Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید ماهرانی یکشنبه در کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی فارس در شیراز افزود: از دیگر مشکلات بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان مساله اجرای ماده ۴۲ قانون تامین اجتماعی است که بر اساس این قانون مهلت یک ماهه‌ای برای رسیدگی به مسائل این شرکت‌ها و هیات‌های تجدیدنظر تعیین شده است.
وی ادامه داد: چنانچه شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه اطلاعات و مدارک تاخیر داشته باشند جریمه می‌شوند اما اگر سازمان تأمین اجتماعی تاخیر داشته باشد با هیچ مشکلی مواجه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: به همین دلیل باید یک زمان مشخص هم برای سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود.
عضو هیات نمایندگان و رییس کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی فارس اظهار داشت: بر اساس ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی، اگر حق بیمه دفترچه یک ماه پرداخت نشود تاریخ دفترچه منقضی می‌شود که این موضوع نیز در دست بررسی و اقدام است.
ماهرانی گفت: در بحث جریمه‌های تامین اجتماعی هم با توجه به اینکه یک ماه فرصت برای اعتراض مشخص شده اما پاسخ تامین اجتماعی بیشتر از یک ماه اعلام می‌شود که عملا برای شرکت‌ها جریمه در نظر گرفته می‌شود.
او ادامه داد: ضرورت بازنگری در قانون تامین اجتماعی، اجرای سلیقه‌ای قوانین و بخشنامه‌ها، نبود پاسخگویی بیمه‌ها، اعمال جریمه‌های سنگین به کارفرمایان، رشد پرونده‌های رسیدگی به نحوه پرداخت حق بیمه‌ها توسط کارفرمایان در شعب تامین اجتماعی و اتلاف وقت آنها در این حوزه از دیگر مشکلات شرکت‌های دانش بنیان با تامین اجتماعی است.
ماهرانی با اشاره به مسایل و مشکلات پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان و بررسی آنها در اتاق ایران افزود: یکی از مشکلاتی که برای فعالیت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد بحث قطعی اینترنت بود که خسارت‌های به همراه داشت که میزان خسارت مستقیم قطع اینترنت بر کسب و کارهای حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات و صنایع وابسته به این حوزه در کشور بسیار سنگین است.


حمایت صندوق پژوهش پارک علم و فناوری از تجاری‌سازی نوآوری‌ها
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری فارس نیز گفت: این صندوق به منظور تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، کاربردی کردن دانش و دستاوردهای پژوهشی و تکمیل زنجیره ایده، محصول و بازار از شرکت‌های دانش‌بنیان پشتیبانی و حمایت کرده و خدمات مالی و اعتباری از جمله کمک، تسهیلات و مشارکت برای آنها تامین می‌کند.
ذهراب ابراهیمی‌فرد افزود: هدف صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای کمک به رونق اقتصادی کشور از طریق حوزه‌های دانش بنیان و فناوری‌های برتر است.
وی ادامه داد: بر اساس قانون دولت و مجلس، پس از گذشت سه سال از تاسیس صندوق، هرساله نیم درصد از بودجه عمومی کشور جهت کمک به صندوق اختصاص داده خواهد شد.
او اضافه کرد: علاوه بر این، صندوق می‌تواند از کمک‌ها یا سرمایه‌گذاری اشخاص حقیقی و حقوقی و شرکتهای دولتی وابسته و تابع آنها، بانکها، نهادهای عمومی غیر دولتی و شهرداری‌ها و شرکت های وابسته و تابع آنها نیز منابع مالی دریافت کند.
ابراهیمی‌فرد گفت: تسهیلات جعاله، تسهیلات قرض‌الحسنه، سرمایه‌گذاری و تسهیلات لیزینگ از روش‌های تامین مالی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی، منابع داخلی صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری فارس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از منابع تامین مالی شرکت‌های فناور و دانش بنیان است.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران شیراز پارک علم و فناوری حوزه دانش بنیان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران شیراز پارک علم و فناوری حوزه دانش بنیان فارس اتاق بازرگانی ایران شیراز پارک علم و فناوری حوزه دانش بنیان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟