Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@00:20:39 GMT

یک پیام قفسه‌های کتاب‌فروشی ناموفق را خالی کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۹۰۶۷

یک پیام قفسه‌های کتاب‌فروشی ناموفق را خالی کرد

یک کتاب فروشی محلی واقع در انگلستان پس از انتشار پیامی درباره به فروش ‌نرفتن کتاب‌هایش، با موجی از سفارشات آنلاین علاقه‌مندان کتاب مواجه شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، «‌رابرت سامون» که یک کتاب‌فروش در «‌هامپشیر» انگلستان است، ‌چندی پیش در صفحه توئیتر خود نوشت  : برای نخستین روز در ۱۰۰ سال گذشته این کتاب فروشی در طول روز حتی یک کتاب هم نفروخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب‌فروش عکس‌هایی از قفسه‌های مملو از کتاب‌ کتاب‌فروشی خود درحالی که حتی یک خریدار هم در آنجا وجود ندارد، ‌منتشر کرد.

 اما زمانی که «‌نیل گیمن» نویسنده مشهور پیام این کتاب‌فروش را دید و آن را در صفحه توئیتر خود بازنشر کرد، این کتاب فروشی ظرف مدت یک ساعت سفارشات آنلاینی به مبلغ هزار پوند دریافت کرد.

این کتاب فروش روز گذشته اعلام کرد صدها پیام برای سفارش کتاب دریافت کرده و در صفحه توئیتر خود نوشت :«عجب شبی! ما غرق در سفارشات شما شده‌ایم.»

حالا این کتاب فروشی که در کنار کتاب‌های دسته دوم، نسخه‌ها و نقاشی‌های قدیمی را نیز به فروش می‌رساند،‌ عکس‌هایی از قفسه‌های خالی مغازه‌اش منتشر کرده است.

 بسیاری از علاقه‌مندان کتاب اعلام کرده‌اند قصد دارند جلسات مختلفی را به منظور جذب مشتری‌های بیشتر در این فروشگاه برگزار کنند. این درحالی است که این فروشگاه پیش‌تر میزبان یک جلسه شعرخوانی در هر ماه بوده است.

 حدود ۱,۱۰۰ نفر  ظرف مدت ۱۵ ساعت حساب صفحه مجازی این کتاب‌فروش را دنبال کردند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كتابفروشي انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد

قهوه قادر است تأثیرات جدی بر دستگاه گوارش بگذارد؛ نوشیدن قهوه، تولید اسید معده را افزایش می‌دهد و اگر پیش از نوشیدن آن، چیزی نخورده باشید، اسید می‌تواند به پوشش داخلی معده آسیب وارد کند و موجب سوء هاضمه و سوزش سر دل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مطالعه کوچکی در ژوئن ۲۰۲۰ در مجله تغذیه بریتانیا منتشر شد که نشان داد نوشیدن قهوه با معده خالی در ابتدای روز، قند خون افراد را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد و بدن را با مشکل مواجه می‌کند.

کنترل میزان قند خون، خطر ابتلا به بیماری‌هایی، چون دیابت و مشکلات قلبی را کاهش می‌دهد. افرادی که پیش از نوشیدن قهوه، صبحانه میل می‌کنند، به ندرت و یا کمتر دچار افزایش قند خون می‌شوند.

صبحانه بخورید تا احساس بهتری داشته باشید

نوشیدن قهوه با معده خالی می‌تواند علائم رفلاکس اسید، درد قفسه سینه و مشکل در بلع را تشدید کند. همچنین گاهی اوقات سبب تحریک و آزار دیواره‌ی معده می‌شود؛ به خصوص زمانی که قبل از صبحانه مصرف شود.

سعی کنید ابتدا چیزی بخورید یا برای افزایش کالری، به نوشیدنی خود شیر یا چربی دیگری اضافه کنید.

چه ارتباطی میان نوشیدن قهوه و سوزش سر دل وجود دارد؟

قهوه خطر سوزش سر دل را افزایش می‌دهد، زیرا می‌تواند باعث افزایش حالت اسیدی معده شود و آن را تحریک کند. در مطالعه‌ای که در سپتامبر ۲۰۲۰ صورت گرفت، مشخص شد شرکت کنندگانی که نوشیدن آب را جایگزین مصرف روزانه قهوه کردند، خطر رفلاکس اسید معده در آن‌ها کاهش یافت.

اگرچه آنزیم‌های گوارشی و اسید معده بدون توجه به آنچه که مصرف می‌کنید ترشح می‌شوند، اما غذا یا نوشیدنی که دارای طبیعت اسیدی است (مانند قهوه) می‌تواند محرک معده باشد و منجر به افزایش اسیدیته آن شود. در نتیجه، نوشیدن قهوه با معده خالی باعث افزایش شدید اسید معده می‌شود و می‌تواند با رفلاکس همراه باشد.

چه زمانی از روز برای نوشیدن قهوه مناسب‌تر است؟

ترجیحاً قهوه صبحگاهی خود را کمی بعد از صرف صبحانه بخورید. اگر با معده خالی قهوه بنوشید، خودتان را در معرض خطراتی، چون افزایش قند خون، سوزش سر دل و رفلاکس اسید و اضطراب قرار می‌دهید.

میزان ترشح هورمون کورتیزول در بدن، حدود ساعت هفت صبح به اوج خود می‌رسد. کورتیزول هورمونی است که به شما انرژی می‌بخشد؛ بنابراین اگر دچار کم‌خوابی نباشید، باید صبح‌ها احساس نشاط داشته باشید. به همین دلیل اگر چند ساعت بعد از بیدار شدن صبر کنید و زمانی که میزان کورتیزول خون کاهش یافت، به سراغ نوشیدن قهوه بروید، بهتر است.

از طرفی باید پس از حدود ساعت دو بعد از ظهر، از نوشیدن قهوه اجتناب کنید. نوشیدن قهوه در ساعات پایانی بعد از ظهر یا عصر، خواب را مختل می‌کند.

دیگر خبرها

  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • بستری شدن اورژانسی کارلوس ته‌وز
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • روزنامه شرق : گول قفسه این روزهای فروشگاه ها را نخورید؛ برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!