Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از یورونیوز، «فردین کاظمی» راننده اهل خوی که سال‌هاست در مسیرهای ترانزیت میان ایران و اروپا با کامیونش بار می‌برد، چند روز پیش در جاده‌ای در لهستان می‌رفت که به علت کهنگی و خرابی کامیونش مجبور شد در کنار جاده توقف کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کامیون قدیمی کاظمی از نوع اینترنشنال ۹۶۷۰ آمریکایی است که دست‌کم ۳۰ سال عمر کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او قصد داشت یک محموله کشمش ایرانی را در مقصدی در لهستان تخلیه کند و سپس با باری از جمهوری چک به مقصد کرمان به ایران برگردد.

او چون هزینه کافی برای تعمیر کامیونش نداشت، ابتدا مجبور شد چند شب را در کابین خودرواش بخوابد. اما چند تن از رانندگان لهستانی که از وضع او با خبر شدند، به او پناه دادند و ماجرای او را در شبکه‌های اجتماعی بازگو کردند. رانندگان ابتدا خواستند به او کمک کنند تا کامیونش را تعمیر کند، اما چون تعمیر آن خودرو باری کهنه مقرون به صرفه نبود، تصمیم گرفتند فراخوان بدهند و پول جمع کنند تا برایش یک کامیون نو بخرند.

نتیجه آن که ظرف ۲۴ ساعت حدود ۲۵۰ هزار زلوتی (حدود ۵۹ هزار یورو) برای این راننده ایرانی جمع‌آوری شد و کمک‌های لهستانی‌ها به او هنوز هم ادامه دارد.

روز پنج‌شنبه رانندگان لهستانی بالاخره کامیونی برای فردین کاظمی خریدند و به نظر می‌رسید که ماجرا ختم به خیر شده است.

با این حال آن گونه که خبرگزاری فرانسه می‌نویسد، فروشنده کامیون در آخرین لحظه از معامله منصرف شده و کامیون را تحویل نداده است. او به همکاران کاظمی گفته است که به دلیل تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران نمی‌تواند این معامله را بپذیرد.

خیرین لهستانی که به کاظمی کمک کرده‌اند با انتشار پستی در فیس‌بوک گفته‌اند که قصد دارند کامیون دیگری برای او تهیه کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مشکلات کامیونداران آثار تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۱۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • نه به عربستان: ستاره بارسا تصمیمش را گرفت
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت