Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مشکل آمریکایی‌ها این است که در معادلات خود یک جریانی را در داخل ایران ملاک قرار داده اند که روش و منطق آن‌ها با مردمی که ایام الله تشییع ده‌ها میلیونی حاج قاسم را می‌آفرینند فاصله‌ها دارد. تاریخ انتشار: 09:39 - 29 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۸۱۱۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از روزنامه حمایت،از ماه‌ها قبل که آمریکایی‌ها از پروژه چند لایه و تودرتو فشار حداکثری علیه ایران اسلامی رونمایی کردند و از اعمال و اجرایی کردن شدیدترین‌های تحریم‌های تاریخی سخن گفتند؛ یک چیز وجه مشترک سخنان مقام ارشد واشنگتن بود و آن تحمیل یک توافق جدید با کشورمان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ، پمپئو، هوک و... بار‌ها و به کرات به صحنه آمدند و با حربه تحریم، تحمیل مذاکره به ایران را دنبال کردند. حتی کار به دیگران هم رسید و همین چند روز پیش، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هم تلاش کرد از پادویی برای کدخدا جا نماند و در گفتگو با شبکه بی بی سی گفت: "بهتر است توافق با ترامپ جایگزین برجام شود! "

از سوی دیگر؛ برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی اورینت، ویژگی‌های توافق مورد نظر ترامپ برای جایگزینی با برجام را فاش ساخت.

هوک که قرار بود پروژه حقوق بشری آمریکا علیه ایران اسلامی را هدایت کند، این بار بر مقوله "توافق ترامپ" متمرکز شده و در جزییات اضلاع این توافق که گویی به حیات و ممات او و همکارانش تبدیل شده، می‌گوید: "این توافق سه تفاوت عمده با برجام خواهد داشت، نخست اینکه در این توافق ممنوعیت دائمی غنی سازی اورانیوم در ایران براساس قطعنامه شورای امنیت بازگردانده خواهد شد، چون در حال حاضر نیز نیمی از کشور‌های دارای برنامه هسته‌ای، غنی سازی انجام نمی‌دهند و ایران نیز نیازی به غنی سازی ندارد. "

هوک تفاوت دوم و سوم این توافق را نیز این گونه شرح می‌دهد:" این توافق با تصویب نهایی سنا به یک معاهده و سپس قانون بین‌المللی تبدیل خواهد شد، چون توافق اوباما تنها در حد یک تعهد سیاسی بود. همچنین در این توافق موضوعات بسیار گسترده‌تر از مسائل هسته‌ای و شامل موضوعات موشکی و مسائل منطقه‌ای نیز خواهد بود. "

به عبارت ساده تر؛ کل پروژه آمریکا در فشار حداکثری علیه کشورمان مبتنی بر تحریم‌ها است تا ما به توافق جدید تن دهیم که خروجی آن توافق علاوه بر تعطیلی کامل برنامه هسته ای، محدودیت و مهار برنامه موشکی و منطقه‌ای کشورمان هم هست!

البته این سناریوی آمریکایی‌ها یک پیوست رسانه‌ای و عملیات روانی هم دارد و آن فضاسازی‌هایی است که می‌کوشد ایران اسلامی را ناامن جلوه دهد. از جمله و از باب مثال، بازی‌ای که اخیرا کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به راه انداخته و با سیاسی کاری تمام عیار تلاش دارد مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به میزبانی تیم‌های ایرانی در فصل جدید را در کشور بی طرف برگزارکند، نیز در همین راستاست؛ یعنی پمپاژ این ادعای واهی که به علت ناامنی در ایران، نمی‌شود یک مسابقه فوتبال را درآنجا برگزار کرد!

اما تلاش‌ها و تحرکات ترامپ و تیم او علی رغم همه این فشار‌ها و فضاسازی‌ها برای تن دادن ایران اسلامی به یک توافق جدید به نتیجه نمی‌رسد؛ چون از خیلی وقت قبل از آن، رهبر حکیم انقلاب دست آمریکایی‌ها را برای مردم باز کردند و صراحتا گفتند که آن‌ها به دنبال برجام‌های دو، سه و چهار و ... هستند (بیانات در حرم رضوی، فروردین ۹۵)
خب؛ سوال این است که پس مشکل اصلی در کجاست و چرا آمریکایی‌ها به این رویکرد و سیاست خودشان اصرار دارند؟

شواهد و قراین نشان می‌دهد جریانی در داخل به گونه‌ای عمل می‌کند که آمریکایی‌ها را به اشتباه انداخته و آن‌ها تصور می‌کنند فشار‌ها جواب خواهد داد و ایران به مذاکره-بخوانید توافق ترامپ- تن خواهد داد. این در حالی است که رویکرد جدید تروئیکای اروپایی در فعال کردن مکانیسم ماشه نشان داد که آن‌ها پادو آمریکا هستند و به مانند ارباب شان قابل اعتماد نیستند و امروز مردم ایران یکپارچه به این نقش اروپایی‌ها پی برده اند که:" سگ زرد برادر شغال است. "

بنابراین مشکل آمریکایی‌ها این است که در معادلات خود یک جریانی را در داخل ایران ملاک قرار داده اند که روش و منطق آن‌ها با مردمی که ایام الله تشییع ده‌ها میلیونی حاج قاسم را می‌آفرینند فاصله‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: کسانی که سعی می‌کنند چیز دیگری را از ملّت بزرگ ما به مردم و به افکار بیگانگان یا افکار عمومیِ داخل نشان بدهند، با صدق و صفا با مردم رفتار نمی‌کنند

اشتباه بعدی و مهلک آمریکایی‌ها هم ترور حاج قاسم سلیمانی بود که برای همیشه فاتحه مذاکره با آمریکا خوانده شد. چراکه ده‌ها میلیون ایرانی حاضر نیستند ایران با قاتل حقیر و خبیث حاج قاسم مذاکره داشته باشد؛ و به قول حضرت آقا؛ "جنتلمن‌های پشت میز مذاکره همان تروریست‌های فرودگاه بغداد هستند. "


انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روزنامه حمایت روزنامه حمایت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۱۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان