Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@19:59:49 GMT

تجلیل از ۵۲ پژوهشگر و فناور برتر در کرمان

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۵۴۱۸

تجلیل از ۵۲ پژوهشگر و فناور برتر در کرمان

طی مراسمی، 52 نفر از فعالان پژوهشی کرمان در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان کرمان مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان امروز در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر با تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو اظهار کرد: جنبش دانشجویی به عنوان یک جنبش پویا و مفید جای خود را پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه نهاد مستقلی است و ارکان نظام باید نگاه‌ها به دانشگاه را به عنوان نهادی مستقل داشته باشد، نقش بی‌بدیل پژوهش در دانشگاه میتواند نقش محوری باشد.

بصیری به رسالت دانشگاه اشاره و بیان داشت: دانشگاه مامور تربیت انسان کامل است، انسانی که معنویت و اخلاق و تزکیه در اولویت دارد و اصل مقاومی که در همه محصولات دانشگاهی باید دیده شود، سلامت اخلاق و رفتار است.

معاون استاندار کرمان خودباوری و خوداتکایی و استقلال علمی دانشگاه را از لوازم اصلی و حائز اهمیت تحقیق دانست و گفت: این امر موجب استقلال علمی دانشگاه می‌شود و هر اندازه این استقلال بیشتر باشد ژرفای بیشتری خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: اصل آزاداندیشی در دانشجویی و نخبگان موجب نظریه‌پردازی می‌شود، ضمن اینکه دانشگاه باید کوشش برای انطباق بیشتر آموزش و پژوهش با نیازهای آنی و آتی جامعه داشته باشد.

بصیری به تعهد اجتماعی دانشگاه اشاره کرد و گفت: انتظار از دانشگاه این بوده که همواره آگاه و هوشمندانه مسائل را ببیند و نقش اجتماعی خود را ایفا کند.

بصیری به یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره داشت و افزود: حضور داوطلبان این دوره در کل کشور بیشتر بوده است و رشد حضور جوانان و زنان را در این دوره شاهدیم.

بصیری به ۲۷ آذر ماه روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: وحدت و همسویی حوزه و دانشگاه امر مهمی است که رخبر معظم انقلاب نیر بر آن تاکید دارند.

تجلیل از ۵۲ پژوهشگر و فناور برتر استان کرمان

نظام‌آبادی‌پور معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان داشت: طبق شیوه نامه انتخاب پژوهشگران، جلسات متعددی در این رابطه برگزار و در نتیجه در ۹ بخش معرفی پژوهشگر و فناوران برتر استان کرمان را داریم.

وی افزود: در مجموع ۵۲ نفر از فعالان پژوهشی استان کرمان در این دوره از جشنواره مورد تقدیر قرار می‌گیرند که ۳۷ نفر از دانشگاه‌ها و سازمان‌ها، سه معلم و ۱۲ دانش‌آموز برتر در حوزه فناوری و پژوهش هستند.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان همچنین از افتتاح نمایشگاه فن بازار استان به همت پارک علم و فناوری خبر داد و ابراز داشت: این نمایشگاه در سه روز ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ آذر ماه جاری دستاوردهای فناوران استان را به نمایش گذاشته شده است.

نظام‌آبادی‌پور ادامه داد: طی یک سال گذشته اتفاقات خوبی در حوزه پژوهش و فناوری استان را شاهد بودیم، فرصت‌های مطالعاتی صنعتی داشتیم و حمایت پارک فناوری از استارت‌آپها به شکل موثری شکل گرفت.

وی تصریح کرد: توجه اعضای هیات علمی و دانشجویان و پژوهشگران به سمت خلق ثروت و حل مشکلات جامعه سوق پیدا کرده و ضریب نزدیکی ما به صنعت در یک سال گذشته بیشتر شده است.

انتهای پیام/80017/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان پژوهش فناوری شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • میدان شهرت در ایران
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • افتتاح مجتمع چند منظوره آوای کوچه فیلم در بروجرد
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است