Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید زادبوم روز پنج‎شنبه در نشست میز ملی گوجه فرنگی در استان بوشهر افزود: ایجاد پایانه صادرات هوایی در زمان افزایش محصول ضروری است و در این راستا اختصاص پرواز چارتری برای صادرات گوجه فرنگی به کشورهای روسیه و قطر می‎تواند راهکار خوبی باشد.

وی بیان کرد: قطر بازار کوچک و محدودی است ولی با این حال بازار مسکو به عنوان بازاری بزرگ نیازمند تمرکز ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زادبوم یادآور شد: هر چقدر گوجه فرنگی تولید کنیم در روسیه خریدار دارد ولی باید بررسی شود این محصول و فرآورده‎های آن را چطور می‎توان به آنها فروخت و در این زمینه باید کار پژوهشی و مطالعاتی برای بازارهای مقصد اولیه و خریداران آن انجام و یک هولدینگ برای صادرات محصول ایجاد شود. 

زادبوم ادامه داد: پاکستان نیز بازار خوبی است چراکه این کشور با 200 میلیون نفر جمعیت، حداقل 30 میلیون نفر ثروتمند دارد ولی بازار این کشور به‌خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.

وی افزود: بزرگ‌ترین ظرفیت صادرات در آینده کشور پاکستان و ترکیه است که باید به این ظرفیت‌‎ها توجه و تمرکز ویژه‎ای شود.

زادبوم بیان کرد: باید کمک کرد صادرکنندگان واقعی و عمده گوجه فرنگی که با قرارداد درازمدت در بازار فعالیت دارند صادرات گوجه آنها تضمین شود.

وی ادامه داد: برای سال 99 نیز تلاش داریم تا بهمن امسال لیست محدودیت‎های صادراتی و همچنین تعرفه‎های فصلی مشخص شود و برای واردات فصلی برای برخی محصولات کشاورزی تعرفه فصلی وضع می‌شود.
زادبوم گفت: برای کالاهای صادراتی که ارزش افزوده بالایی ندارند و جایی که غذای مردم تحت تاثیر قرار گیرد عوارض صادراتی وضع می‌شود.

 ئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: صادرات برای کشور و به‌ویژه در دوران تحریم‎ها که دشمن زدن ارزآوری به عنوان رگ حیاتی خون تجارت کشور را هدف گرفته بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: دیگر نمی‌خواهیم  به نفت توجه کنیم مگر اینکه بخواهیم از آن تولید محصول داشته باشیم و در این شرایط صادرات غیرنفتی به‌عنوان جایگزین نفت برای ارزآوری مورد توجه ویژه قرار گیرد.

زادبو اظهار کرد: ظرفیت‎هایی که در کشور داریم بسیار زیاد است امید می‌روددر این بخش‎ها خادم خوبی برای مردم باشیم.

زادبوم گفت: مکانیزم‎های اداری ما کامل نیست ولی خیلی‌ها از این مکانیزم برای فعالیت حوزه تجارت استفاده کردند.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی درآمد دولت از راه صادرات و مالیات است و نفت در این بین نقش بسیار جزئی دارد و این خیری برای مملکت است چراکه منجر به افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی شده است.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 صادرات غیرنفتی قطر گوجه فرنگی محصولات کشاورزی مسکو قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۴۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان

همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو که به معرفی توانمندی‌های صادراتی ایران می‌پردازد، بانک سامان به عنوان یک بانک پیشرو در ارائه خدمات به تجار کشور، حضوری فعال و پررنگ در این نمایشگاه دارد.

به نقل از سامان رسانه، هاله حسین‌زاده معاون بین‌‎الملل بانک سامان در گفتگویی، با بیان اینکه بانک سامان به منظور معرفی خدمات خود به صادرکنندگان کشور، حضوری پررنگ در نمایشگاه ایران اکسپو دارد، عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط و محدودیت‌های بین المللی، یکی از بزرگترین دغدغه‌های صادرکنندگان ایرانی نحوه وصول عواید صادراتی است. از این‌رو بانک سامان با توجه به شبکه گسترده و قوی کارگزاری از یک‌سو و از سویی دیگر تیم حرفه‌ایی و توانمند خود، توانسته نقش موثر و بسزایی در راحتی، سرعت و امنیت صادرات و وصول درآمد‌های حاصله در حوزه‌های مختلف داشته باشد.

معاون بین‌الملل بانک سامان سپس ادامه داد: در همین حال باید گفت که با توجه به جایگاه بسیار خوب بانک سامان در شبکه بانکی کشور، که طی چندین سال گذشته همواره در میان سه بانک اول کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی در حوزه واردات بوده، «بازار تقاضای» خوبی برای خرید ارز حاصل از صادرات در اختیار دارد که صادرکنندگان با اتکا بر توانمندی بانک سامان در این حوزه می‌توانند با سرعت و راحتی، تعهدات صادراتی خود را از طریق بانک سامان ایفا کنند.
حسین‌زاده در بخش دیگری از این گفتگو اظهار کرد: با توجه به سیاست بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر ارگان‌های متولی مبنی بر ایجاد ابزار‌های تشویقی و حمایتی در توسعه صادرات کشور و همچنین ایجاد بستری امن و راحت از طریق سیستم بانکی به منظور هدایت منابع ارزی واصله به سمت واردات مورد نیاز کشور، در آینده نزدیک نقش بانک‌ها به عنوان بازو‌های اجرایی بانک مرکزی در این فرایند پررنگ‌تر خواهد شد. از این رو، بانک سامان همانند گذشته، با تمام توان و قدرت آماده است تا در کنار فعالان اقتصادی کشور اعم از واردکنندگان و صادرکنندگان به عنوان حلقه واسط تسهیل‌گر حضور داشته باشد تا با شنیدن دغدغه‌ها و نیازهایشان به ارائه راه حل و راهکار‌های متناسب با آن‌ها بپردازد.

معاون بین‌الملل بانک سامان با اشاره به مزیت این بانک نسبت به سایر بانک‌های کشور در حوزه ارزی، عنوان کرد: همانطور که پیش‌تر اشاره کردم بانک سامان، طی چند سال گذشته همواره بین سه بانک نخست کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی بوده که بی شک این مهم، نتیجه رضایت و خشنودی مشتریان از ارائه خدمات بانک سامان است و خود گویای مزیت بالای بانک سامان در شبکه بانکی کشور است.

هاله حسین‌زاده در پایان از تجار و فعالان حوزه واردات و صادرات کشور دعوت کرد تا در تمامی اوقات سال برای دریافت اطلاعات و آگاهی از خدمات قابل ارائه به همکاران بانک سامان در شعب ارزی و یا همکاران بانکداری شرکتی بانک سامان و یا صرافی سامان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!