Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم تغییر برخی قوانین مربوط به مباحث شهری، گفت: هیچ منطقی وجود ندارد که اگر شهرداری تبریز قصد دارد در میدان ساعت طرحی اجرا کند، این طرح به شورای عالی شهرسازی ایران فرستاده شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در نشست مشترک با شهرداران استان اظهار داشت: متاسفانه یا خوشبختانه شهردار تبریز اهل  نمایش اقدامات خود نیست در حالی که تنها طی دو سال گذشته ۲۳ پارک محله ای در سطح شهر طراحی و احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در بخش دیگری از صحبت های خود درباره عدالت شهری گفت: با وجود شمال شهر، جنوب شهر، محله مرفه و ... در شهرهای ما عدالتی وجود ندارد در حالی که باید در تمام محلات به طور عادلانه امکاناتی مثل پارک و مدرسه وجود داشته باشد.

پورمحمدی ادامه داد: شوراهای اسلامی شهر جزو حقوق معوقه شهروندان ایرانی بود و سالها به تعویق افتاده بود که احیای این شوراها جزو خدمات با ارزش دولت وقت به شمار می رود.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: در دنیا شهرها بر دو گونه اداره می شوند یا مردم شهردار را انتخاب می کنند و شهردار شورا را تشکیل می دهد و یا شکل رایج ما در ایران بدین گونه است که مردم شورا را انتخاب می کنند و شورا نیز یک نفر را به عنوان مدیرعامل انتخاب می کند. شهردار مدیرعامل است و مردم اعضای این تعاونی هستند.

او ادامه داد: در واقع شهردار مجری تصمیماتی است که شورا اتخاذ می کند. شهر موجودی پیچیده است که باید تخصص های مختلف کنار هم بیایند و ببینیم چطور باید مدیریت کنیم. فعلا در حال تمرین این رویکرد هستیم و از این راه باز نمی‌گردیم.

پورمحمدی در پاسخ به درخواست شهرداران استان مبنی بر فراهم آوردن شرایط سفرهای خارجی برای آن  ها، گفت: به جای اینکه شهرداران استان را به سفرهای خارجی بفرستیم می توانیم به طور مثال اعضای شورای شهر ارزروم را به تبریز دعوت کنیم و پروتکل هایی تعریف کنیم. مثلا تبادل دانشجو داشته باشیم و زمینه های همکاری ایجاد شود و دیگر نگران هزینه های ناشی از این سفرها هم نباشیم.

 

استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر لزوم ایجاد شبکه ها در شهرها، افزود: هم اکنون ایجاد شبکه‌های استان‌های همجوار مد نظر است و در حال فراهم ساختن زیرساخت‌ها برای این اقدام هستیم. در کشور باید نتورک ایجاد کرده و شبکه همکاری مهیا شود.

او با اشاره به ضرورت آموزش و دوره های آموزشی، تصریح کرد: هزاره سوم دو ویژگی مهم دارد یکی بحث تغییر است و می گویند همه چیز تغییر می یابد به جز خود تغییر و این تغییر در حوزه علوم و فنون با سرعت بیشتری رخ می دهد. اگر چه در دانشگاه تحصیل کرده ایم ولی هر روز ۴۰۰ هزار برگ به صفحات الکترونیک مباحث تخصصی افزوده می شود. تغییر در حوزه علوم و فنون به گونه ای است که می گویند در سال ۲۰۵۰ دانش بشر در فاصله سه ماه دو برابر می شود. باید خود را بروز نگه داریم.

پورمحمدی ادامه داد: متاسفانه مباحثی مثل هندسه فراکتالی، شهرهای مجازی، شهر خلاق و... به جز کنفرانس‌ها در ادبیات شهرسازی ما وارد نشده است.

استاندار آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشد شهرنشینی، گفت: شهر عالی ترین جلوه تمدن بشری است و شهرنشینی همچنان رو به افزایش خواهد بود. این طور نیست که چون رشد جمعیت منفی می شود پس شهرها هم سر و سامان می یابند. تحولات شهرگرایی ادامه خواهد داشت.

به گفته پورمحمدی، در جهان سوم پیشرفت و توسعه اقتصادی نیست که مردم رو به سمت شهرها سوق می دهد، بلکه رکود و سختی معیشت باعث این امر است که این مهاجرت ها در نهایت حاشیه نشینی، بافت فرسوده، بیکاری، محیط زیست و آلودگی هوا را منجر می شود. بر اساس نظریه تفاوت ها مردم از نقاط محروم به سمت نقاط برخوردار می آیند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی ایران دانشجو شهرداری مد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۹۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است

امام جمعه رفسنجان گفت: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» همان کاری بود که امام (ره)به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: خداوند در قرآن از پیامبر (ص) به عنوان انسان برجسته در همه زمینه‌ها یاد کرده و مشورت کردن با مردم را به وی متذکر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام شهرداری در راه‌اندازی پویش رقابتی «شهردار شو»، افزود: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان همان کاری بود که امام (ره) به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار تصریح کرد: امروز شما با همکاری شهرداری و شورای شهر به جوانان توانمند دهه هشتادی میدان و شخصیت دادید و به آن‌ها اعتماد کردید و از فکر و اندیشه آنان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید این جوانان غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای مشاهده و انتقال تجربه موفق شهرداری و انتقال آن به هیئت دولت، گفت: این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطمئن باشید کشور از این جوانان برخوردار است و می‌توانند منشأ اثر باشند.

عسکری با بیان اینکه مدیرانی چون استاندار کرمان و سردار سلیمانی نیز در دوران دفاع مقدس با داشتن سن کم از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند که به آن‌ها اعتماد شده است، بیان کرد: این جریان اکنون در دست جوانان دهه هشتادی است و مدیریت شهری برای کار، فکر و عمل جوانان احترام قائل شده است.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748898

دیگر خبرها

  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • پایان تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز