Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ امروزه، ویتنام، که به عنوان یک بازار مرزی در قسمت جنوب‌شرقی آسیا شناخته شده، اغلب به عنوان بزرگ‌ترین برنده در اختلافات تجاری آمریکا و چین نام‌گذاری شده است.

گفتنی است، تولیدکنندگانی که در چین مستقر بودند، همواره به دنبال یافتن مکان‌های تولیدی جایگزین، برای دوری کردن از تعرفه‌های اعمال شده بین چین و ایالات متحده هستند، و پس از سنجش شرایط و موقعیت‌ها، ویتنام مقصدی مطلوب برای چنین تغییر و تحولاتی در جریان تجارت و زنجیره‌های تولید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به گزارش ارائه شده توسط سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، این روند افزایشی تجارت و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم خارجی، به ویتنام کمک کرده تا رشد اقتصادی سریع‌تری را تجربه کند.

اگرچه اقتصاد ویتنام، هنوز در مقایسه با اقتصاد چین (دومین اقتصاد قدرتمند جهان)، بسیار کوچک است، اما به نظر می‌رسد که شانس به این کشور روی کرده است.

در نمودار ارائه شده، مقایسه وضعیت اقتصادی چین و ویتنام، از سال 2009 تا 2018 را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده چین رشد اقتصادی ویتنام وضعیت اقتصادی جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین

ایسنا/هرمزگان امروز هیأت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان در سومین روز از سفر خود از نمایشگاه بین المللی صنعت شیشه چین بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا در هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان امروز، ۸ اردیبهشت در این بازدید با اشاره‌ به اهمیت جذب سرمایه‌گذار برای شهر شیشه هرمزگان گفت: نیاز است به موازات امور زیربنایی شهر شیشه، صنایع پایین دستی این صنعت بزرگ نیز در استان راه‌اندازی شود و امروز فعالان تجاری و اقتصادی هرمزگان در نمایشگاه صنعت شیشه کشور چین با تکنولوژی روز دنیا جهت ایجاد طرح‌های پایین دستی این صنعت آشنا شدند.

وی حضور شرکت‌های ایرانی دراین نمایشگاه را مزیت خوبی دانست و افزود: شیشه فلوت کاوه، شیشه اردکان و شیشه سهند در این نمایشگاه بین‌المللی درکنار رقبای خود حضور داشتند و فرصت مناسبی برای هیأت تجاری هرمزگان جهت مذاکرات فراهم شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد