Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، گفت‌وگو با استفن دی‌وایز درباره "سیاستمدار خوب و سیاستمدار بد"، گفتگو با رهبر ارکستر سمفونیک رسانه هنر درباره ضعف عمده ارکسترهای ایرانی، گفتگو با مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی درباره ثبت تنبور توسط ترکیه، رد خبر ثبت ساز تنبور توسط ترکیه، یادداشتی به مناسبت زادروز داریوش رفیعی خواننده ایرانی، گفتگو با «موسی عربی» رئیس کرسی زبان و ادبیات عرب دانشگاه شیراز درباره دلایل عدم رغبت ایرانی‌ها به آموزش زبان عربی از جمله اخباری است که امروز در سرویس فرهنگی خبرگزاری ایلنا منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از دولت‌های دموکراتیک برای آنکه لوایح خود را از فیلتر مجلس بگذرانند، دروغ می‌گویند

مدرس فلسفه سیاسی دانشگاه منچستر در انگلستان می‌گوید: سیاستمداران نه بر اساس مبانی و معیارهای اخلاق فردی بلکه براساس مبانی و معیارهای اخلاق سیاسی سنجیده شود.

خانه موسیقی در حال تبدیل به بنگاه بیمه است

امیرپدرام طاهریان درباره ضعف عمده ارکسترهای ایرانی می‌گوید: کشور ما هیچ‌گاه ارکستر پایه نداشته است. بسیاری از ارکسترهای پایه‌ای که شکل گرفته‌اند به دلیل عدم حمایت‌ها، یا به بیراهه رفتن، از فعالیت بازمانده‌اند. به این ترتیب ارکسترهای ما ارکسترهای پایه می‌خواهند. مثلا ارکستر سمفونیک باید حداقل چهار یا پنج ارکستر پایه داشته باشد تا خروجی آن طی مدت زمانی مشخص، مثلا پنج سال آینده هفتاد نوازنده خوب و کاربلد باشد.

ترکیه "تنبور" را در یونسکو ثبت نکرده

در پی انتشار اخباری از احتمال ثبت تنبور توسط ترکیه در فهرست میراث جهانی یونسکو، مسئولان از عدم وجود چنین پرونده‌ای در سایت رسمی و لیست انتظار یونسکو خبر دادند.

"داریوش رفیعی" خواننده‌ای با عمر کوتاه و آثاری ماندگار+صوت

امروز چهارشنبه چهارم دی‌ماه، زادروز داریوش رفیعی خواننده ایرانی است. او در 31 سالگی دارفانی را وداع گفت و طی این مدت کوتاه مسیر پرفراز و نشیبی را پیمود و آثار ماندگاری از خود به جا گذاشت.

با ترکیه برای ثبت تنبور رایزنی می‌کنیم /ثبت یک عنصر فرهنگی به معنای تصاحب آن نیست

مصطفی پورعلی گفت: پرونده تنبور( مهارت ساختن، نواختن تنبور) پرونده مهمی برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد ولی باتوجه به محدودیت‌های یونسکو برای ارایه پرونده‌های ملی، ترجیح ما این است که به صورت مشترک این کار را انجام بدهیم.

دلایل عدم رغبت ایرانی‌ها به آموزش زبان عربی

قرن‌ها پیش می‌گفتند اگر عرب‌زبانی بخواهد قواعد زبان عربی را بداند باید نزد اندیشمندان ایرانی برود؛ تدوین و نگارش قواعد زبان عربی هنری بوده است که به لطف بزرگانی چون «سیبویه» و «عبدالله بن خفیف» که هر دو از سرزمین فارس بوده‌اند، محقق شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ترکیه رسانه موسیقی یونسکو هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود

شهردار سنندج گفت: پارک شهدای شهر سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود و امیدواریم بتوانیم امسال عملیات اجرایی ساخت این مجموعه را که شامل‌های بخش‌های مختلف فرهنگی و هنری است، آغاز کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدانور رشیدی، عصر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم رونمایی از کتاب نامداران موسیقی سنندج اظهار کرد: ساختمان فرهنگی شهرداری سنندج مرمت شده و آماده افتتاح است که به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: درصددیم که این ساختمان به همراه پارک شهدا که در جوار آن قرار دارد به یک پاتوق فرهنگی تبدیل شود که تاکنون به دلیل مشکلات حقوقی و وجود معارض این کار برای ما مسیر نبوده است‌.

شهردار سنندج ادامه داد: امسال امیدواریم که با حل این مشکلات، بتوانیم عملیات اجرایی ساخت این مجموعه در پارک شهدا را آغاز کنیم که ایجاد خانه هنرمندان، دبیرخانه شهر خلاق موسیقی، کافه کتاب، گذر ورزش و طرح‌هایی دیگری را نیز برای آن در برنامه داریم.

رشیدی تصریح کرد: فرهیختگان و پیشکسوتان شهر سنندج در سطح جهان شناخته شده هستند که خرسندیم امروز مراسم رونمایی از کتاب ارزشمند نامداران موسیقی سنندج را برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه قول مساعد داد که از چاپ جلد دوم کتاب نامداران موسیقی سنندج نیز حمایت کند.

حمید حاصلی، مدرس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: در حوزه موسیقی کُردی تحقیقات بسیاری صورت گرفته اما کافی نیست و ما داده‌های کمی را به‌ویژه در مورد هنرمندان حوزه موسیقی در اختیار داریم.

وی تاکید کرد: هنرمندان سرمایه‌های اجتماعی ما هستند و چاپ کتاب در مورد آنها بسیار ارزشمند است که می‌تواند به عنوان منبع برای نسل‌های بعدی نیز بسیار مورد استفاده قرار بگیرد.

این هنرمند موسیقی تصریح کرد: قطعاً هر کاری دارای نقاط قوت و ضعفی است که امیدواریم احسان مردوخ روحانی، نویسنده این کتاب، برای جلدهای بعدی آن، نواقص را برطرف کند.

فرشید حسامی، یکی دیگر از هنرمندان شهر سنندج نیز در ادامه این مراسم در مورد کتاب نامداران موسیقی سنندج به نقد و اظهارنظر پرداخت.

به گزارش ایمنا، پخش کلیپ و اجرای گروه موسیقی کردی مسعود طالبانی نیز از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

کد خبر 748881

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی