Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:50:19 GMT

شیوع ویروس ناشناخته مرگبار در چین

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۸۲۲۶

شیوع ویروس ناشناخته مرگبار در چین

به گفته مقامات بهداشتی چین، شیوع یک ویروس ناشناخته جدید به شهرهای بیشتری از چین گسترش یافته و تعداد مبتلایان سه برابر شده است. ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، به گفته مقامات بهداشتی چین، شیوع یک ویروس ناشناخته جدید به شهرهای بیشتری از چین گسترش یافته و تعداد مبتلایان سه برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مرگ سومین فرد مبتلا به این ویروس مرموز نگرانی ها در مورد گسترش و شیوع این بیماری افزایش یافته است.

کمیسیون سلامت داکسینگ در پکن اعلام کرد، 2 مورد ابتلا به این ویروس را تایید کرده است. همچنین کمیسیون سلامت استان گواندونگ در جنوب چین نیز یک مورد ابتلا به این بیماری در شهر شنژن را مورد تایید قرار داده است. پیش از این موارد ابتلا به این بیماری مرموز تانها در شهر ووهان چین گزارش شده بود.

کمیسیون سلامت شهر ووهان گفته، در پایان هفته گذشته 136 مورد ابتلا به ذات الریه ناشی از این ویروس تاکنون شناسایی شده، در حالی که قبلا نیز 62 مورد شناسایی شده بود. روز شنبه سومین فرد مبتلا به این بیماری جان خود را از دست داد. بدین ترتیب تعداد مبتلایان به این بیماری در سراسر جهان به بیش از 200 نفر رسیده که چالشی عمده برای مقامات بهداشتی کشورها جهت مهار این ویروس مرگبار است.

در تعطیلات سال نوی چینی که اواخر این هفته آغاز می شود، صدها میلیون گردشگر چینی به نقاط مختلف این کشور و سایر کشورهای جهان سفر خواهند کرد و این می تواند به گسترش بیشتر این بیماری مرموز در کشورهای مختلف کمک کند.

بر اساس گزارشی که توسط امپریال کالج لندن تهیه شده، برآورد شده که تا 12 ژانویه 1723 نفر در شهر ووهان چین به این بیماری مبتلا شده باشند. مقامات بهداشتی چین درباره این گزارش اظهارنظری نکرده اند.

مقامات بهداشتی کشورهای مختلف از جمله آمریکا و بسیاری از کشورهای آسیایی کنترل های سلامت مسافرانی را که از شهر ووهان چین وارد این کشورها می شوند را تشدید کرده اند. تاکنون تنها 2 مورد ابتلا به این بیماری در خارج از چین گزارش شده که یکی در تایلند و دیگری در ژاپن بوده است. این ویروس شباهت زیادی به ویروس سارس دارد که شیوع آن طی سال های 2002 و 2003 میلادی در چین موجب مرگ حدود 800 تن شد. از جمله علائم این بیماری تب و دشواری تنفس است.

انتهای پیام/

R1012128/P/S7,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک ۹ ماه تا ۷ سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد ۸۴۹۱ مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال ۱۴۰۲ شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد ۸۳۱۰ مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد ۶۱۲ مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در ۲۱ استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت ۵۵۶ مورد ایرانی، ۵۵ مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که ۳۵۸ مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال ۱۴۰۱ باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه ۱۴۰۲ به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR نوبت اول ( ۱۲ ماهگی ) و نوبت دوم ( ۱۸ ماهگی) بالاتر از ۹۵ درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899026

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا