Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده زابل در مجلس گفت: آب ژرف سیستان را در بودجه 99 پیگیری خواهیم کرد تا مشکل مردم حل بشود.

حبیب الله دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت آب ژرف سیستان گفت: در طول سال‌‌های اخیر چند حفاری برای رسیدن به آب ژرف برگرفته از رشته‌ کوه‌های هندوکش انجام شد که در چند چشمه به آب رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: دمای آبی که از این چاه به سطح زمین می‌رسد 80 درجه سانتی گراد بوده و طبق نظر آزمایشگاه‌های مختلف استاندارد است.

نماینده مردم زابل در مجلس تصریح کرد: آب استحصال شده فعلی برای مصارف کشاورزی مناسب است ضمن اینکه شوری آب ژرف هم حدود یک هفتم آب دریا بوده و با دستگاه آب شیرین کن قابل شرب است. 

دهمرده اظهار داشت: اصفهان، کرمان، سمنان و دیگر نقاط ایران به دنبال آن هستند که شاید بتوانند به آب ژرف دست پیدا کنند که با توجه به ارتفاع بالای کوه‌های هندوکش افغانستان و اختلاف پایین‌تر از سطح دریای ایران احتمال جریان داشتن حجم زیادی از آب در اعماق زمین زیاد است.

وی با بیان اینکه آب ژرف سیستان را در مجلس پیگیری می‌کنیم، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی احداث 3 حلقه ‌آب چاه ژرف را مصوب کرد که باید در استان سیستان احداث شود. این در حالی است که با توجه به تجربه قبلی و عملیات اجرایی این چاه‌ها به هیچ وجه 4 سال طول نخواهد کشید بلکه با هزینه کمتر و زمان کمتری به مرحله افتتاح خواهد رسید.

نماینده مردم زابل در مجلس خاطرنشان کرد: در طول هر سال 300 تا 400 میلیون متر مکعب آب چاه نیمه‌ها و گودال‌هایی استان سیستان و بلوچستان تبخیر می‌شود وجود دارد که تقریبا نصف حق‌آبه (سالی 800 میلیون مترمکعب) ایران از افغانستان در رودخانه هیرمند است.

وی گفت: برای احداث چاه آب ژرف وزارت نیرو و پیمانکار وقت همراهی لازم را نداشت ولی سازمان برنامه و بودجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش‌های بسیار زیادی کرده و اعتبارات خوبی را به پروژه تزریق کردند و همین اقدام باعث شد تا پیمانکار با جدیدت بیشتری کارها را دنبال کند به طوری که حدود 180 تریلی تجهیزات متعلق به پیمانکار به محل عملیات آورده شد.  

دهمرده اظهار داشت: در سال گذشته ردیف بودجه‌ای برای آب ژرف سیستان در لایحه بودجه سنواتی مصوب شد که قطعا در سالجاری و آتی نیز آن را دنبال خواهم کرد لذا من در سال 99 موضوع آب ژرف را پیگیری خواهم کرد. 

به گزارش فارس، مخاطبان با ثبت سوژه‌ای با عنوان «تشنه نگاه داشتن دشت سیستان بخاطر منافع چند شرکت پیمانکار» ثبت کرده‌اند که این مصاحبه بر همین اساس گرفته شده است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس حبیب الله دهمرده سیستان آب ژرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • استفاده از آمبولانس برای کلیپ اینستاگرامی
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟