Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدها نفر از شهروندان خارطوم پایتخت سودان پس از نماز جمعه به خیابان‌ها آمدند و اعتراضاتی را در محکومیت دیدار رئیس شورای انتقالی سودان با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برگزار کردند.

به گزارش مشرق، منابع خبری از برگزاری تظاهرات مردم خارطوم پایتخت سودان در اعتراض به تلاش برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه خبری «روسیا الیوم» به نقل از خبرنگار اعزامی خود به سودان گزارش داد که این تظاهرات در محکومیت دیدار «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای انتقالی سودان با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اوگاندا برگزار شده است.

بیشتر بخوانید:

محتوای دیدار محرمانه نتانیاهو و البرهان

منابع خبری گزارش دادند که صدها نفر از شهروندان خارطوم، دست به این اعتراضات زده و شعارهایی مانند «لا للتطبیع مع إسرائیل» (نه به عادی‌سازی روابط با اسرائیل) سر دادند.

این در حالی است که روزنامه «تایمز اسرائیل» ۱۵ بهمن به نقل از یک منبع نظامی که نخواست نامش فاش شود، نوشت که امارات عربی متحده با میانجیگری خود این دیدار را در اوگاندا بین نتانیاهو و برهان ترتیب داد.

رئیس شورای حاکمیتی سودان نیز 16 بهمن ماه جاری با تأیید این دیدار، دست به توجیه آن زد و گفت که دیدارش با نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اوگاندا از سوی آمریکا ترتیب داده شد.

عبدالفتاح البرهان گفت که تماس‌ها با نتانیاهو و مایک پامپئو از سه ماه قبل به منظور بررسی آنچه که سودان می‌تواند از آن بهره ببرد، آغاز شد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از این دیدار که برای نخستین‌بار با یک مقام ارشد سودانی صورت گرفته، ابراز رضایت کرد و وزارت خارجه آمریکا نیز طی بیانیه‌ای از این دیدار و تلاش سودان برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو تقدیر کرد.

«فیصل محمد صالح» سخنگوی رسمی دولت سودان و وزیر فرهنگ و رسانه این کشور، هم در واکنش به این اقدام البرهان گفت که هیأت دولت هیچ اطلاعی از دیدار وی با نتانیاهو نداشت و هیچ مشورتی با هیأت دولت درباره این دیدار صورت نگرفته بود.

دسامبر ۲۰۱۸ تظاهرات گسترده علیه البشیر در سودان آغاز شد و در نهایت نیز به سرنگونی رژیم البشیر منتهی شد و پس از آن شورای حاکمیتی متشکل از غیرنظامیان و نظامیان قدرت را به دست گرفت که ریاست آن را البرهان بر عهده دارد.

شورای حاکمیتی انتقالی سودان از حمایت عربستان سعودی و امارات برخوردار است؛ دو کشوری که بر خلاف فلسطینی‌ها و بسیاری از کشورهای منطقه، طرح معامله قرن علیه فلسطین را محکوم نکردند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: جشنواره فجر معامله قرن انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا سودان معامله قرن دولت سودان تل آویو عربستان سعودی وزارت خارجه امریکا اوگاندا بنیامین نتانیاهو عبدالفتاح البرهان البشیر آمریکا فلسطین امارات مایک پامپئو نخست وزیر رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط محکومیت دیدار انتقالی سودان شورای حاکمیتی پایتخت سودان رئیس شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل خانه گانتس و نتانیاهو

خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه بار دیگر در مقابل خانه‌های عضو کابینه جنگ و نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره در این باره گزارش داد که معترضان در مقابل خانه نتانیاهو در تل‌آویو تظاهرات کردند.

در کنار خانواده‌های اسرای صهیونیست شماری از حامیان آنها و برخی نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی نیز حضور داشتند.

طبق این گزارش، شماری از معترضان نیز در مقابل خانه «بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی تجمع کرده و با روشن کردن آتش خواستار کناره گیری وی از کابینه جنگ شدند.

معترضان، نتانیاهو و گانتس را به مانع تراشی در مسیر دستیابی به توافق تبادل اسرا متهم کردند.

معترضان همچنین با سردادن شعارهایی خواستار سرنگونی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی شدند و اعلام کردند که این کابینه امنیت رژیم اشغالگر را به خطر می‌اندازد.

خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه و حامیان آنها کابینه رژیم صهیونیستی را مقصر ماندن فرزندان خود در اسارت می‌دانند.

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر بفردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» انجام داد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه «نتانیاهو»
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم
  • تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در تل آویو
  • تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو
  • تداوم تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل خانه گانتس و نتانیاهو
  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • دیدار وزرای دفاع ایران و چین/ محکومیت جنایات اسرائیل در غزه
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد