Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، در پنجمین همایش مبارزه با فساد که در مرکز همایش‌های یبن المللی صدا و سیما در حال برگزاری است، محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور با تشکر از برگزاری این همایش توسط اتاق بازرگانی و بخش خصوصی اظهار داشت: اینکه اتاق‌های بازرگانی ایران به نمایندگی از فعالان اقتصادی در این نهضت بسیار مهم به پا خواستند و همراه با دستگاه‌های مسئول به دنبال ریشه کن کردن فساد هستند جای تشکر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در ادبیات فساد گفته شده که هر دست گیرنده یک دست دهنده دارد و در یک پرداخت فساد آلود طرف عرضه و تقاضا وجود دارد.

نهاوندیان با بیان اینکه فساد در تمام کشورها بیشتر از گذشته شده است، گفت: علت این امر دسترسی گسترده‌تر مردم به اطلاعات و فضای مجازی است بسیاری از دولت‌ها دیگر با مساله فساد اقتصادی به عنوان یک بحث اقتصادی صرف روبرو نیستند ما شاهد هستیم که در آشوب‌های خیابانی و ناآرامی در بسیاری از کشورها یک پای اعتراضات در خصوص فساد است. پس این مساله به یک موضوع سیاسی تبدیل شده است.

نهاوندیان ادامه داد: بین احساس فساد و واقعیت فساد فاصله است به این معنا که با بزرگ‌نمایی‌ها گاهی واقعیت فساد کمتر از احساس افراد است طبق گزارش یک مرکز رسمی نظرسنجی در ایران فاصله بین احساس فساد و مشاهده فساد در کشور بسیار زیاد است یعنی مردم در پاسخ به این سوال که فساد چقدر گسترده است اکثریت بسیاری جواب مثبت دادند در حالی که در پاسخ به این سوال که خود فرد یا خانواده وی چقدر با فساد روبرو بودند بیشتر پاسخ‌ها منفی بوده است.

معاون اقتصادی رئیس جهور در خصوص اثرگذاری فساد بر روی اقتصاد کشور گفت: فساد اقتصادی به رشد و توسعه آسیب‌زده و هزینه تولید را بالا می‌برد در حالی که احساس فساد به عدالت در جامعه آسیب می‌زند و اگر مردم احساس بی‌عدالتی کنند سرمایه اجتماعی آسیب می‌بیند. اگر اعتماد عمومی بین بخش‌های مختلف جامعه بین دولت و ملت و نهادهای مدنی با حاکمیتی لطمه خورد همه آحاد جامعه لطمه می‌بینند لذا مقابله با فساد غیر از جنبه کمک به رشد اقتصادی در انسجام اجتماعی و ضربه پذیری و قابلیت مقاومت یک جامعه نیز نقش بسیار مهمی دارند.

نهاوندیان افزود: توجه به مفاسد اقتصادی موضوع تازه‌ای نیست بلکه یکی از شعارهای اساسی انقلاب بوده و بسیاری از مصادره‌های صورت گرفته اوایل انقلاب با این نگاه بوده است در این دوره 40 ساله مساله مبارزه با فساد همواره مدنظر بوده است اما جامعه نسبت به میزان مقابله با فساد اقتصادی رضایت ندارند و توقع جامعه بسیار بالاتراز آن چیزی است که انجام شده است.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انقلاب جامعه رئیس جمهور فساد اقتصادی مفاسد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان در بازگشت از این سفر در بندرعباس افزود: در بازدید از نمایشگاه شیشه ، لاستیک و پلاستیک در کشورچین برخی از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان دستگاههای موردنیاز خط تولید را خریداری کنند.

خلیل قاسمی افزود: آشنایی بیشتر با آخرین دستاوردهای روز دنیا به ویژه در صنعت شیشه و ایجاد طرحهای پایین دستی از دیگر اهداف بود.

وی گفت: به منظور جذب سرمایه گذار دو همایش فرصت های سرمایه گذاری برای شهر شیشه در هرمزگان برگزار شد که نیاز است، صنایع پایین دست این صنعت بزرگ در استان راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: گشت نظارتی ویژه ماه رمضان و نوروز در هرمزگان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان نیز در بندرعباس با اشاره به دستاوردهای این سفر گفت: بازارهای صادراتی و خدمات فنی و مهندسی در بازدید از توانمندی ها و نمایشگاههای کشور چین شناسایی شد.

عادل شهرزاد افزود: در نمایشگاه پلاستیک و لاستیک ، تولید کنندگان هرمزگانی با فرآیند به روز بسته بندی به خصوص بسته بندی محصولات کشاورزی آشنا شدند.

وی گفت: در بازدید از بندر شانگهای چین فرآیند ترخیص ، تخلیه وبارگیری کالا مورد بررسی قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: با توجه به اهمیت اقتصاد دریامحور ، اصلاح فرآیند بندری در استان برای رونق بیشتر صادرات غیرنفتی بسیار مهم است.

هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان پنجم اردیبهشت به کشور چین سفر کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود