Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@14:20:41 GMT

مرگ مادربزرگ بعد از جراحی ستون فقرات

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۳۲۲۳

زن سالخورده که برای درمان کمردرد بیش از 6 ساعت زیر تیغ جراحان بود، به خاطر خونریزی شدید ناشی از قصور پزشکی جان باخت.

به ‌گزارش ایران، ماه‌ها بود که «طوبی خانم» از پا درد و کمر درد شدیدی رنج می‌برد و او را زمینگیر کرده بود. برای مداوا همه کار کرده بود از طب سنتی و تزریق گرفته تا انواع و اقسام داروهای شیمیایی، اما هیچ کدام التیام دردش نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرانجام پزشکان متخصص، با وجود ریسک بالای جراحی، آن را آخرین راه درمان مادربزرگ اعلام کردند.

بالاخره مقدمات جراحی فراهم شد و زن سالخورده که سابقه فشار خون داشت به تجویز پزشک یک هفته در بیمارستان بستری شد اما هر روز که به عمل نزدیک‌تر می‌شد اضطراب بیشتری می‌گرفت. نگرانی اش این بود که از اتاق عمل زنده بیرون نیاید. صبح روز جراحی نیز با خانواده‌اش وداع کرد و راهی اتاق عمل شد.

ساعت 12 ظهر جراحی شروع شد و پس از حدود 6 ساعت عمل سخت و حساس بیمار را نیمه هوش به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل کردند. شرایط عادی نبود و اجازه ملاقات به خانواده «طوبی» داده نشد. پزشک که از جراحی طولانی خسته به نظر می‌رسید، به فرزندان او گفت: «عمل سنگین و پرخطری بود سعی کردیم تا آخرین لحظات اوضاع بخوبی پیش برود اما ناگهان بیمار دچار خونریزی شدید و افت فشار شد. ما هر کاری توانستیم انجام دادیم اما در حال حاضر سطح هوشیاری اش بسیار پایین است و برای زنده ماندنش فقط باید دعا کنیم.»

فرزندان «طوبی» که از شنیدن این حرف‌ها بشدت نگران شده بودند با چشمانی گریان پشت شیشه «آی‌سی‌یو» ایستاده و برای بهبود مادرشان دعا می‌کردند اما ساعت از 9 شب گذشته بود که ناگهان صدای سوت ممتد دستگاه و رفت و آمد پرستاران بر بالین «طوبی» خبر از فوت مادربزرگ داد.

شکایت از کادر درمانی و پزشک متخصص

خانواده «طوبی» که از مرگ مادرشان عزادار شده بودند، وقتی دریافتند خونریزی شدید ناشی از عمل، علت اصلی این اتفاق بوده، به دادسرا مراجعه کرده و از کادر درمانی و پزشک متخصص شکایت کردند. پرونده با موضوع بررسی قصور احتمالی کادر پزشکی بیمارستان تشکیل و برای رسیدگی به کمیسیون پزشکی ارسال شد. اعضا نیز پس از بررسی مدارک و شنیدن اظهارات طرفین، انجام عمل جراحی را ضروری دانستند اما از آنجا که در عمل‌های سنگین ستون فقرات، احتمال خونریزی بسیار بالا است،اعلام کردند که کادر درمانی باید پیش‌بینی و مدیریت عواقب جراحی را می‌کرد. به همین دلیل مسئول فنی بیمارستان و پزشک متخصص را در مرگ «طوبی» به میزان 20 درصد مقصر شناختند.

با این رأی، کیفرخواست پرونده با عنوان مشارکت در قتل شبه عمدی ناشی از قصور پزشکی صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری 2(مجتمع شهید قدوسی) به ریاست دکتر محبوب افراسیاب ارسال شد. قاضی پس از بررسی نظریه کمیسیون پزشکی و مدارک پرونده، پزشک متخصص و مسئول فنی بیمارستان را از جنبه عمومی جرم به پرداخت مجموع 20 میلیون تومان جریمه نقدی جایگزین یک سال حبس و از جنبه خصوصی به پرداخت مجموع 20 درصد (هر کدام 10 درصد) دیه کامل زن مسلمان محکوم کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه اجلاس داووس علی دیواندری اکبر طبری حسن دیاب سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه مرگ مادربزرگ جراحی ستون فقرات مکانیسم ماشه اجلاس داووس علی دیواندری اکبر طبری حسن دیاب سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود