Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رژیم امارات طی سالیان اخیر تلاش کرده است تا به رغم اینکه تنها چند دهه از تاسیس این کشور می‌گذرد، خود را به عنوان یک تمدن باستانی معرفی کند. تاریخ انتشار: 17:09 - 03 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۰۲۳ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از نورنیوز، طی روز‌های اخیر رسانه‌های اماراتی فیلمی را با این مضمون پخش کرده اند که دولت این امیرنشین در حال کشف آثار باستانی مربوط به ۳۰۰۰ سال پیش در بیابان‌های این کشور است!

نکته حائز اهمیت در جعلی بودن این تاریخ سازی این است که در این تصاویر باستان شناسان بعد از کنار زدن فقط ۵ سانتی متر از شن‌های صحرا به این آثار تاریخی می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حالی است که معمولا باستان شناسان بعد از حفر ده‌ها متر به آثار تمدن‌های گذشته می‌رسند، ولی گویا در صحرا‌های امارات، این آثار تاریخی به دلیل کمبود شن، طی ۳۰۰۰ سال گذشته فقط ۱۰ سانتی متر زیر زمین رفته اند!

وبسایت امارات لیکس در این خصوص نوشته است: این اقدامات ابوظبی در ادامه سریال تاریخ سازی برای امارات است که با حضور موزه لوور و با استفاده از آثار تاریخی و باستانی دیگر کشور‌ها که توسط اماراتی‌ها سرقت شده است، در حال اجرا می‌باشد.   بیشتر بخوانید:
هشدار مرجعیت عراق درباره پیدایش مجدد هسته‌های داعشی
رژیم امارات طی سالیان اخیر تلاش کرده است تا به رغم اینکه تنها چند دهه از تاسیس این کشور می‌گذرد، خود را به عنوان یک تمدن باستانی معرفی کند.

در همین راستا اماراتی‌ها طی سالیان اخیر با سرقت مستقیم و یا خرید آثار سرقت شده از مصر، عراق یمن و دیگر کشور‌ها و نمایش آن‌ها روی شن‌های بیابان‌های این کشور، اقدام به اعلام کشف آثار تاریخی کرده تا برای خود تاریخ سازی کنند.

در این خصوص؛ «الکساندر ناجل» باستان شناس آمریکایی می‌گوید: اماراتی‌ها در حال سرقت گسترده آثار تاریخی یمن و فروش آن‌ها در کشور‌های دیگر مثل آمریکا هستند.

ناجل ادامه می‌دهد: آثار تاریخی یمن به بیش از یک میلیون قطعه می‌رسد که به صورت دوره‌ای توسط اماراتی‌ها در حال سرقت است.

او می‌افزاید: در اصل، بسیاری از شرق شناسان که بیشتر آن‌ها آمریکایی هستند و طی سالیان مدید با هدف کشف آثار تاریخی به یمن رفت و آمد داشته اند، سارق این آثار هستند و یکی از آن‌ها اکنون از همین راه، نزدیک به ۳۴ میلیون دلار ثروت کسب کرده است.

امارات اکنون در موزه لوور ابوظبی آثار تاریخی سرقت شده از یمن، مصر، عراق و سوریه که از قاچاقچیان مرتبط با گروه‌های تروریستی خریداری شده است را نمایش می‌دهد که نشان دهنده عمق حقارت حکام این کشور و درگیر بودن آن‌ها در تجارت‌های غیر قانونی است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موزه لوور رژیم امارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!

بوی تعفنی که از زنجانرود و به ویژه اطراف پل میربهاالدین متصاعد می‌شود، نه تنها هر بازدید کننده و گردشگر بلکه کسانی که در اطراف این بنا به کار روزمره مشغولند را نیز فراری می‌دهد، این را علی راننده‌ای که در اول جاده بیجار برای روستا‌های اطراف این مسیر مسافرکشی می‌کند، می‌گوید و ادامه می‌دهد: دلمان می‌گیرد برای اینکه بنای به این زیبایی رها شده تا از بین برود!
 

سه پل (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) در ورودی شهر زنجان قرار گرفته است، پل‌هایی که روزگاری معبر اصلی عبور و مرور مردم و وسایط نقلیه بودند، اما این روز‌ها به ساخت مسیر‌های جایگزین برای عبور و مرور و حفظ این آثا، این پل‌ها و محوطه آنها بازنشسته شده‌اند و مکانی برای تفریح بازدید و مردم تبدیل شده‌اند، اما این روز‌ها اطراف این پل‌ها به زباله‌دانی تبدیل شده است!

وضعیت نابسامان پل‌های زنجان پای دادستان را هم به ماجرا کشاند وقتی دید هیچ کس عین خیالش هم نیست که این آثار تاریخی کم کم زیر زباله‌ها در حال دفن شدن هستند، بهروز عباسی، در بازیدی که از این پل‌ها داشت ضرب‌الاجل تعیین کرد تا وضعیت این بنا‌های تاریخی که بخشی از هویت این شهر هستند، به سرعت ساماندهی و پاکسازی شود.

دادستان فروردین‌ماه در چند نوبت از پل‌های تاریخی زنجان (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) البته مسؤولان بازدید و از متولیان این اثر تاریخی خواست به فوریت برای ساماندهی این پل‌ها اقدام کنند.

پس از آن به دستور استاندار، که در بازدید ۲۹ فروردین از این بنای تاریخی حضور داشت، لایروبی زنجانرود و ساماندهی وضعیت پل میربهاءالدین و دو پل تاریخی دیگر آغاز شد، اقدامی که امیدواریم پس از فروکش حساسیت دادستان و رسانه‌ها به فراموشی سپرده نشود.

شهریور سال ۱۳۹۰ بود که مدیر دفتر فنی اداره کل میراث فرهنگی زنجان که بعد‌ها مدیر کل همین اداره هم شد، خبر از اتمام نورپردازی این بنا با لامپ‌های نوین «ال‌ای دی» با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون ریال خبر داد، اما این روز‌ها نورپردازی که هیچ وضعیت پل به گونه‌ای پیش رفته است که مسؤولان برای اینکه چهره زشت پل دیده نشود، چراغ‌های اطراف را خاموش می‌کنند تا پل اصلا دیده نشود.

مردم و علاقمندان به آثار تاریخی اعتقاد دارند؛ شاید اگر این آثار تاریخی که نگهداری آنها هزینه‌بر است، درآمدی داشتند وضعیت این طور نبود و هر دستگاهی برای تملک و تصاحب آن سر و دست می‌شکست.

پل میر بهاء‌الدین را در زمان ناصرالدین شاه قاجار، حاج‌میرزا بهاء‌الدین زنجانی که از تجار بنام ناحیه خمسه زنجان در سال ۱۳۱۲ هجری قمری و با آجر بر روی رودخانه زنجان‌رود و در مسیر ارتباطی زنجان به کردستان ساخت. 

پل حاج میربهاء‌الدین به طول ۱۰۶ متر و ارتفاع ۱۰.۹ متر احداث شد و در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۵۶ به شماره ۱۴۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد