Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@23:17:47 GMT

آیا شما مشاوره رایگان خانواده دارید؟

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۸۴۰۸

آیا شما مشاوره رایگان خانواده دارید؟

مشاوره آنلاین در سایت مشاورانه برای شما فراهم شده است. خانواده درماني يك زمينه تخصصي روانشناسي است كه نياز به مجموعه مهارت هاي خاصي دارد. خانواده درمانی معمولاً هنگامی انجام می شود که خانواده تحت تأثیر نوعی رویداد آسیب زا یا شرایط آسیب زا قرار گیرند.

این اغلب اولین نوع مشاوره در مورد سلامت روان است که یک شخص دریافت می کند و می تواند کمک شایانی هم به فرد و هم به خانواده داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس می توانید از خدمات مشاوره تلفنی نیز بهره ببرید.

از کجا می توان مشاوره رایگان خانواده را پیدا کرد؟

بسیاری از گروه های مذهبی و سازمان های جامعه مشاوره رایگان خانواده را به عنوان خدمات عمومی ارائه می دهند، کیفیت مشاوره ارائه شده آنها می تواند بسیار متفاوت باشد.

تقویت واحد خانواده

یکی از بزرگترین مزایای مشاوره خانواده در قالب داشتن یک واحد خانوادگی قوی تر به وجود می آید. این اغلب با زمان و قوام اتفاق می افتد.

هنگامی که کل خانواده می توانند با یک مشاور به گفت و گو بنشینند، این می تواند بینشی در مورد آنچه اتفاق می افتد، چگونه ایجاد و تداوم احساسات مختلف و وجود پویایی های موجود ارائه دهد.

در نهایت واحد خانواده می تواند از طریق مشاوره  با متخصص، قوت پذیرفتن در مورد بازخورد های بعدی و پس از هرگونه توصیه ای که ارائه می شود، تقویت شود و به خانواده ای سالم تر تبدیل شود.

مشاوره رایگان  همه اعضای خانواده

مشاوره خانواده می تواند روشی بسیار متغیر و مؤثر در زندگی باشد. با این حال ، برای به دست آوردن بهترین نتایج ، همه اعضای خانواده را ملزم می کند که به عنوان شرکت کنندگان فعال و مایل شرکت کنند.

این بدان معنا نیست که مشاوره خانواده بدون همه اعضای خانواده نمی تواند اتفاق بیفتد ، اگرچه ممکن است کمی موثرتر یا چالش برانگیز باشد.

بدون همه اعضای حاضر خانواده، مشاور نمی تواند از هر منظری استفاده کند. با این وجود، کاری که می توانند انجام دهند کار با اقوام حاضر است، تا آنجا که ممکن است درباره همه اعضای درگیر خانواده بیاموزید (حتی اگر این امر مستلزم شهادت دیگران باشد) و سپس بهترین توصیه های ممکن را ارائه دهید.

مشاوره خانواده بدون همه اعضای ذینفع خانواده سخت تر خواهد بود، اما این بدان معنی نیست که غیرممکن است.

کمک به خانواده ها برای درک بیشتر درباره یکدیگر

در حین مشاوره خانوادگی، بستگان به ناچار اطلاعات بیشتری در مورد یکدیگر کسب می کنند. این به سادگی همراه با کار کردن با یک حرفه ای، ارائه بینش در مورد دیدگاه های شما، گوش دادن به دیدگاه های دیگران و شنیدن حرف هایشان هنگام گفتن مشاور هنگام سؤال از آنها می باشد.

بنابراین بسیاری از مشکلات و سوء تفاهم ها ممکن است بروز کند که خانواده ها در همان صفحه قرار ندارند. به همین دلیل است که درک درستی از یکدیگر و جایی که همه در آن بسیار مهم هستند، درک می کنند.

 در بسیاری از موارد، ممکن است نشستن با یک مشاور و شنیدن حرف های طرف مقابل قبل از بستگان بتواند این موفقیت را داشته باشد و واقعاً درک یکدیگر را پیدا کند. این حوزه ای است که در حقیقت مشاوره خانواده می تواند واقعاً سودمند باشد.

چندین دیدگاه در بازخورد ارائه شده در مشاوره خانوادگی

یکی دیگر از ویژگی های مشاوره خانواده این است که ممکن است تمام اعضای خانواده از توصیه هایی که داده می شود خوششان بیاید.

 ممکن است به برخی از بستگان توصیه شودکه تغییرات خاصی ایجاد کنند، در حالی که به دیگران توصیه های متفاوتی داده می شود.

 وقتی یکی از اعضای خانواده احساس می کند بازخوردی که به آن ها داده می شود کاملاً متفاوت از دیگران است، می تواند تنش ایجاد کند. این همیشه در جلسات مشاوره خانوادگی اتفاق نمی افتد ، اما غیر معمول هم نیست.

در مواردی از این دست، موارد مهمی وجود دارد که باید به خاطر بسپارید. احتمالاً مهمترین چیزی که همه باید به خاطر داشته باشند اینست که مشاوران درگیر مشارکت طرف نیستند.

 وظیفه مشاور این است که همه ی حرف های طرف ها را بشنوید ، به حرف های هر کس گوش دهید ، و سپس راهنمایی خانواده در مسیری که آنها را به عنوان یک واحد بهتر می کند کمک کند.

 این ممکن است برخی از اعضای خانواده را به تغییر رفتار خاص نیاز داشته باشد. ممکن است سایر اقوام نیاز داشته باشند که به آنچه انجام می دهند ادامه دهند.

متغیرهای تأثیرگذار بر بازخوردی که مشاور می تواند ارائه دهد، بیشمار هستند. با این حال، هنگامی که همه طرفین باز و پذیرش هستند ، این امر آنها را در مسیر سالم تر و خوشبختی قرار می دهد.

 

آنچه را باید قبل از مشاوره خانواده در نظر داشته باشید

اگر برای اولین بار در حال مشاوره خانواده هستید، طبیعی است که سؤال یا اضطراب داشته باشید. با این حال ، داشتن درک درستی از مشاوره خانوادگی می تواند ذهن شما را برای استفاده صحیح از خدمات مشاوره ای آماده تر کند.

موضوعات مختلف نیاز به رویکردهای مختلف دارد

در نهایت ، هیچ دو خانواده یکسان نیستند. هر خانواده پویایی، مسائل و شرایط مختلف خود را با آن روبرو است. به همین دلیل، همه باید بدانند که موضوعات متعدد نیاز به راه حل ها و رویکردهای مختلف دارد.

پذیرش بازخوردهای مشاور بدون سوء گیری

نگه داشتن ذهن باز و پذیرش بازخورد یک مشاور و پیشنهاداتی که یک مشاور باید ارائه دهد به سود کلیه طرفین درگیر در دوره کوتاه مدت و بلند مدت خواهد بود.

بعضی اوقات خانواده هایی که با یک مشاور ملاقات می کنند ممکن است افراد دیگری را که با متخصصین همکاری می کنند نیز بشناسند.

 می توان برای مقایسه موقعیت ها، نتایج یا زمان صرف شده در مشاوره، وسوسه انگیز بود، اما این کار مفید نیست. همانطور که قبلاً اشاره شد، هیچ دو فرد یا موقعیت ها یکسان نیستند.

به نظرات مشاورتان در زمینه ی تعداد جلسات و نحوه ی مشاوره اعتماد کنید.

یک خانواده ممکن است چند هفته در مشاوره باشد، در حالی که دیگری ممکن است برای چند ماه با یک مشاور همکاری کند. پاسخ صحیح یا غلط یا دوره مشخص شده ایده آل وجود ندارد. این جزئیات دیگری است که باید هنگام شرکت در مشاوره خانوادگی به خاطر داشته باشید تا بتوانید از جلسات خانوادگی تان بیشترین استفاده را ببرید.

منبع: مرکز مشاوره مشاورانه

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • پیام تبریک روز مشاوره ۱۴۰۳ + متن، عکس و استوری روز روانشناس
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی