Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سیدجواد حسینی در جلسه معاونان و کارشناسان سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: در نظام برنامه ریزی از دو جهت باید به موضوع نگاه کنیم؛ اول از منظر تکنیکی و دوم از منظر محتوا، از منظر تکنیک برنامه ریزی چند مساله مهم باید مورد نظر مدیران، معاونان و روسای ادارات استانها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در مرحله اول در برنامه ریزی توجه و تمرکز بر اسناد فرادستی به ویژه سند تحول بنیادین و سیاست های تحولی مقام معظم رهبری باید مورد توجه قرار گیرد و تمامی بخش‌های برنامه یعنی چشم انداز اهداف کلان و خرد سیاست ها و استراتژی ها و برنامه ها و فعالیت ها برآن مبنا تدوین و تنظیم شود. در مرحله بعدی ۱۰ سیاست اجرایی، استراتژی های سازمان را تشکیل می دهند که در بخش محتوایی این استراتژی ها را تشریح خواهم کرد. ما باید از یک سو نیاز سنجی های کارشناسان استانها و معاونان و صاحبنظران و از دیگر سو این استراتژی ها در نظام برنامه ریزی را لحاظ کنیم.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: نکته سوم این است که نظام برنامه ریزی بر سه رکن استوار است، شناخت وضع مسبوق و موجود، ترسیم وضع مطلوب و مدل اجرایی برای حرکت از سمت وضع موجود به سوی وضع مطلوب، تولید برنامه باید این سه رکن اساسی برنامه ریزی را در خود داشته باشد. در غیر این صورت برنامه نامطلوب، غیر واقعی یا آرمانی و از سویی مبتنی بر واقعیات و نیازها تنظیم نمی شود. در این صورت شوق کافی برای حرکت ایجاد نمی کند و مدل اجرایی نامناسبی را موجب می شود تا اهداف برنامه و مسیر حرکت تحقق مطلوب نیابد.

حسینی چهارمین محور را نظام ارزیابی و بهبود عملکرد در برنامه ریزی دانست و گفت: هر برنامه جامع از چهار محور عمده تشکیل می شود، نظام جامع طراحی، نظام جامع اجرا، نظام جامع ارزیابی و نظام جامع بهبود عملکرد، بدین معنی که ما باید یک برنامه خوب را طراحی کنیم سپس یک مدل اجرایی داشته باشیم و پس از اجرا یا در حین اجرا با نظام جامع ارزیابی آن برنامه را ارزیابی کنیم و بعد از ارزیابی و بر مبنای ارزیابی انجام شده نظام جامع بهبود عملکرد داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ارزیابی کارایی فعالیت ها و اقدامات و ارزیابی اثر بخشی یعنی میزان دسترسی به اهداف که به خصوص برای ارزیابی اثر بخشی به نظام شاخص نیازمندیم که به شدت از این جهت نظام برنامه ریزی ما در فقر به سرمی برد و باید این خصیصه جبران شود تا بر آن مبنا بهبود عملکرد در برنامه ریزی را شاهد باشیم و بر آن اساس برخی برنامه ها جنبه تمدیدی، برخی جنبه تاسیسی، گروهی جنبه تعطیلی و توفیقی و برخی دیگر به شکل تعدیلی، تکمیلی و تلفیقی در نظام برنامه ریزی مورد توجه قرار گیرند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: پنجمین نکته مهم اینکه برای استان ها نیز باید در برنامه ریزی چشم انداز روشن مشخص شود و برش های استانی شکل گیرد و البته این برش های استانی در سه قالب برنامه های الزامی، برنامه های تجویزی و برنامه های نیمه تجویزی به استان ها ابلاغ و با تک تک استانها تفاهم نامه منعقد شود.

وی ششمین محور مورد تاکید مشارکت محور بودن برنامه ها را با رویکرد تقاضا محوری و نیازسنجی از قاعده به راس عنوان کرد و اظهار داشت: بنابراین از نظام جامع تصمیم گیری و برنامه ریزی از مدرسه تا ستاد که قبلا به تصویب رسیده است و شیوه نامه آن به زودی ابلاغ خواهد شد و نیز پارلمان مشورتی مجازی فرهنگیان به عنوان اولین موضوع استفاده شود و برنامه سال ۹۸ برای نقد و ارزیابی و ارائه به همه مدیران و فرهنگیان در حوزه استثنایی با رویکرد مشارکت تقاضا محور دریافت و لحاظ شود.

حسینی گفت: هفتمین محور مورد توجه در نظام برنامه ریزی تمرکز بر تعلیم و تربیت تمام ساحتی و برنامه تمام ساحتی است.برنامه باید تمام ساحت های تعلیم و تربیت و به خصوص ارزیابی تمام ساحتی را نشانه گیری کند؛ زیرا برنامه ریزی تک ساحتی که موجب نگرش ها و نگاه های یک بعدی می شود و باید به شدت از آن پرهیز شود.

وی ادامه داد: هشتمین محور نظام برنامه‌ریزی توجه و تمرکز بر تکنیک‌ها و مدل‌های شناخته شده برنامه‌ریزی است که داشتن چشم‌انداز شوق‌انگیز و روشن در کل سازمان و معاونت‌ها و واحدها به شکل ملموس، محسوس، برانگیزاننده، قابل اندازه گیری و عینی، ترسیم اهداف کلان، تدوین و ترسیم استراتژی یا راهبردهای سازمانی، اهداف عملیاتی که خصوصیاتی چون مشخص بودن اهداف، قابل اندازه گیری و تحقق پذیر بودن و زمان داشتن از ویژگی‌های آن است را دارا باشد و تدوین برنامه‌ها و سپس اقدامات و فعالیت‌ها را در برداشته باشد.

حسینی گفت: به طور کلی خصوصیات برنامه خوب را باید مبتنی بر واقعی بودن برنامه، مبتنی بر داده و یافته، دانش بنیاد، تقاضا محور، هوشمند و توافق پذیری را برشمرد که در نظام برنامه ریزی سازمان باید مورد توجه همکاران  قرار گیرد.

برچسب‌ها سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس استثنایی سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس استثنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور

نتایج آزمون آموزگاری هفته گذشته (سوم اردیبهشت) اعلام شد و در حالی که قرار بود امکان بارگذاری مدارک معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت از پنجم اردیبهشت امکان‌پذیر شود، اما بدلیل عدم فعال شدن سامانه، این امر با تاخیر و از امروز آغاز شد.

اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ وزارت آموزش‌وپرورش سوم اردیبهشت اعلام شد که بنابر اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش، سه برابر ظرفیت جذب در آموزش و پرورش، در آزمون پذیرفته شده‌اند که این افراد برای مرحله «ارزیابی تکمیلی» و گزینش می‌توانند از امروز (هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳) با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز در سامانه اقدام کنند. 

پیش از این اعلام شده با پایان فرآیند «ارزیابی تکمیلی»، اواسط خردادماه نیز «نتایج قطعی» و نهایی آزمون توسط سازمان سنجش اعلام و در نهایت حدود ۲۸ هزار نفر به کادر آموزشی در دوره ابتدایی اضافه خواهند شد.

ارزیابی تکمیلی و گزینش شامل بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ثبت‌نام، معاینات پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، سنجش و ارزیابی تکمیلی است.

مراحل بررسی مدارک، معاینات پزشکی، سنجش و ارزیابی تکمیلی و گزینش

مرحله اول: داوطلب لازم است در زمان تعیین شده در بخش تذکر مهم، با ورود به سامانه جذب و استخدام (کارا) در کارپوشه تعریف شده برای وی، نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک لازم اقدام کند. بدیهی است عدم مراجعه و یا عدم تکمیل نمون‌برگ‌ها در زمان مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد. بر این اساس داوطلب از فرایند استخدام در آموزش و پرورش حذف خواهد شد.

همچنین با توجه به این‌که مقرر است تکمیل نمون‌برگ اطلاعات فردی داوطلبان جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) انجام گیرد؛ ضروری است پس از انتشار اسامی در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان تعیین شده به سامانه مذکور مراجعه نموده و نسبت به تکمیل دقیق نمون‌برگ اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز شامل عکس پرسنلی، تصویر تمامی صفحات شناسنامه و تصویر کارت ملی، تصویر آخرین مدرک تحصیلی، تصویر مدارک مربوط به کسب مقام یا رتبه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی، قرآنی و ... تصویر گواهی معتبر اشتغال در آموزش و پرورش، تصویر سوابق ایثارگری داوطلب و خانواده درجه یک و تصویر سوابق فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی در نهاد‌های انقلابی و امور عام‌ُالمنفعه مانند بسیج و ... اقدام کنند.

بدیهی است عواقب ناشی از عدم تکمیل و یا ارسال ناقص فرم مزبور و همچنین عدم ارسال مدارک مورد نیاز در زمان مقرر، متوجه داوطلب خواهد بود.

ضروری است از کاربرگ اطلاعات فردی تکمیل شده یک نسخه پرینت تهیه شده و ضمن الصاق یک قطعه عکس پرسنلی به آن، پرینت مزبور در مرحله بررسی اسناد و مدارک تحویل همکاران گزینش‌گر مستقر در محل شود.

مرحله دوم: داوطلب معرفی شده (واجد شرایط) می‌بایست جهت تصدیق و تأیید اسناد و مدارک خوداظهاری زمان ثبت‌نام در آزمون و بررسی سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی که در سامانه جذب و استخدام (کارا) بارگذاری نموده است و همچنین بررسی ویژگی‌های جسمانی و روانی (معاینات پزشکی)، مطابق زمان تعیین شده در سامانه جذب و استخدام (کارا) به مراکز تعیین شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه مراجعه نماید. به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور تسریع در امور فرایند بررسی، در مهلت تعیین شده برای پیگیری امور مربوطه مراجعه نمایند.

مرحله سوم: پس از طی اقدامات مربوطه در مراحل قبل و دریافت معرفی نامه عکس‌دار از کارگروه مرحله دوم، داوطلب می‌بایستی با در درست داشتن پرینت کارنامه اولیه صادره از سازمان سنجش آموزش کشور و کارت ملی، طبق زمان تعیین شده در کارپوشه داوطلب در سامانه جذب و استخدام (کارا)، جهت سنجش و ارزیابی تکمیلی به حوزه ارزیابی تعیین شده مراجعه کند.

تذکر: با توجه به این‌که سنجش و ارزیابی تکمیلی در حوزه‌های ارزیابی به صورت گروهی انجام می‌گیرد، عدم مراجعه داوطلب در روز، ساعت و تاریخ تعیین شده، به منزله انصراف تلقی خواهد شد. ساعت مراجعه در حوزه‌های سنجش و ارزیابی تکمیلی نوبت صبح ۶:۳۰ و در نوبت بعدازظهر ساعت ۱۳:۰۰ است.

مرحله چهارم: داوطلب مکلف است بعد از انجام مرحله اول، برای انجام فرایند گزینش، مطابق زمان تعیین شده توسط هسته گزینش استان از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش به محل تعیین شده، مراجعه نماید.

نکته: با توجه به مفاد دفترچه آزمون، عدم مراجعه داوطلب در مهلت مقرر برای فرایند ارزیابی تکمیلی و زمان تعیین شده برای حضور داوطلب برای هر یک از مراحل فوق‌الذکر، به منزله انصراف از استخدام در آموزش و پرورش تلقی خواهد شد.

مدارک امتیازآور

۱۰) عناوین مدارک امتیازآور مربوط به سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی بر اساس اصلاحات دفترچه آزمون به شرح زیر آماده شود:


ـ کسب مقام در مسابقات و رویداد‌های معتبر علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری 

- مستندسازی تجربیات و سوابق تدریس و فعالیت در مراکز آموزش عالی، گروه‌های جهادی، مدارس، مراکز فرهنگی، تربیتی و تحقیقاتی با ارائه مدارک معتبر از مراجع ذیربط و بیمه

ـ گواهی معتبر مهارت‌ها و رتبه‌های علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری

ـ تقدیرنامه‌های مرتبط در سطح (امتیاز بر اساس سطوح کسب تقدیرنامه)

سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش