Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر شاهین آخوندزاده امروز در مراسم معرفی برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی در وزارت بهداشت افزود: سیاستمداران تا به حال آنچنان که باید از پژوهش و محققان حمایت نکرده اند اما در مورد رتبه های پژوهشگران پُز اش را می دهند.

وی افزود: توان پژوهشگران هر ساله کاهش می یابد و با توجه به کاهش قدرت پول ملی هم پژوهشگران در مقایسه با کشورهای همسایه دست بسته تر می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره بودجه پژوهشی یادآور شد: در سال گذشته بودجه تنها ۶۵ درصد تخصیص یافت که این تخصیص نیز به دلیل نامنظم بودن و متغیر بودن کمک چندانی به بخش پژوهشی نمی کند.

وی درباره سئوال برخی از پژوهشگران در زمینه حمایت از دوره های پسادکتری در علوم پزشکی و اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه گفت: به دلیل اینکه افراد در وزارت بهداشت پس از تحصیل در دوره دکتری تخصصی (Ph.D) دارای تعهد خدمت هستند مشکل است که مستقیم به پسادکتری برود.

آخوندزاده از قول وزیر بهداشت برای رفع مشکل تعهد فارغ التحصیلان دکتری تخصصی خبر داد و گفت: ما قول اش را از وزیر بهداشت گرفته ایم که اگر جایی به فرد نیاز نداشت این تعهدات پس از ۶ ماه از میان برود و افراد در صنعت یا پسادکتری تعهدات خود را بگذرانند. در واقع تا زمانی که منع قانونی وجود دارد امکان توسعه پسادکتری در علوم پزشکی محدود است.

وی درباره اثرات آپارتاید علمی در حوزه تحقیقات پژوهشگران ایرانی گفت: متاسفانه دچار آپارتاید علمی هستیم و تا نام ایران را در میان پژوهش و مقاله می بینند برخورد می کنند. در حال حاضر بخشی از پژوهشگران ما ادیتور مجلات علمی خارجی هستند و به دلیل ایرانی بودن نمی توانند دستمزد ادیتور خود را دریافت کنند.

قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برخی مواقع دیده شده که بلافاصله پس از سابمیت Submit مقاله در یک مجله خارجی، تنها در عرض ۱۵ دقیقه مقاله را رد می کنند. این موضوع کاملا مشخص است که به ایرانی بودن مرتبط است نه محتوای علمی مقاله.

وی یادآور شد: با وجود همه این نامهری ها پژوهشگران ایرانی تمام تلاش خود را برای به ثمر رساندن تحقیقات خود به کار می گیرند.

آخوندزاده اضافه کرد: باید مراقب باشیم علاوه بر تحریم خارجی، نامهربانی های داخلی نیز پژوهش را آزار ندهد. بسیاری از افرادی که به عنوان برگزیده جشنواره رازی انتخاب شده اند در حوزه بالینی حتی مطب خصوصی نداشته اند و یا رشته هایی که به فناوری ختم شده با همکاری بهترین جراحان بوده است.

کد خبر 4809284

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت جشنواره رازی محقق ایرانی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات هوش مصنوعی تحقیقات علمی موبایل فناوری فضایی خودروی برقی گوگل ماهواره فناوری نانو ربات فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی