزشکان مختلف برای درمان این سرطان بود و امیدواریم با تکرار چنین رخداد هایی شاهد پیشرفت های چشم گیری در درمان سرطان باشیم.
عادلی در خصوص بزرگ شدن پروستات گفت: بزرگی پروستات به معنای سرطان پروستات نیست و تبدیل به یک بیماری شایع در آقایان شده است ، پزشک معالج با توجه به اندازه پروستات و سونوگرافی که انجام می شود ، نمونه برداری از پروستات را انجام می دهد که این نمونه برداری هیچگونه عوارضی برای بیمار ندارد.
او در پایان خاطر نشان کرد: در درمان سرطان اختلاف نظر هایی بین گروه های پزشکی وجود دارد ، دلیل این امر این است که هر روش درمانی عوارض خاص خود را دارد و هیچ روش درمانی بدون عارضه نیست و پزشکان به روش های درمانی خاص خود اعتقاد بیشتری دارند ، این امر باعث شده پزشکان به سمت روش های درمانی خود حرکت کنند، اما واقعیت این است که روش درمان برای هر بیمار بسته به نوع بیماری متفاوت است و این بیماران هستند که باید به پزشک خود اعتماد کامل داشته باشند.     انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۰۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • زالو درمان می‌کند؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود