Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس آمار منتشر شده تعداد آسیب‌های سر و گردن به دلیل استفاده از گوشی همراه نسبت به دو دهه گذشته افزایش یافته است.

نیوزویک اعلام کرد، بر اساس نتایج تحقیق محققان آیفون مشخص شده، بسیاری از افراد به دلیل حواس‌پراتی در زمان استفاده از گوشی همراه آسیب‌های زیادی متحمل می‌شوند.

محققان در این تحقیق، از اطلاعات پایگاه داده ملی نظارت آسیب‌های الکترونیکی (NEISS) از 100 بیمارستان ایالات متحده استفاده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج نشان داد از ماه ژانویه 1998 تا ماه دسامبر 2017، 2501 مورد آسیب‌دیدگی رخ داده که 37.6 درصد این موارد گروه سنی 13 تا 29 سال بودند. 55 درصد این تعداد زنان و 38.8 درصد سفید پوست بودند.

بیشترین آسیب‌ها مربوط به سر و  بعد از آن آسیب‌های صورت شامل بینی و چشم و سپس آسیب‌های گردن بود.

محققان دریافتند، آسیب‌های سر و گردن ناشی از استفاده از گوشی همراه تا سال 2007 چندان زیاد نبود اما این میزان بعد از تولید گوشی‌های آیفون اپل افزایش و اوج آن در سال 2016 بود.

محققان بر اساس اطلاعات 2501 مورد تخمین زدند این قبیل آسیب‌ها حدود 76043 مورد در سرتاسر ایالات متحده در سال‌های 1998 تا 5017 بوده است. از این تعداد، حدود 14150 نفر حواسپرتی به دلیل بازی با تلفن همراه داشتند.

بیش از 7240 فرد در حال رانندگی، 1022 در زمان نوشتن پیامک و 5080 نفر نیز در زمان پیادهروی آسیب دیدند.

محققان اظهار کردند: 96 درصد امریکایی‌ها دارای تلفن همراه هستند.

دسپینا استاورینوس، استادیار روانشناسی دانشگاه آلاباما در بیرمنگام که در این تحقیق نقشی نداشت، اظهار کرد: به دلیل گسترش استفاده از گوشی همراه در زندگی روزمره این آمار شگفت‌انگیز نیست.

وی گفت: "بخش قابل توجهی از صدمات مربوط به کودکان و نوجوانان بوده و بیانگر نقش والدین در آموزش فرزندان و عدم آموزش ایمن در این مورد است. سیاست‌ها و مداخلات رفتاری باید همچنان در مورد راهکارهای جلوگیری در استفاده از گوشی همراه در قوانین حمل و نقل افزایش یابد."

بیشترین صدمات در این تحقیق در خانه و میزان کمتری در محیط‌های ترافیکی رخ داده است. استفاده از گوشی همراه در زمان پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و رانندگی، فعالیت‌های متداول و بسیار خطرناک در بین جوانان است که خطر آسیبدیدگی آنان را افزایش می‌دهد."

گوشی‌های همراه مزایای بسیاری دارند، اما در صورت عدم استفاده صحیح از آن‌ها خطرات زیادی نیز ایجاد می‌کنند."

نتایج این تحقیق در نشریه JAMA Otolaryngology–Head & Neck Surgery منتشرشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ترجمه استانی اجتماعی گوشی همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ببینید | حضور ۳ زن مسلمان با شال و مانتو در تبلیغ یک گوشی همراه وسط زمین بسکتبال در دل آمریکا
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند