Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین همزمان با ایام‌الله دهه فجر با حضور استاندار قزوین پروژه‌های کشاورزی و آبرسانی شهر تاکستان مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.

امروز ۱۷ بهمن با حضور جمعی از مدیران استان و شهرستانی، پروژه سردخانه ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات کشاورزی در شهرستان تاکستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

فاطمه خمسه مدیر کل جهاد کشاورزی استان قزوین در حاشیه این برنامه در گفتگو با ایسنا گفت: طرح ذخیره‌سازی و نگهداری مواد غذایی سردخانه دو مداره CA «کنترل اتمسفر» در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع و زیر بنای ۳۱۰۰ متر مربع اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خمسه عنوان کرد: به پروژه سردخانه دو مداره با ظرفیت ۵۰۰۰ تنی اعتباری بالغ بر بیش از ۹۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

رئیس جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: با اجرای این پروژه کشاورزی علاوه بر رشد و توسعه کشاورزی شهر تاکستان، زمینه اشتغال ۳۰ نفر به‌صورت مستقیم در منطقه فراهم شده است.

اجرای طرح تجمیع آبیاری تحت فشار در زمین‌های کشاورزی تاکستان

به گزارش ایسنا، طی این سفر ۸۷ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان تاکستان تحت اجرای طرح تجمیع آبیاری تحت فشار قرار گرفت.

خمسه در افتتاح این پروژه آبرسانی گفت: در گذشته کشاورزان به جهت محدود بودن باغات خود برای آبیاری از روش غرقابی استفاده می‌کردند که از معایب آن ضمن زمان بری هدر رفت آب بود، علاوه بر آن به دلیل عمومی بودن چاه‌های آب، عملا آبیاری تحت فشار برای باغاتی با گاراژهای محدود (نیم هکتار، یک، دو یا سه هکتار) هیچ‌گونه توجیه اقتصادی نداشت از این روی با فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج، کلاس‌های فشرده کشاورزان مجاب شدند که برای یکپارچه‌سازی و تجمیع عزم خود را جزم کنند.

وی افزود: به حول و قوه الهی و مساعدت کشاورزان در باورپذیری امروز با اجرای این طرح از ۳۰ حلقه چاه آب عمومی که در سطح شهرستان موجود است، تعداد ۲۸ حلقه چاه عملیاتی شده و ۲۰ هزار هکتار آبیاری تحت فشار فقط در این شهرستان انجام گردیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: در حال حاضر ۵۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به سامانه نوین آبیاری تجهیز شده که از این میزان ۴۵ هزار هکتار توسط دولت و ۱۰ هزار هکتار توسط بهره‌برداران اجرا شده است.

خمسه خاطر نشان کرد: امروزه سهم هر کشاورز هر یک و نیم روز است و در بیشتر موارد هر ۶ ساعت یکبار خواب داشته که این بهره‌برداری مناسب نیز باعث رفع کم آبی شده و هم توجیه اقتصادی را در پی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، به اجرای طرح تجمیع آبیاری تحت فشار، که با مشارکت ۶۰ نفر بهره‌بردار صورت گرفت مبلغ ۹ میلیارد و ۲۱۱ میلیون ریال تخصیص یافت که از این میزان ۷ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال یارانه دولتی و یک میلیارد و ۳۸۱ میلیون ریال مشارکت بهره‌برداران بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی استان میلیون ریال بهره برداری هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس