Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس سلطانیان در گردهمایی دو روزه تحلیل و ترویج برنامه درسی و آشنایی سرگروه‌های درس زبان و ادبیات فارسی دوره دوم متوسطه کشور با شیوه‌های واژه‌سازی که با حضور غلامعلی حدادعادل در محل فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد، گفت: معاونت آموزش متوسطه در راستای اجرایی‌کردن راهکار ۶-۱۵ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش درباره گسترش و تقویت مدارس و مجموعه‌های آموزشی و تربیتی خاص علوم انسانی در سراسر کشور ۵۷ دبیرستان فرهنگ را تأسیس و راه‌اندازی کرده و بنا دارد در سال تحصیلی آینده با امکان‌سنجی و همکاری مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها نسبت به گسترش کمی و کیفی این مدارس اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به راهکار ۳-۱۵ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: شناسایی استعدادهای برتر و هدایت آن‌ها به ادامه تحصیل در رشته علوم انسانی و زمینه‌سازی برای تقویت فعالیت‌های علمی و پژوهشی آن‌ها در دوره‌های عالی از دیگر وظایف وزارت آموزش و پرورش است که در این زمینه ایجاد، تقویت و توسعه کمی و کیفی رشته ادبیات و علوم انسانی در مدارس خاص؛ اعم از نمونه دولتی، استعدادهای درخشان و شاهد در برنامه‌های دفتر آموزش متوسطه نظری است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مأموریت اصلی و هدف از تشکیل دبیرخانه‌های راهبری دروس کشوری پشتیبانی علمی تخصصی از برنامه‌های درسی و ارتقای سطح کیفی آموزش درس مربوط، با برنامه‌ریزی صحیح علمی و بهره‌گیری از توان سرگروه‌های درسی استان‌ها با نظارت دفتر آموزش متوسطه نظری است.

سلطانیان به توزیع دانش‌آموزان در رشته‌های شاخه نظری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از مجموع یک میلیون و ۷۴۵ ه زار و ۱۲۹ دانش‌آموز دوره دوم متوسطه نظری در کشور، ۷۷ هزار و ۲۱۵ نفر در رشته ادبیات و علوم انسانی مشغول به تحصیلی هستند که ۴۴.۲۳ درصد دانش‌آموزان را شامل می‌شود و در حال حاضر بیشترین سهم ثبت‌نام در شاخه نظری را به خود اختصاص داده است.

غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی هم در این نشست گفت: فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی شامل گروه زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، گروه دستور خط، گروه زبان و رایانه، گروه آموزش زبان و ادبیات فارسی، گروه تصحیح نسخه‌های خطی است. بزرگترین کتابخانه تخصصی زبان و ادبیات فارسی در مرکز فرهنگستان زبان و ادب فارسی موجود است. ما معتقدیم که مشکلات زبان فارسی ابتدا باید در مدارس حل شود و پایه‌ریزی درست انجام شود. در همه دنیا وظیفه آموزش و پرورش، آموزش زبان و خط است.

کد خبر 4824435

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش غلامعلی حدادعادل قاسم سلیمانی شورای شهر تهران شهرداری تهران دستگیری سارق وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سقوط هواپیما محسن هاشمی سردار سلیمانی مترو سیدابراهیم رئیسی مراسم تشییع قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • رقابت ۱۱ هزار گلستانی / امروز در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • آموزش و پرورش ما سربلند است
  • معلم علمدار مبارزه با جهل و معمار هویت کشور است
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان