Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلای الغدیر خرم آباد ضمن سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت: موفقیت و رستگاری دنیا و آخرت در گرو تقوا و پرهیزگاری است.

نهادهای دولتی و مردمی به مناطق حاشیه‌ای توجه کنند

وی با بیان اینکه در هفته‌هایی که گذشت به همراه مدیران و مسئولین ادارات و سازمان‌ها به منطقه اسدآبادی خرم آباد رفتیم که از محرومیت رنج می‌برد، تصریح کرد: می‌طلبد نهادهای دولتی و مردمی به این منطقه توجه کنند؛ در جلسه‌ای که در دفتر ما برگزار شد ۲۱ مصوبه برای بهبود وضعیت این منطقه مصوب شد تا در عرض یک هفته تا سه ماه چهره منطقه تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه در ادامه به مناطق حاشیه‌ای دیگر شهر خرم آباد هم خواهیم رفت، به شهرها و روستاها خواهیم رفت و با فضل خدا برنامه‌هایی را برای آنها خواهیم داشت، افزود: هیئتی هم مرتب بر روند کارها نظارت کرده و رسیدگی می‌کنند.

باید شبانه روز در خدمت مردم باشیم

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه این نقطه شروع خوبی است برای ادامه کار، گفت: سرمایه گذارانی به استان می آیند که حاکی از آن است مسئولان و مدیران استان تلاششان مضاعف شده، البته مشکلات زیاد است و برخی مشکلات مربوط به سال هاست و حل آنها زمان می‌برد، اما ما باید شبانه روز در خدمت این مردم باشیم.

وی با بیان اینکه مسئولان با صبوری، شکیبایی و اخلاق اسلامی در محیط اداره و در ساعات غیراداری با مردم تعامل داشته باشند، تصریح کرد: سمینار ائمه جمعه را دیروز در شهرستان دورود داشتیم و در این نشست تاکید شد بر تعامل با جوانان، این امر وظیفه همه ماست، تعامل با دانشجویان، دانش آموزان و پایگاه‌های صالحین داشته باشیم.

مطالبه مقام معظم رهبری از ما تربیت جوان مؤمن، انقلابی و پای کار است

امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه مطالبه مقام معظم رهبری از ما تربیت جوان مؤمن، انقلابی، پای کار، معنویت گرا و عدالت خواه است، افزود: دشمن بداند ما بیداریم، هوشیاریم، ملت ما آگاه است، جوانان مطالبه گری کنند و نگذارند فساد به تار و پود دستگاهی وارد شود بعد تازه اقدام کنیم.

جوانان مطالبه گری کنند و نگذارند فساد به تار و پود دستگاهی وارد شود بعد تازه اقدام کنیم

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه چهارشنبه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) است، گفت: ایشان شاخص و الگوی زنان جامعه ما هستند، ایشان انسانی کامل بودند.

وی با بیان اینکه از حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان «إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ» یاد می‌شود، فخر رازی که از دانشمندان اهل تسنن است در کتاب تفسیر کبیر می‌گوید این خیر کثیر به این معناست که فرزندان حضرت زهرا نسلشان در طول تاریخ باقی می‌ماند و دشمنان آنها ابتر و نسلشان منقرض می‌شود، تصریح کرد: نسل فاطمه زهرا ادامه پیدا کرد و یکی از فرزندان ایشان امام خمینی (ره) بود که ابر قدرت‌ها را متزلزل کرد، یکی از فرزندانشان مقام معظم رهبری است که در این عصر پرچم اسلام به دست او به اهتزاز درآمده است و سران استکبار از خطبه‌های ایشان تنشان به لرزه درآمد و مردم را دیدید در آن سرما و یخبندان چگونه در نماز جمعه حضور یافتند.

خطیب جمعه خرم آباد خاطرنشان کرد: این ناشی از آن خیر کثیر است، جا دارد در شهادت و میلاد این بانوی گرامی اسلام، فضائل او را بازگو کنیم.

جامعه ما بیش از گذشته به یادگیری و عمل به فضائل حضرت زهرا (س) دارد

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه حضرت زهرا وقتی برای دفاع از امامت و ولایت به میدان آمد، آن سخنان بلیغ را گفت که علما و ادیبان باید ساعت‌ها چند سطر از کلام این حضرت را توضیح دهند و تبیین کنند، افزود: امروز جامعه ما بیش از گذشته به یادگیری و عمل به فضائل حضرت زهرا نیاز دارد، بانوان ما ببینند فضیلت چیست که حضرت زهرا را در طول تاریخ در دل‌ها زنده نگه داشته است.

کد خبر 4833826

منبع: مهر

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه نماینده ولی فقیه در لرستان بارش برف سیل سیستان و بلوچستان بوشهر تعطیلی مدارس گرگان شهرکرد قزوین دهه فجر ایلام انتخابات 98 قاسم سلیمانی بیرجند شیراز یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۱۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • عوامل درگیری با داور در لیگ جوانان تهران محروم شدند
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است