Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختتامیه چهارمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی در نمایشگاه کتاب یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، چهارمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی استان یزد با حضور مجید جوادیان زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد و جمعی از مسئولان فرهنگی در محل دوازدهمین نمایشگاه کتاب یزد برگزار شد.

جوادیان زاده در این مراسم بیان کرد: سال گذشته یک هزار و 833 باشگاه کتابخوانی در استان یزد ثبت شد که امسال تعداد یک هزار باشگاه دیگر نیز ثبت شد که این تعداد باشگاه رکوردی برای استان یزد در سطح کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از 20 هزار کودک و نوجوان در این طرح جام باشگاه های کتابخوانی مشارکت کردند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد ادامه داد: امیدواریم بتوانیم کتاب را در زندگی خانواده ها وارد کنیم زیرا کتاب ابزار و کالای مهم فرهنگی است که می تواند توسعه اجتماعی و فرهنگی جوامع را دنبال کند.

جوادیان زاده گفت:  مطالعه، شاخصه ای برای توسعه یافتگی جوامع است اما متاسفانه در برهه هایی در برخی از جوامع این عادت و فرهنگ مطالعه شکل نگرفته است ولی ما امروز باید از روش های جذاب استفاده کنیم تا عادت و میل به مطالعه در جامعه به وجود بیاید.

وی افزود: یکی از طرح هایی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای ترویج کتاب و کتابخوانی اجرا کرده است، برنامه های جام باشگاه های کتابخوانی، روستاهای دوستدار کتاب است که در استان یزد نیز به خوبی این طرح ها دنبال شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: هدف گذاری ما در سال 2022، انتخاب یزد به عنوان پایتختی کتاب جهان است که برای رسیدن به این هدف باید با کمک کودکان، نوجوانان و فعالین کتاب و کتابخوانی در این زمینه گام برداریم.

در پایان این مراسم نیز از باشگاه های برتر کتابخوانی کودک و نوجوان استان یزد تجلیل و قدردانی شد.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان جام باشگاه های کتابخوانی نمایشگاه کتاب یزد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان جوادیان زاده استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان وجود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به مهمانان؛ به روایتی از بازدیدهای میدانی از کتابخانه‌ شهرستان‌ها و بررسی مشکلات از نزدیک پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت‌های فرهنگی و نیروهای انسانی مستعدی در کردستان وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر است.

وی خواستار رسیدگی و توجه مسئولان کشوری به حوزه کتابخانه‌های کردستان شد و گفت: ساختمان کتابخانه، تجهیزات و نوع کتاب‌ها در سنندج نیاز به بازسازی و به‌روزرسانی دارد. توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی موجب توسعه فرهنگی جامعه خواهد شد.

زیباسازی و شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان‌ها تعداد اعضای کتابخانه‌ها کم است، تصریح کرد: فضاسازی، شاداب‌سازی و طراحی فضای داخلی کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد تا باعث ترغیب مراجعه‌کنندگان شود چراکه در بازید میدانی که از بیجار داشتم وضعیت کتابخانه این شهرستان چندان مناسب بود.

وی افزود: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌های عمومی می‌تواند در جلب توجه عمومی مردم به این مکان مقدس فرهنگی بسیار تأثیرگذار باشد

پورذهبی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان؛ هنرمندان، هنرپیشه، موسیقدانان و نویسندگان بسیار مستعد و در تراز دارد، عنوان کرد: حیف است که این همه ظرفیت و استعدادها به کار گرفته نشوند. خواستار توجه به این عزیزانمان هستیم.

اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های کردستان اختصاص یابد

وی وجود 330 هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست و اظهار کرد:  این دفتر آمادگی حمایت از ترویج مطالعه و کمک فکری را دارد. باید زمینه مطالعه ویژه اقشار مختلف در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تأکید کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کند تا بلکه زمینه دسترسی و عدالت فرهنگی بیش از پیش برقرار شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های استان اختصاص یابد، ابراز داشت: کتابخانه مریوان، سقز، سروآباد و بیجار نیازمند توجه بیشتر هستند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • زیر تیغ
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است