Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، اردشیر سعدمحمدی افزود: تا 5 سال آینده 2.5 میلیون تن به بازار تقاضای مس در دنیا اضافه می‌شود.

وی اعلام کرد: بر مبنای این تقاضا، شرکت مس برنامه‌ریزی کرده است تا با انجام طرح‌های توسعه بخشی از این میزان تقاضای جهانی را پوشش داده و ظرفیت تولید را به 500 هزار تن در سال افزایش دهد.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با بیان این‌که به‌رغم تحریم‌ها، تقاضای بازار مس دنیا برای محصولات شرکت مس به دلیل کیفیت بالا محصول بسیار است، گفت: عیار مس جهانی در بهترین حالت 99،99 درصد است درصورتی‌ که ما در ایران توانایی تولید عیار 99،999 درصد را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعدمحمدی ادامه داد: برای تحقق این هدف و افزایش تولید، نیاز به گسترش اکتشافات در استان داریم.

رعایت بالاترین سطح الزامات زیست‌محیطی در توسعه سونگون

وی گفت: در این زمینه نیازمند کمک و همراهی مسئولان هستیم تا با رعایت بالاترین الزامات زیست محیطی، مناطق اکتشافی را گسترش دهیم.

مدیرعامل شرکت مس در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: مسائل زیست محیطی بر اساس آخرین تکنیک‌های به روز و فنی در مجتمع مس سونگون انجام می‌شود.

وی با اشاره به عملیاتی شدن فاز سوم مس سونگون و آغاز عملیات تکمیل چرخه تولید در مجتمع سونگون گفت: امیدواریم با بهره‌برداری از این طرح‌ها ظرف چهار سال آینده، شاهد رشد اقتصاد در این منطقه باشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معدن مس صادرات مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۷۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مجید رستگاری در این خصوص گفت: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی گردید.

وی افزود در این فاز ۱۲ متر مکعب بر ثانیه آب رها سازی می‌گردد و در فاز دوم و در ادامه تکمیل رها سازی میزان ۵ متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه گردید. 

رستگاری اظهار داشت در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال بین حوضه‌ای از حوضه زاب به سمت حوضه دریاچه ارومیه در حال رها سازی می‌باشد. 

وی خاطر نشان کرد: در مرحله اول رها سازی در سال آبی جاری میزان ۱۲ میلیون متر مکعب آب از محل حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از محل سد سیلوه رها سازی شده بود.

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم