Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور اسماعیل‌پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌‌و‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره راه‌‌‌اندازی سرای نوآوری در این واحد دانشگاهی گفت: با توجه به نام‌‌‌گذاری شهرستان لالجین به عنوان پایتخت سفال و سفالگری ایران که در مجاورت شهر همدان‌ قرار‌‌گرفته، می‌‌‌‌‌‌‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد سرای نوآوری سفال و سفالگری در واحد همدان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین مبنا، رایزنی‌‌‌های مقدماتی در این زمینه، با اتحادیه سفالگران لالجین نیز انجام شده است.

وی تشریح کرد: با توجه به قابلیت‌‌‌هایی که در سطح استان همدان وجود دارد، ظرفیت‌‌‌های لازم برای ایجاد سرای نوآوری با موضوعات گردشگری و توریسم، میراث فرهنگیسفال و سفالگری، صنایع مبل و منبت، صنایع تبدیلی مواد غذایی از جمله کشمش، گردو و سیر، صنایع دستی، هتلداری، سیمان، فولاد، کاشی و سرامیک وجود دارد. در حال حاضر، سرای نوآوری مبل و منبت در واحد ملایر راه‌‌‌‌اندازی شده و ایجاد رشته، جذب دانشجو و مباحث پژوهشی مرتبط با صنعت مبل و منبت از اهداف ایجاد این سرای نوآوری است. مأموریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر پیوند بین دانشجویان و فعالان هنر صنعت مبل و منبت است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در ادامه خاطرنشان کرد: ساختار سازمانی سرای نوآوری شامل رئیس‌سرا، مدیر برنامه آموزش‌های خلاقیت و شتاب‌دهی، مدیر برنامه کارآفرینی و رشد، مدیر برنامه تجاری‌سازی و ارزش‌آفرینی، مدیر اداری و مالی و مدیر تدارکات و پشتیبانی، مسئول دفتر و یک نفر کارشناس دفتری بوده و این سرا یک نهاد اجتماعی است که از طریق ایجاد شبکه نوآوری شامل آموزش‌های فناوری و خلاقیت، مدارس کسب‌وکار، مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد، زیرساخت‌های حقوقی با تمرکز بر یک حوزه فناورانه اقدام به فعالیت می‌‌‌کند.

وی تاکید کرد: مدل سراهای نوآوری با دانشگاه متفاوت است، هیچ کدام از صنعتگران و کارگران حاضر نیستد با صرف چهار سال و گذراندن تعداد واحد درسی مشخص، مدرک لیسانس بگیرند، بنابراین باید این افراد را با شرایط ویژه به عنوان استاد و دانشجو در سراهای نوآوری جذب کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان درباره ارتباط سرای نوآوری با واحد دانشگاهی مربوط اظهار کرد: سرای نوآوری موظف است زیرساخت‌های لازم جهت حضور و استفاده از برنامه‌های سرا را برای دانشجویان و استادان فراهم کند، واحد دانشگاهی هم باید برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود را متناسب با بازار تقاضای شکل‌گرفته در سرای نوآوری، به‌روزرسانی کند. واحد دانشگاهی موظف است همکاری‌های لازم را جهت تشکیل و توسعه سرای نوآوری داشته باشد و بودجه‌های مصوب در زمینه ایجاد و توسعه سرای‌های نوآوری را محقق کند.

اسماعیل‌پور درباره نحوه تجاری‌‌سازی محصولات دانش‌‌بنیانی که در سراهای نوآوری تولید می‌‌‌شود اظهار کرد: تجاری‌‌‌سازی محصولات دانش‌‌‌بنیان روندی در ادامه برنامه رشد است که در صورت موفقیت و دستیابی به بازار و فروش اولیه، شرکت در پارک علم و فناوری مستقر شده و از طریق برنامه‌‌‌های آن با جذب سرمایه و تسهیلات لازم به توسعه و گسترش کسب وکار از طریق درآمدزایی، افزایش تعداد پرسنل، توسعه و ایجاد تنوع در محصول می‌‌‌‌‌‌پردازد. همچنین با استفاده از صندوق‌‌‌های حمایت موجود در دانشگاه آزاد اسلامی می‌‌‌توان در پیشبرد تجاری‌‌‌‌‌‌‌سازی محصولات دانش‌‌‌بنیان بهره برد.

وی درباره ایجاد فن بازار در سراهای نوآوری تصریح کرد: فن بازار می‌‌‌تواند نقش واسطه‌‌ای برای رساندن اطلاعات فناور به عرضه‌کنندگان، متقاضیان، کارآفرینان و سرمایه گذاران و ارائه مشاوره در خصوص مراحل انتقال فن را داشته باشد. بازار فناوری زیرساخت و محل استقرار سراهای نوآوری، پردیس‌‌‌های پارک، نهادهای مالی و سایر اجزاء مرتبط با نوآوری است که نهادهای عرضه‌‌کننده خدمات و محصولات فناوری و نوآوری با نهادهای متقاضی در ارتباط بوده و همکاری‌‌‌های تجاری با آنها شکل می‌‌گیرد. بعد از ایجاد و گسترش سراهای نوآوری مورد نظر، هر واحد دانشگاهی، می‌‌‌تواند بازارهای فناوری را هم در سطح استان تشکیل دهد.

انتهای پیام/

188 / 167 سرای نوآوری سفال واحد همدان منصور اسماعیل‌پور معاون پژوهش و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرای نوآوری سفال واحد همدان معاون پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای