Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@07:08:12 GMT

فروش، حلقه مفقودۀ صنعت مد و لباس

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۳۱۵۳

فروش، حلقه مفقودۀ صنعت مد و لباس

ایسنا/اصفهان  مدیر دفتر تخصصی بانوان آفتاب گفت: موازی‌کاری دستگاه‌های گوناگون آفت حوزه مد و لباس و فروش، حلقۀ مفقودۀ آن است حال آن که اگر تمام دستگاه‌های مرتبط، هم‌راستا و هم‌سو عمل کنند، می‌توانیم در این حوزه قدم‌های مهمی برداریم.

لیلا لندی اصفهانی با اشاره به برپایی نمایشگاه لباس بانوان «من ایرانیم» در سرای عطار به ایسنا گفت: بر اساس منشور لباس شهر اصفهان که سال گذشته توسط دفتر تخصصی بانوان آفتاب، وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان رونمایی شد، برگزاری نمایشگاه‌های فصلی، مفهومی و تشکیل کارگروه‌های تخصصی لباس در دستور کار ما قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه از شهریورماه ۱۳۹۷ تا کنون این مهم تحقق پیدا کرد و  چند نمایشگاه فصلی و مفهومی برگزار شد و این بار  نیز در قالب نمایشگاه لباس «من ایرانیم» با محوریت فرهنگ‌عامه در حال برگزاری است. در این نمایشگاه شاهد رونمایی از ماکت فرهنگ‌عامه هم بودیم که آداب، رسوم و سنت‌های ایرانی به‌صورت مینیمال در آن به تصویر کشیده شده است.

مدیر دفتر تخصصی بانوان آفتاب، گام نخست این مرکز در زمینه مد و لباس را شبکه‌سازی طراحان لباس شهر اصفهان دانست و اظهار کرد: اصفهان از دوران صفویه تا کنون مهد هنر بوده اما در برخی زمان‌ها به سمت موازی‌کاری رفته بودیم که تصمیم داریم پس از شبکه‌سازی، به سمت تسهیل‌گری فعالیت طراحان لباس شهر اصفهان حرکت کنیم.

وی به برگزاری دوره‌های توان‌افزایی و توانمندسازی برای طراحان لباس با کمک سازمان‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خصوصی اشاره کرد و گفت: چشم‌انداز دفتر تخصصی بانوان آفتاب برگزاری نمایشگاه لباس فرهنگ‌عامه در شهرهای خواهرخوانده اصفهان در دیگر کشورها است که امیدوارم به‌زودی تحقق یابد.

لندی تصریح کرد: اگر این اقدامات تنها در حد طرح باقی بماند و وارد چرخه تولید نشود، برای طراحان لباس هزینه‌بر است و برای آن‌ها مقرون‌به‌صرفه نیست، اما در سند شهروندی فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، توسعه اقتصاد فرهنگ را به‌عنوان یکی از اهداف مهم خود دنبال می‌کنیم. دفاتر تخصصی سازمان نیز در این زمینه نقش تسهیل‌گر را دارند و باید نخ تسبیحی باشیم که تولیدکنندگان، اصناف و فروشندگان را به‌صورت فرآیند ببینیم و آن‌ها را به یکدیگر پیوند دهیم.

وی ضمن تقاضا از دستگاه‌های گوناگون، اصناف، صنایع پوشاک و ... برای تسهیل‌گری فعالیت طراحان لباس، فروش را حلقه مفقوده طراحی لباس در اصفهان دانست و تأکید کرد: توسعه صنعت مد و لباس مشکل نیست و برای رسیدن به بازارهای داخلی و خارجی باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

مدیر دفتر تخصصی بانوان آفتاب، ضمن دعوت از فعالان اقتصادی و به‌خصوص حوزه صنعت پوشاک برای بازدید از نمایشگاه «من ایرانیم» گفت: نباید صنعت مد و لباس را دست‌کم گرفت. شاید برخی صنایع کاربردی نشده باشند اما در نمایشگاه من ایرانیم شاهدیم که طراحان لباس توانسته‌اند الهاماتی که از معماری اصفهان و ایران داشته‌اند را روی لباس بانوان پیاده‌سازی کنند به‌طوری‌که یک بانوی ایرانی بتواند در مراسم‌های مختلف از نمادهای ایرانی در لباس خود استفاده کند.

وی افزود: موازی‌کاری دستگاه‌های گوناگون آفت حوزه مد و لباس است. اگر تمام دستگاه‌های مرتبط هم‌راستا و هم‌سو عمل کنند، می‌توانیم در این حوزه قدم مهمی برداریم و امیدوارم در صنعت لباس و پوشاک به این مهم دست پیدا کنیم.

لندی با تأکید بر پوشیدگی لباس‌های ارائه‌شده در نمایشگاه من ایرانیم در عین آراسته بودن آن‌ها اشاره و اظهار کرد: متأسفانه در خیلی از موارد افراد موفق به پیدا کردن لباس‌های پوشیده در بازار نمی‌شوند، درحالی‌که می‌توان با ارائه طرح‌های پوشیده و درعین‌حال مدرن و آراسته به تمام سلایق در زمینه مد و لباس پاسخ گفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • حمایت جمعی از بانوان اصفهانی از طرح نور
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور