Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از واحد اراک، ششمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به منظور بررسی و آنالیز بودجه مصوب 97 و پنج ماهه اول سال 98 و مقایسه آن با عملکرد، بررسی و تکمیل فرم خلاصه اطلاعات 5 ماهه دوره مالی 99-98، بررسی و آنالیز بودجه مصوب پنج ماهه اول دوره مالی 99-98 و مقایسه آن با عملکرد؛ تکمیل جدول شهریه طبق فایل ارسالی، ارائه گزارش ها و پیشنهادها در راستای طرح تحول و درآمدزایی و هم‌چنین بررسی نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود، ظرفیت‌های بلااستفاده و ارائه گزارش عملکرد مدارس سما و آموزشکده های واحدهای دانشگاه استان در سالن جلسات امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین جوادی سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با بیان اینکه شهریه دانشجویی یک نمونه از حق الناس است، گفت: صرفه جویی یک فن به شمار می رود و همه معاونت ها می توانند در کنار معاونت توسعه و منابع انسانی در صرفه جویی هزینه ها سهیم باشند.

وی اظهار داشت: همه مسئولان در استان و واحدهای تابعه تلاش خود را در راستای رفع معضلات موجود داشته باشند، چرا که مشکلات مالی استانهای دیگر را نیز متضرر می کند.

سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه ریزی منظم برای دستیابی به اهداف و چشم انداز دانشگاه را مهم دانست و افزود: متأسفانه در گذشته این برنامه ریزی ها به خوبی لحاظ نشده و اگر در سالهای قبل آینده پژوهی صورت می گرفت و از هرم جوانان و مدارس حتی در استان مرکزی اطلاعاتی دریافت می شد، می دانستیم وضعیتمان در سالهای 97 و 98 چگونه خواهد بود.

وی تأکید کرد: اگر امروز بررسی و تدبیر نکنیم، حتماً دچار چالش های جدی تر خواهیم شد، چرا که سازمان نیز با منابع محدودی که دارد نمی تواند به کمک استانهای ضعیف بشتابد و این مراکز و استانها روز به روز ضعیف تر و نهایتاً با مشکل مواجه خواهند شد.

جوادی تأکید کرد: امروز شاهد هستیم سیر تحولات سریع و با تکنولوژی های خاص در حال پیشرفت است و اگر برنامه ریزی های دقیق، استراتژیک و عملیاتی نداشته باشیم، به طور قطع عقب خواهیم ماند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از موفق ترین مجموعه هایی است که در نظام جمهوری اسلامی ایجاد شده و زحمات زیادی را گذشتگان متحمل شده اند، در حال حاضر نیز ما با وجود منابع و تخصیص های محدود، هدف های مطلوبی را داریم که نیازمند مدیریت و برنامه ریزی دقیق است تا حداقل زمان و هزینه را برای رسیدن به اهداف خود انتخاب کنیم.

سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه در محیط علمی دو درآمد شهریه ای و غیر شهریه ای داریم، گفت: اگر برای درآمدهای شهریه ای برنامه ریزی دقیق و کارشناسی انجام نشود، رقبای ما در دانشگاه های دیگر گوی سبقت را خواهند ربود، پس برای رسیدن به شرایط مطلوب و خروج از شرایط بحرانی نیازمند ایجاد کارگروه مناسب و قوی به لحاظ تبلیغاتی و آموزشی هستیم.

جوادی، یکپارچه سازی حساب ها در ستاد را یکی از موارد حمایت از استان های دچار مشکل و چالش دانست و افزود: برای برون رفت از شرایط سخت موجود، همکاران در واحدها و مراکز استانها اهتمام ویژه ای برای رفع مشکلات مالی داشته باشند و اگر تشخیص می دهند موانع و مشکلاتی را ستاد می تواند مرتفع کند، حتماً اطلاع دهند و سازمان نیز آمادگی خود را در راستای حمایت از استان ها و واحدهای تابعه و تسهیل مشکلات آنها اعلام می کند.

سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: با وجود پتانسیل ها، مزیت ها و ظرفیت های استان مرکزی و جایگاه آن در کشور به لحاظ صنعتی و کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی باید با تلاش، برنامه ریزی و مشارکت همه مسئولان و همکاران در واحد اراک و دیگر واحدهای استان، برنامه ریزی مدون و بسته نجاتی را به سازمان ارائه کند تا در آینده شاهد تراز مثبت آن استان باشیم.

انتهای پیام/

188 / 188 دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست دفتر برنامه و بودجه اراک کارگروه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست دفتر برنامه و بودجه اراک کارگروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم

مریم خوش‌سخن‌مظفر، رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه «بوت کمپ» آموزشی در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد شناخت استعداد‌ها در حوزه بازی‌سازی، انتقال تجربیات بین مربیان این حوزه و صاحبان ایده و آشنایی فناوران با مباحث کسب‌وکار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این رویداد با پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه همکاری داشت.

وی افزود: در برگزاری این دوره آموزشی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، حوزه‌های علمیه و مؤسسات متعدد و تعدادی از معلمان و افرادی به‌صورت آزاد پذیرش شدند. در این رویداد حدود ۱۱۵ ایده داوری شدند و در داوری اولیه تعدادی از این ایده‌ها که دارای نمونه اولیه بودند یا یک ایده جالبی برای بازی‌سازی داشتند، انتخاب و به دوره‌های آموزشی بوت کمپ راه یافتند.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم «بوت کمپ» برگزار شده در این دوره را با محور آموزش در حوزه بازی‌سازی به همراه پرسش و پاسخ معرفی کرد و ادامه داد: در برگزاری این رویداد کارگاه‌های شناخت بازی برگزار و از حضور استادان مختلف در حوزه‌های مختلف بازی‌سازی استفاده شد. در بخش دیگر بوت کمپ، فناوران و ایده پردازان به معرفی بازی‌های خودشان پرداختند و توسط داوردان ارزیابی شدند.

خوش‌سخن‌مظفر با بیان اینکه دومین روز از برگزاری «بوت کمپ» به مباحث کسب‌وکار، تیم سازی، نحوه کار تیمی و چگونگی ارائه دادن ایده و راه‌های موفقیت کسب‌وکار اختصاص داشت، گفت: برگزیدگان دو حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی در مراسم اختتامیه رویداد گیم تایم معرفی و از آنها قدردانی خواهد شد.

وی مطرح کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که رویکرد خود را به سمت کارآفرینی تغییر داده و تلاش می‌کند از طریق مرکز رشد واحد‌های فناور رویداد‌های حوزه‌های تخصصی را برگزار کند در همین راستا از آبان ماه ۱۴۰۲ رویداد «گیم تایم» در حوزه بازی‌سازی آغاز به کارکرد. بوت کمپ‌ها یک دوره آموزشی فشرده و مهارتی هستند که فرد با شرکت در آن دوره آموزشی با حضور در فرایند‌های منظم هر روزه می‌تواند دانش کاربردی خود را به‌صورت مشخص و تخصصی افزایش دهد و بعد به‌صورت کاملاً حرفه‌ای وارد حوزه مورد نظر بشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت