Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  حسن رحیم‌پور ازغدی کارشناس مسائل سیاسی و عضو شورای انقلاب فرهنگی همایش انقلاب، اقتصاد و مردم که به مناسبت روز دانشجو عصر امروز در دانشگاه خواجه نصیر برگزار شد، اظهار کرد: بعد از امیرکبیر مسیر دارالفنون عوض شد چرا که نخست وزیر ان زمان مانند برخی افراد این دوران دو تابعیتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان این که خط تقی‌زاده‌های زمان پهلوی الان هم هست و در آینده هم وجود خواهد داشت که وعده می‌دهند، اما وقتی به نتیجه نمی‌رسد گردن دیگران می‌اندازند، افزود: اولین تشکلات که در ایران به صورت جدی ایجاد شد حزب توده بود و پس از شهریور سال ۲۰ احزاب دیگر روی کار آمدند که اکثر هم به غرب وابسته بودند.

او تصریح کرد: در دهه ۲۰ همه گروه‌ها تلاش کردند تشکل‌های دانشجویی با گرایش‌های‌ضد ملی ایجاد کنند که در نتیجهبه جای حل مشکلات بحث حرکت ضد دینی را ایجاد کردند.

عضو شورای انقلاب فرهنگی همایش انقلاب با بیان این که ارکان حکومت پهلوی در پایان عمرش بهائی بود، گفت: این مواضع باعث ایجاد جریا‌ن‌های دانشجویی و احزاب درست شد که حرکت‌هایی را علیه تحرکات ضد دین و حکومت پهلوی شروع کردند.

رحیم‌پور ازغدی با بیان این که اقدامات زیادی توسط پهلوی و با تایید عرب انجام شد، ادامه داد: از تاریخ ۲۸ مرداد تا ۱۶ آذر ۱۳۳۲ چندین مقاومت توسط دانشجویان در دانشگاه‌ها صورت گرفت که در همه شعار ضد شاه، انگلیس و امریکا سر داده شد.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: امروز ۴۰ سال از اخراج امریکا و انگلیس و رژیم پهلوی گذشته و باید ببینیم چگونه اقدام شده است؛ چند روز پیش نتانیاهو گفت امپراطوری ایران در حال نابودی است و مقامات غربی هم این را گفتند که ایران دوباره خواهان بازسازی حکومت هخامنشی است، این صحبت‌ها یک برنامه و پروژه خاص است.

او با اشاره به اتفاقات اخیر در منطقه گفت: غربی‌ها به مردم عراق و سوریه می‌گویند ایرانی‌ها نفت و پول شما را بردند و در طرف مقابل به ایرانی‌ها هم این را می‌گویند؛ در اعتراضات دو سال پیش غربی‌ها به ایرانی‌ها گفتند نیرو‌های عراقی و سوری برای سرکوب به داخل کشور آمدند و در اعتراضات اخیر عراق هم گفتند قاسم سلیمانی و نیرو‌های ایرانی امده‌اند.

عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان این که امروز در داخل کشور افرادی هستند که دیدگاه وابستگی به غرب را قبول دارند، عنوان کرد: اقتصاد برجامی محصول همین افراد است، این افراد اعتقاد دارند که برای پیشرفت اقتصادی هیچ راهی جز وصل شدن به لوکوموتیو اقتصاد امریکا نیست و شعار‌های عدالت را غیر علمی می‌دانند که نخواهد گذاشت اقتصاد پیشرفت کند و باید رقابت وجود داشته باشد.

رحیم‌پور ازغدی اظهار کرد: برجام تمام شده، همه بیرون رفته و به خانه‌هایشان رفتند فقط ما مانده‌ایم، سه کشور اروپایی گفتند که اگر اعتراض کنید مکانیزم ماشه را اعمال می‌کنیم؛ برخی قهرمان‌های دیپلماسی می‌گویند ما پیروز شدیم در حالی که هیچ وقت مانند امروز به ما تهدید و توهین نشده است، این محصول این نگاه است که می‌گویند انگلیس چشمک زده پس همه چیز درست می‌شود.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: این توهین به ایرانی است که در چهل سال گذشته همه چیز را عوض کرده است، باید به افرادی به غرب نگاه می‌کنند گفت شما خود تحقیر شده‌اید، هیچ کس منکر این نیست که رقابت عامل پیشرفت است، اما چگونه؛ رقابت فقیر و غنی؛ مگر می‌شود.

او با بیان این که از دید آن افراد مبارزه کردن با غرب هیچ فایده‌ای ندارد؛ بیان کرد: آن‌ها می‌گویند باج بدهیم، اما تحریم نباشیم، کشور‌های قطر، عربستان و امارات پالایشگاه و پایگاه نظامی غرب هستند و برخی‌ها می‌گویند ایران باید مانند دبی شود.

عضو شورای انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما نشان دادیم دنبال پول راحتیم؛ تا وقتی پول مفت نفت هست تمام شکاف‌ها پر می‌شود، اما وقتی پول نفت نباشد همه چیز مشخص می‌شود، که آیا افراد دزد هستند یا نه، اگر نفت تحریم شود و به صفر برسد درست بودجه‌بندی می‌شود؛ در موضوع خصوصی سازی دیدید چه شد، نزدیک ۱۵ صنایع بزرگ به آشنایان برخی افراد واگذار شد که روی آن وام گرفتند و بعد به اروپا و امریکا گریختند و کارگران بیکار شدند.

رحیم‌پور ازغدی با بیان این که صاحبان اصلی این پتانسیل و قدرت مردم هستند نه آدم‌های دزد و فاسد، افزود: ما خواهان اقتصاد آزاد هستیم نه اقتصاد سرمایه‌داری؛ این‌ها با شعار اقتصاد باز همه چیز را بلوکه کردند، گام دوم از دید ما شناسایی درست پتانسیل‌ها است و دولت باید آن را تنظیم کند، اما این به معنی دخالت نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی باید در چارچوب اقتصاد مقاومتی باشد نه اقتصاد برجامی؛ ما هر کجا در ۴۰ سال گذشته موفق بودیم محل‌هایی بود که به نام خدا، حرکت ملت و بسیج مردمی بوده است، تنظیم این موارد کار دولت و مجلس است تا میدان رقابت درست وجود داشته باشد؛ ما جوانانی را داریم که می‌توانند کالا تولید و صادر کنند، اما کجا هستند.

او با بیان این که ما متخصص سندنویسی شده‌ایم، گفت: بهترین سند‌های جهان در جمهوری اسلامی تنظیم شده، اما چه کرده‌ایم.

رحیم‌پور ازغدی در ادامه برنامه به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

این کارشناس مسائل سیاسی درباره علت همراهی مقام معظم رهبری با تصمیم سران قوا در مورد بنزین اظهار کرد: رهبری در این موضوع مواردی را فرمودند، در این موضوع دو بعد به وجود آمد که یک بخش آن اعتراض است، نکته اینجاست که مسولین دروغ گفتند که هیچ چیز گران نمی‌شود؛ نکته اینجاست از طرف دیگر می‌شد بنزین را در طول سال‌ها گران کرد که حالا شاید بخاطر انتخابات انجام نشده، اما چرا به روش قایم موشک بازی گران شد و بعد می‌گویید ما خبر نداشتیم.

او تصریح کرد: ما غیر از خطای مسولین دو بخش دیگر را هم داریم؛ ما یک قشر در کشور داریم که زود تحریک پذیر است و باید با رسانه به آن‌ها اطلاعات دهیم و از طرف دیگر موج‌سواری دشمن است؛ آن‌ها منتظر هستند تا با فضای مجازی اقدامات خرابکارانه انجام شود.

عضو شورای انقلاب فرهنگی در واکنش به موضوع در نظر گرفتن محلی برای اعتراضات بیان کرد: هایپ پارک یا محلی برای اعتراض که گفته می‌شود در ایران هم ایجاد شود فایده نداره چرا که فقط برای سرکار گذاشتن است.

او در باره درباره تحریم زندان قرچک توسط امریکا گفت: کار امریکا به کجا رسیده؛ خود این کشور بیشترین حد زندان را دارد.

این کارشناس مسائل سیاسی درباره شلیک به معترضین بیان کرد: شلیک به کسی که معترض است جز آرمان‌های انقلاب نیست، اما شلیک به فردی که با سلاح به سمت کلانتری حرکت می‌کند در تمام قوانین وجود دارد و قانونی است.

رحیم‌پور ازغدی در بخش پایانی سخنانش درباره دارایی‌های خود خاطر نشان کرد: من ۵ میلیون حقوق دارم و برای عروسی فرزندم وام گرفتم که باید همه را پس دهم البته ما از قبل انقلاب جز مرفهین با درد بودیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رحیم پور ازغدی روز دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح