Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد اسدی جوزانی» هنرمند پیشکسوت رشته نقاشی معتقد است که رفتار انصراف‌دهندگان دوازدهمین جشنواره تجسمی فجر ناشی از فرصت‌طلبی و کاسب‌کاری است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «محمد اسدی جوزانی» هنرمند پیشکسوت رشته نقاشی با اشاره به رفتار غلط انصراف‌دهندگان از دوازدهمین جشنواره تجسمی فجر، گفت: کسانی که دست به چنین اقداماتی می‌زنند، در حال روکردن دستشان و افشای چهره و هویت واقعی خودشانند و چه‌بسا پیش از این نیز اعتقادی به نظام اسلامی و آرمان‌های فجر انقلاب اسلامی نداشته‌اند؛ به باور من بروز چنین رفتاری ناشی از فرصت‌طلبی و کاسب‌کاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بزنگاه کنونی فرصت خوبی را در اختیار انصراف‌دهندگان قرار داد تا چهره واقعی خود را به نمایش بگذارند؛ چهره‌ای که شاید در گذشته از افشای آن رودربایستی داشته یا مجالی برای بروز آن نیافته بودند؛ بنابراین آنچه اکنون در رفتار امروز این افراد رخ داده، اتفاقی خلق‌الساعه نیست؛ بلکه ناشی از اعتقادات قبلی و قلبی این افراد است که در موقعیت مناسب کنونی امکان بروز و ظهور پیدا کرده است. 

اسدی تصریح کرد: من از حیثی، بروز چنین اتفاقی را به فال نیک می‌گیرم و آن اینکه با رو شدن چهره واقعی انصراف‌دهندگان، می‌توان امیدوار بود که مدیران هنری  کشور، وفاداران واقعی به آرمان فجر انقلاب اسلامی را بهتر بشناسند و در آینده روی افراد تحریم‌کننده حسابی باز نکنند و مسئولیت مهمی را به آنها نسپارند. 

این هنرمند باسابقه رشته نقاشی یادآور شد: در میان هنرمندان متعهد جریان هنر انقلاب اسلامی، اشخاص شایسته‌ای وجود دارند که می‌توانند جای انصراف‌دهندگان را به خوبی پر کنند و چه‌بسا بهتر از آنها هم کار را بگردانند؛‌ اگر این افراد خیال کرده‌اند که با انصراف از جشنواره تجسمی فجر می‌توانند کار را زمین بزنند و به قول معروف چوب لای چرخ این رویداد هنری بگذارند، سخت در اشتباهند.

وی بیان کرد: مدیران و دست‌اندرکاران مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد باید زودتر از اینها این افراد را الک می‌کردند؛ اصرار بر حضور چنین افرادی در مسند جشنواره‌ای که عنوان فجر انقلاب اسلامی را یدک می‌کشد، سیاست نادرست و زیاندهی است؛‌ بنابراین ضروری است که مسئولین امر، الک به دست بگیرند و بدون رودربایستی افراد زائدی را که با جشنواره تجسمی فجر همسو و همراه نیستند، غربال کنند؛ چنین اتفاقی در همه جای دنیا رخ می‌دهد و نمی‌توانیم خرده بگیریم که چرا فقط ما آن را انجام می‌دهیم. 

اسدی خاطرنشان کرد: مدیران و دست‌اندرکاران جشنواره تجسمی فجر باید از افرادی بهره ببرند که حقیقتاً به آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی تقید قلبی دارند؛ اتفاقاً چنین اشخاصی در میان هنرمندان متعهد بسیارند و اگر به آنها میدان داده شود، روال کار به بهترین نحو ممکن پیش خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره تجسمی فجر رشته نقاشی هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید

سی و یکمین جشنواره بین‌الملل و معتبر هات داکس در عرصه مستند با معرفی برندگان به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، جشنواره مستند هات‌داکس که از تاریخ ۲۵ آوریل تا ۵ می (۶ تا ۱۶ اردیبهشت) در تورنتو کانادا برگزار شد و در نهایت مستند «کِشت انقلاب» محصول مشترک هند و نروژ به کارگردانی «نیشتا جین» موفق به کسب جایزه بهترین مستند از نگاه مخاطبان در بخش آثار بین‌الملل شد.

این مستند که درباره جنبش اعتراضی کشاورزان در هند است جایزه نقدی ۱۰ هزار دلاری بخش مستندهای بلند بین‌المللی را به خانه برد.

به گزارش اسکرین، جایزه بهترین فیلم مستند بلند کانادایی از نگاه مخاطبان با جایزه‌ای به مبلغ ۱۰ هزار دلار کانادا هم به «پابلو آلوارز مسا» برای مستند «تالاب سرباز» تعلق گرفت که به مبارزات سیمون بولیوار برای آزادسازی کلمبیا پرداخته است.

همچنین جایزه «لیندال تریسی» برای تجلیل از مستندسازان نوظهور کانادایی به میثم معتضدی سینماگر ایرانی تبار اعطا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • حاج صادق آهنگران افشا کرد: جاسوس‌ها در هیئت‌ها نفوذ کرده‌اند
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود