Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جلسات و محافل ــ مراسم ختم قرآن جلسه آموزش عمومی حسین اخوان‌اقدم شامگاه گذشته با بزرگداشت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و دیگر شهدای همرزمش برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ طبق یک سنت در تمامی جلسات آموزش قرآن، زمانی که پس از ماه‌ها یک دور قرائت قرآن با حضور استاد و قرآن‌آموزان به صفحات پایانی می‌رسد، سوره‌های پایانی، طی مراسمی با دعوت میهمانانی از میان اساتید و پیشکسوتان و جمعی از قرآن‌آموزان دیگر جلسات، تلاوت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سنت نیز شب گذشته، 14 دی‌ماه در جلسه آموزشی حسین اخوان‌اقدم، مدرس و پیشکسوت قرآنی کشورمان اجرا شد. اخوان‌اقدم، حدود بیست‌وهشت سال است که اداره این جلسه را در مسجد حجتیه واقع در تهران، بزرگراه رسالت، بین میدان رسالت و چهارراه سرسبز برعهده دارد.

مراسم ختم قرآن شب گذشته با حضور پیشکسوتان، مدرسان قرآن و قاریان و حافظان بین‌المللی و ملی کشورمان چون سیدمحسن موسوی‌بلده، بهروز یاریگل، مرتضی و مصطفی یادگاری، علی قاسم‌آبادی، حمیدرضا احمدی‌وفا، مجید داودی، احمد مرادی و تعدادی از قاریان نوجوان همچون امیرحسن لندرانی و محمدرضا حاتمی و برادران الله‌وردی و مرتضی ریاحی و جمعی از قرآن‌آموزان جلسه آموزش عمومی قرآن استاد یادگاری، همراه بود.

این جلسه با بزرگداشت مقام شهیدان حشد‌الشعبی به ویژه شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی، همراه بود و ثواب این تلاوت‌ها به روح این شهیدان نثار شد.

تلاوت‌ از سوره کافرون تا پایان قرآن انجام شد و سپس سیدمحسن موسوی‌بلده، دعای ختم قرآن را اجرا کرد و طبق سنت این مراسم، دعای آغاز مجدد تلاوت مصحف شریف به همراه همخوانی سوره مبارکه حمد و پنج آیه ابتدایی سوره بقره انجام شد.

از دیگر برنامه‌های این مراسم، سخنرانی موسوی‌بلده بود که بر اهمیت قرائت قرآن تأکید کرد و گفت: درست است که فهم قرآن و توجه به مفاهیم آیات مهم و ضروری است، اما قرائت قرآن نیز موضوعیت دارد و مسلمانان باید به قرائت قرآن و تلاوت آیات مصحف شریف اهتمام ورزند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان استهبان در شرق استان فارس با سابقه درخشان در دین‌داری، مساجد فراوان، نمازهای جماعت پررونق، حوزه علمیه باسابقه، تربیت علما، مجتهدین و مراجع از دیرباز لقب نجف کوچک و دارالمؤمنین را به خود اختصاص داده است.

توجه به قرآن در شهرستان استهبان و وجود مؤسسات قرآنی متعدد و فعال و همچنین دانشکده قرآنی سبب شده که این شهرستان به‌عنوان شهرستان قرآنی شناخته شود.

چند سالی است که دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان ذیل فرمانداری شهرستان شکل‌گرفته و فعالیت‌های متعدد و متنوعی را پیگیری و اجرا می‌نماید.

از جمله اقدامات دبیرخانه قرآنی شهرستان، نام‌گذاری سال‌ها با عناوین مختلف است و تمام فعالیت‌های دبیرخانه قرآنی شهرستان باتوجه به نام‌گذاری سال برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان، سال ۱۴۰۳ شمسی و ۱۴۴۵ قمری را به نام «شهرستان قرآنی، جلسات خانگی قرآن» نام‌گذاری نموده و تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی امام‌جمعه شهرستان قرآنی استهبان با اشاره به نام‌گذاری امسال گفت: قرآن به‌عنوان معجزه جاوید پیامبر خاتم، نسخه حیات‌بخش و چراغ راهنمای بشریت در تمام اعصار است که توجه و التفات به آن در زندگی، کارگشا و راهگشای بن‌بست‌های عجیب‌وغریب بشریت امروز است؛ ازاین‌رو قرآن نباید تنها به‌عنوان تزئین طاقچه و زینت‌بخش سفره عقد و هفت‌سین که باید در متن زندگی ما جاری و ساری باشد.

رئیس شورای قرآنی شهرستان استهبان ادامه داد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار و عموم مردم موضوع جلسات خانگی قرآن، به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این برنامه منجر به ارتقای فرهنگ دینی و تقویت بنیه فرهنگی در بین مردم و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی شود.

گفتنی است؛ جلسات خانگی قرآن از جمله فعالیت‌هایی است که به جهت سادگی قابلیت تکثیر و فراگیری در بین عموم مردم را دارد و استمرار آن به جهت مردم پایه بودن، ضمانت اجرایی محکم‌تری نسبت به فعالیت‌های دولتی دارد.

کد خبر 6090136 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی