Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@10:48:31 GMT

تبدیل سریع جنازه به خاک

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۲۶۷۵

تبدیل سریع جنازه به خاک

یک استارتاپ آمریکایی می‌خواهد تا سال ۲۰۲۱ یک سایت کمپوست انسانی افتتاح کند تا جنازه مردگان را به روش سازگارتری با محیط زیست به خاک تبدیل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، استارتاپ "ریکامپوز"(Recompose) واقع در سیاتل آمریکا اولین سایت کمپوست انسانی جهان را در سال ۲۰۲۱ افتتاح خواهد کرد و به مردم این امکان را می‌دهد که متوفیان خود را در فرآیندی سریع و حافظ محیط زیست به خاک تبدیل کنند، چرا که فرآیندهای سنتی به خاک سپردن برای محیط زیست مضر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرآیند کمپوست حدود 30 روز طول می‌کشد و راهی سبزتر و پاکتر از خاکسپاری مرسوم و سوزاندن جنازه است.

طبق گفته این شرکت، سالانه ۲.۷ میلیون نفر در ایالات متحده جان خود را از دست می‌دهند، در حالی که اکثریت آنها در قبرستان‌ها دفن می‌شوند یا به خاکستر تبدیل می‌شوند که این کار منجر به انتشار دی اکسید کربن و ذرات آلاینده در جو می‌شود.

ناگفته نماند که دفن، زمین شهری را مصرف می‌کند و سوزاندن مردگان، هوا و خاک را آلوده می‌کند و در تغییر اقلیم نقش دارد. اما این شرکت می‌گوید با تبدیل جسم انسان به خاک، با به حداقل رساندن ضایعات، از آلوده شدن آب‌های زیرزمینی جلوگیری می‌کند و مانع انتشار CO۲ می‌شود.

این شرکت در وب سایت خود گفته است: با اجازه دادن به فرآیندهای ارگانیک برای تبدیل بدن عزیزانمان به یک خاک مفید، ضمن غنی سازی زمین به تقویت روابط خود با چرخه‌های طبیعی کمک می‌کنیم.

بنا بر گزارش‌ها، نخستین سایت کمپوست انشانی این استارتاپ در سیاتل واشنگتن تاسیس خواهد شد و می‌تواند ۷۵ جنازه را به طور همزمان در خود نگه دارد.

این کار با تصویب یک لایحه در ایالت واشنگتن که اجازه می‌دهد تا بدن مردگان، کمپوست شود، امکان پذیر شده است. این قانون از بهار سال آینده به مرحله اجرا در خواهد آمد و به برگزارکنندگان مراسم تشییع جنازه اجازه می‌دهد تا کمپوست جنازه انسان را انجام دهند.

این ایده برای شهرهایی که زمین در آنها کم است، بسیار مفید خواهد بود.

این شرکت این فرآیند را اینگونه توضیح داده است: تبدیل ارگانیک داخل یک محفظه اتفاق می‌افتد که ماژولار و قابل استفاده مجدد است. جنازه‌ها با تکه‌های چوبی پوشیده شده و هوادهی می‌شوند و محیط مناسبی را برای فعالیت میکروب‌های طبیعی و باکتری‌های مفید ایجاد می‌کنند. پس از گذشت حدود ۳۰ روز، بدن کاملاً تجزیه شده و تبدیل به خاکی می‌شود که می‌تواند برای رشد گیاهان جدید استفاده شود.

این شرکت اظهار کرده که این فرآیند برای هر جنازه کمتر از یک متر مکعب(۰.۷۶) خاک ایجاد می‌کند و دوستان و خانواده متوفیان می‌توانند در انتها مقداری از خاک حاصل از تجزیه بدن عزیز از دست رفته خود را برای برای رشد دادن یک درخت یا گیاه به خانه ببرند.

کمپوست یا پوسال پسماندهای آلی تجزیه‌شده و نسبتاً پایدار حاصل فرآیند پوسش هستند و پوسش یا کمپوست کردن عمل پوساندن و تجزیه بقایای گیاهی، حیوانی یا زباله‌های شهری همچنین لجن فاضلاب است که تحت شرایط خاص و روش‌های گوناگون انجام می‌گیرد.

این عمل شاید کهن‌ترین روش بازیافت باشد. مواد آلی موجود در توده مصرفی برای کمپوست از ضایعات کشاورزی، مواد خوراکی و زباله‌هایی است که از راه تجزیه هوازی و بی‌هوازی به خاک سیاه و سفید غنی تبدیل می‌شوند که به عنوان کود در کشاورزی مصرف می‌شود. فرایند کمپوست بسیار ساده است و به‌دست افراد با تجربه در خانه‌های خود، کشاورزان در زمین‌های شان و به شکل صنعتی نیز انجام می‌شود. کمپوست حاصل فعالیت بیولوژیکی میکرورگانیسم‌هایی است که توانایی شکستن مولکول‌های درشت مواد آلی را دارا هستند.

این کود که از پسماندهای کشاورزی، خانگی و خوراکی تولید می‌شود یکی از عالی‌ترین کودها برای مصارف کشاورزی به‌شمار می‌رود و تولیدکنندگان گل و گیاه نیز امکان بهره‌گیری از این کود را دارند. منیزیوم و فسفات موجود در این کود سبب آبرفتی شدن خاک‌های کشاورزی و جذب سریع تر مواد مغذی درون خاک می‌شود. کمپوست، خاک بسیار غنی و مورد استفاده است که در مکان‌هایی همچون در باغ‌ها، محوطه سازی، باغداری، و کشاورزی به عنوان کود بکار می‌روند.

کمپوست به عنوان یک آفت کش طبیعی برای خاک نیز هست. در خاک پوسال اکوسیستم‌ها برای کنترل فرسایش، زمین و جریان بهسازی خاک، ساخت و ساز تالاب، و به عنوان پوشش دفن زباله بسیار مفید است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید خاک جنازه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف دوباره قطار سریع السیر یزد

تین نیوز

نایب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد از فاجعه حمل و نقل ریلی یزد با حذف رام قطار سریع السیر این استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا،  محمدمهدی رجایی فرد در جمع خبرنگاران حوزه گردشگری استان با بیان اینکه فاجعه ای بزرگ در بحث حمل و نقل ریلی یزد رقم خورده که امروز موجب گلایه بسیاری از ما است، گفت: از ایام کرونا به هر بهانه ای بود چند قطار از مسیر یزد حذف کردند و بعد از دو سال پیگیری استاندار، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی و مسئولان راه آهن یزد این قطار سریع السیر به یزد آمد و قرار بود دو رام از این قطار به یزد بیاید.

وی افزود: با عدم مدیریتی که شکل گرفت همین یک رام قطار افزوده شده نیز از یزد در دعوای بین راه آهن و شرکت رجا گرفته شد و در سکوت خبری کامل به استان دیگری یا شهر عزیزتری  واگذار شدو هیچ اعتراضی یا پیگیری از جانب مسئولین امر صورت نگرفت.

نایب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد با بیان اینکه مدیران راه آهن متوجه مسئولیت اجتماعی خود نیستند، تصریح کرد: ارکان اصلی راه آهن در کلان مسئولیت های خود میداند که باید ۳۳ درصد بار کشور از یزد عبور کند و یک سوم درآمد راه آهن کشور از یزد است و مسیر یزد را صرفا باری و درامدی میدانند پس چرا باید به وظیفه اجتماعی خود در قبال مردم یزد عمل کنند و با این همه آلودگی ایجاد شده حداقل چند قطار مسافرتی برای رفاه مردم و گردشگران در نظر بگیرند.

او با تاکید بر اینکه مردم یزد به علت نجابت همیشگی سکوت کرده اند، گفت: آیا اگر مردم شهر دیگری امروز به جای یزد بود در چنین وضعیتی حاضر به سکوت میشدند ؟

رجایی فرد با اشاره به اینکه احتمالا به علت تردد قطارهای باری قطار مسافرتی مسیر یزد حذف شده است، تصریح کرد: این خواسته زیادی نبود که روزانه ۶۰۰ نفر ظرفیت از حمل و نقل ریلی یزد حذف شد و کجا هستند مسئولان یزد که پاسخگو باشند در حالیکه دو هفته هست این قطار حذف شده است و همه قرار بود پیگیری کنند.

او با اشاره به اینکه مدیران راه آهن وعده های زیادی دادند که به زودی مشکل حل میشود، گفت: دو هفته گذشته و هیچ کدام اقدامی نکرده اند. از سوی دیگر شهرهایی مانند شیراز، اصفهان، کرمان و دیگر همجواران ما هرکدام روزانه چهار تا پنج قطار دارند و ما روزانه یک قطار ترنست که آن نیز حذف شده است.

او در پایان با اشاره به اینکه شرکت یزد ریل یک سال پیش تاسیس و هنوز مباحث مالی و ... دیگر آغاز نشده است، گفت: هنوز این شرکت در مرحله شعار مانده و اقدامی نشده و پرسش من از مسئولان این است که آیا این دورنمایی است که ما از شهر یزد دیده ایم ؟ آیا این دورنمای شهری جهانی و با امید به رفاه مردم  و توسعه گردشگری است؟

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • عملیات جستجوی جنازه جوان غرق شده شوشی ادامه دارد
  • شهید ندادیم که یک خودی به ناموس ایران توهین کند
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • عبدالفتاح البرهان برای تشییع جنازه پسرش به آنکارا رفت
  • عکسی نایاب از شیوه حمل و نقل جنازه مردم در دوره قاجار
  • لحظه دلهره‌آور ریزش قبر در هنگام تشییع جنازه
  • تصویری نایاب از شیوه حمل جنازه در دوره قاجار + عکس