Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:58:17 GMT

اهواز به ۱۱۴  کُلِکتور جمع‌کننده فاضلاب نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۸۳۱۷

اهواز به ۱۱۴  کُلِکتور جمع‌کننده فاضلاب نیاز دارد

فاضل عبیات روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به این سوال که تخصیص مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای تکمیل طرح جامع شبکه فاضلاب اهواز در چه مرحله‌ای است، بیان کرد: برای اختصاص این مبلغ در انتظار اقدام و اجازه دولت هستیم.

وی ادامه داد: برای اجرای ایستگاه های پمپاژ،  کُلِکتورهای اصلی و همچنین ۹۰۴ کیلومتر شبکه اصلی جمع‌آوری فاضلاب، به مبلغی بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد ریال نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه سیل فروردین امسال آثار مخربی را برای شبکه فاضلاب اهواز داشت، افزود: پس از وقوع سیلاب، آثار تخریبی آن به مرور زمان در اهواز ظاهر شد که از جمله آن می‌توان به ایجاد ۲۲۰ نقطه ریزشی با حجم و ابعاد بالا در اهواز اشاره‌کرد.

عبیات گفت: با پس رفت آب سیلاب به درون شبکه فاضلاب شهری، بخش قابل توجهی از خطوط دچار شکستگی شد و این شرایط پس از بارندگی ۲۵ آذر شرایط بدتری را به خود گرفت، به طوری که شاهد جاری شدن ۱۶ میلیون مترمکعب آب ناشی از بارندگی در سطح اهواز بودیم.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان ادامه داد: یکی از دلایل به وجود آمدن این شرایط نبود شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی در کلانشهر اهواز است.

وی با اشاره به فرسوده بودن بخش قابل توجهی از خطوط فاضلاب در اهواز، بیان داشت: طرح جامع فاضلاب این کلانشهر تاکنون تنها ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که از بین ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر خطوط اصلی و جمع کننده بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن قدمتی بالای ۴۰ سال دارند.

بر اساس این گزارش، در سیل فروردین امسال، ۷۵ کیلومتر شبکه فاضلاب اهواز نشست کرد که تاکنون ۷۰ کیلومتر آن بازسازی شد اما در بارندگی آذر امسال نیز حجم بالایی از شبکه فاضلاب شهر اهواز دچار ریزش شد.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی آب و فاضلاب دولت اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی آب و فاضلاب دولت اهواز صندوق توسعه ملی آب و فاضلاب دولت اهواز شبکه فاضلاب اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۸۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد