Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمد رضا پور محمدی استاندار آذربایجان‌شرقی عصر امروز در نهمین جلسه شورای آموزش و پروش استان در باشگاه فرهنگیان گفت: سرمایه گذاری در بخش آموزش و پرورش کشور هزینه نیست بلکه واقعاً سرمایه گذاری است، چرا که انسان‌های تعلیم یافته و متخصص در آن تربیت می‌شوند و جامعه توسط آن‌ها اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 او با اشاره به اینکه سرماسه گذاری در یخش آموزش و پرورش هزینه نبست بلکه سرمایه گذاری واقعی است، افزود: یکی از جدی‌ترین مباحث در شورای آموزش و پرورش استان، تامین منابع مالی است که باید سراغ مردم نیز برویم، اما نه به صورت اجباری و کمک مالی، بلکه باید از حضور آن‌ها در سیاست گذاری و تدبیر استفاده کنیم و این موضوع اولیا و مربیان را جدی بگیریم.

او با تاکید بر اینکه باید اینگونه جلسات ماهانه برگزار شود و برگزاری آن جدی در نظر گرفته شود افزود: یک سری مشکلات جدی در بحث آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت وجود دارد که با هم افزایی و همکاری می‌توانیم آن‌ها را مرتفع کنیم و در حل این مشکلات می‌توانیم از کمک و مساعدت خانواده‌ها نیز بهره بگیریم.


استاندار آذربایجان شرقی افزود: طرح رتبه بندی به عنوان یک طرح مطلوب در آموزش و پرورش همانند دانشگاه‌ها، باید عوامل اجرایی و اداری را هم شامل شود که در دانشگاه هم اینگونه است.

 

همچنین در این جلسه جعفر پاشایی مدیر کل آموزش و پرورش استان، با بیان اینکه در همه ۳۹ منطقه و ناحیه، شورای آموزش و پرورش تشکیل، و برنامه‌های مختلف حوزه تعلیم و تربیت را برنامه ریزی می‌کنیم، تصریح کرد: به اذعان اسناد بالادستی، آموزش و پرورش، نهاد حاکمیتی و راهبردی است و فصل مشترک جامعه و حاکمیت است.


او افزود: به تناسب این نقش اغلب کشور‌ها در روند توسعه یافتگی خود سهم بسیار جدی به این بخش قائل هستند و اداره کرد این نهاد تعیین کننده، به تنهایی از عهده آموزش و پرورش خارج است، همچنین برابر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۴۰ دستگاه به شکل مستقیم خصوصی و دولتی دارای جایگاه مشارکت و نقش آفرینی در این بخش هستند.


دبیر شورای آموزش وپرورش استان یکی از ظرفیت‌های اصلی و بسترسازی در اداره آموزش و پرورش را ظرفیت ناشی از تشکیل شورای آموزش و پرورش دانست و افزود: تنها قانونی که مشارکت محلی را به شکل قانونی پیگیری می‌کند قانون شورای آموزش و پرورش استو توجه به دانش آموزان استثنایی، کنکور، و توسعه فعالیت‌های پرورشی مصوبات مهمی از فعالیت این حوزه است.

 

در ادامه جلسه تعدادی از فرمانداران و مدیران شهرستان‌ها در مورد چالش‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های تعلیم و تربیت استان، نظرات خود را بیان کردند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سالن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این برنامه گفت: امیدوارم این نشست و مصوبات آن مایه برکات و توفیقات روزافزون برای تشکل‌های ایثارگری و همچنین تعمیق اشتراکات بین دو نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد.
وی ادامه داد: دو نهاد بنیاد شهید و شورای انقلاب فرهنگی به دستور امام راحل(ره) ایجاد شده و در حقیقت هردو نهاد فرهنگی هستند، ایشان در آن زمان با نگاه به حکمرانی اسلامی ۱۶ نهاد را تأسیس کردند و خمیرمایه و بن‌مایه‌ این دو نهاد برگرفته از نظرات امام راحل(ره) است و ما ریشه‌های مشترکی داریم.
نریمانی با اشاره به موضوع شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری بر بحث جهش تولید با مشارکت مردمی، خاطرنشان کرد: هدف از این نشست با حضور دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر که عمده فعالیت‌های فرهنگی آنها در عرصه ملی و بین‌المللی است، عمل به دستورات معظم له است و در حال حاضر چهار تشکل ما در سازمان ملل کرسی مشورتی داشته و در خصوص پیگیری حقوق مصدومان شیمیایی فعالیت دارند.
مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه تشکل‌ها در بحث فرهنگی نیز با نگاه مردمی سازی که حدود ۱۵ سال است بنیاد شهید به آن می‌پردازد، فعال هستند تاکید کرد: تاکنون حدود ۷۵۰۰ نفر ساعت برای کل تشکل‌ها بحث آموزشی با هدف توانمندی این عزیزان داشتیم تا در زمینه توسعه فرهنگی نقش ایفا کنند، تشکل‌ها با توجه به ضریب نفوذ و سرمایه اجتماعی که دارند به جز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، می‌توانند در دیگر بحث‌ها هم وارد شده و با هماهنگی‌ با آنها در موضوعات مهم کشور نقش آفرینی کنیم.
وی اظهار کرد: تشکل‌های ایثارگری در زمینه موضوعات مختلفی نقش ایفا کرده‌ و امروز دامنه فعالیت تشکل‌ها به حدی رسیده که علاوه بر این اقدامات، در زمینه حل مسائل و مشکلات کشور هم نقش آفرینی می‌کنند.
نریمانی ادامه داد: هیئت‌های اندیشه ورزی از تشکل‌ها تشکیل دادیم تا در زمینه‌های مختلف فعالیت کنند و یکی از موضوعات اساسی در بحث توسعه فرهنگی کشور، افزایش روحیه ایثار است که با حمایت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه مسائل مهم کشور عملی می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست اظهار کرد: بنا بر این بود که از تشکل‌های مردمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی استفاده کنیم و تلاش شد که اینجا به قرارگاه تبدیل شود و ستادهایی تعریف و در ذیل آن میزهایی طراحی شد که نخبگان فعال مردمی در آن عضو فعال هستند. ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را در دستور کار قرار داده و با بنیاد نیز جلسه مشترکی داشته و میز ایثار و شهادت را در اینجا راه‌اندازی کردیم.
حجت‌الاسلام خسروپناه بیان کرد: پیشنهاداتی مطرح شد مبنی بر اینکه میز ایثار و شهادت را فعال کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های دستگاه‌ها مختلف استفاده کنیم. همچنین در خصوص اسناد تشکل‌های مختلف شاهد و ایثارگر تلاش شود تا در حکمرانی کشور مشارکت کنند، البته که در حال حاضر اینجا محل فعالیت فعالان مردمی است و به برکت خون شهدا که همواره در مسائل دنیوی راهگشای ما هستند ادامه دار خواهد بود و همچنین فعال‌سازی دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار دارد.
همچنین در این نشست اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیان گزارش عملکرد و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود