Web Analytics Made Easy - Statcounter

رن ژنگفی در مصاحبه خود با CNN Business در پاسخ به این سوال که آیا هوآوی بدون پشتیبانی رسمی گوگل، همچنان می‌تواند به بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده گوشی‌ در جهان تبدیل شود، گفت: فکر نمی‌کنم این موضوع مشکلی برای ما ایجاد کند، فقط به زمان بیشتر برای رسیدن به اهداف‌مان نیاز خواهیم داشت.

پس از اعمال تحریم‌های تجاری آمریکا در ماه مه سال جاری میلادی، شرکت گوگل تصمیم گرفت تا ارائه خدمات و ثبت لایسنس رسمی برای محصولات جدید شرکت هوآوی را متوقف کند، در همین راستا گوشی‌های جدید این شرکت مانند پرچم‌داران خانواده Huawei Mate 30 بدون برنامه‌های گوگل عرضه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوگل خدمات و برنامه‌های خود را در قالب سرویسی با نام Google Mobile Services (GMS) عرضه می‌کند که شرکت‌ها برای نصب آن بر روی دستگاه‌های خود باید از این شرکت تأییدیه دریافت کنند. تحریم‌های تجاری آمریکا، هوآوی را از دریافت این تأییدیه منع کرده است؛ به همین دلیل هوآوی برای گوشی‌های جدید خود از سرویس اختصاصی Huawei Mobile Services (HMS) استفاده می‌کند و در تلاش است تا خدمات و برنامه‌های گوگل را با نمونه‌های مشابه جایگزین کند. آمار و ارقام نشان می‌دهد تا به حال استقبال کاربران از برنامه‌های اختصاصی هوآوی، خوب بوده است.

همان‌طور که مدیران هوآوی پیش از این اعلام کرده بودند، محدودیت‌های دولت آمریکا و نبود خدمات رسمی گوگل، روند رشد این شرکت را متوقف نکرده است؛ به طوری که پرچم‌داران Huawei Mate 30 با وجود تمام محدودیت‌ها، در دو ماه ابتدایی عرضه خود، فروش بسیار خوب 7 میلیون دستگاه را تجربه کردند و با استقبال  کاربران روبرو شدند.

همچنین علی‌‌رغم همه موانع برای هوآوی، با اعلام آمار رسمی سه ماهه سوم سال 2019 مشخص شد که این شرکت توانسته در فروش محصولات خود در بخش گوشی‌های هوشمند به رشدی 27 درصدی رسیده و حتی در چین، رکوردشکنی کند. هوآوی در سه ماه اخیر در داخل چین موفق شده بیش از 41.5 میلیون دستگاه گوشی هوشمند به فروش برساند که بیش از 66 درصد افزایش را نسبت به دوره گذشته نشان می‌دهد.

هفته گذشته وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریکا، مجوزی را برای برخی از شرکت‌ها مانند مایکروسافت صادر کرده است که شرایط ادامه همکاری تجاری با هوآوی را به منظور ارائه خدمات فراهم می‌کند. به همین دلیل لپ‌تاپ جدید هوآوی با نام MateBook D با ویندوز 10 همراه شده است. در همین راستا این امکان وجود دارد که به زودی شرکت گوگل هم بتواند خدمات نرم‌افزاری خود را به هوآوی ارائه کند و محدودیت‌های ثبت لایسنس رسمی خدمات GMS گوگل در گوشی‌های جدید هوآوی برطرف شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران

پروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به شکل رسمی افتتاح و بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز چهارشنبه به منظور سفری یک روزه به سریلانکا عزیمت کرده است، در بدو ورود به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چند منظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

در این بین رویکرد دولت سیزدهم مبتنی بر توسعه دیپلماسی منطقه‌ای، از مهم‌ترین راهبردهایی است که به ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور از جمله صنعت آب و برق کمک شایانی کرده است.

کد خبر 747487

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • گوگل کارکنان معترض به همکاری این شرکت با اسرائیل را اخراج کرد
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)