Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:37:04 GMT

بذر امید روستاییان خراسان شمالی در صندوق‌های رای 

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۶۳۱۳

بذر امید روستاییان خراسان شمالی در صندوق‌های رای 

دومین روز از ماه پایانی سال، در روستاهای خراسان شمالی در حالی آغاز شده که اهالی این مناطق پیش از حضور در مزرعه و باغ خود، به پای صندوق های رای رفتند تا جوانه های امیدشان را به سبزی بهار و به صندلی های سبز قانونگذاری پیوند بزنند.  

کشاورزان خراسان شمالی، امروز با حضور خود در انتخابات نشان دادند که برای سرافرازی نظام اسلامی، جهادگونه، در عرصه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جهادگران عرصه تولید که همنوا با آب و خاک، برای تامین و ارتقای امنیت غذایی، تلاش دارند، امروز بار دیگر آمدند تا نشان دهند برای تامین امنیت و آرامش در جامعه، هر چه توان دارند، تلاش می کنند.

یکی از روستاییان شهرستان مرزی راز و جرگلان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: روستای ما سخت گذر است و ما نگران بودیم که مبادا با شرایط آب و هوایی، از دسترسی به صندوق رای بازبمانیم.

این مرد ترکمن اهل روستای قره آقاج گفت: خوشبختانه مسوولان همت کرده و صندوق رای ما را از دیروز فرستاده اند و اکنون اهالی می توانند به راحتی در انتخابات مشارکت کنند.

یکی از اهالی روستای هاور در شهرستان مانه و سملقان هم با تقدیر از تدابیر مسوولان برای فراهم کردن زمینه مشارکت در انتخابات گفت: خوشبختانه صندوق های رای به موقع به روستای ما ارسال شده است.

هادی ریحانی افزود: مردم روستا، حضور در پای صندوق رای را وظیفه و تکلیف خود می دانند و البته با شور و نشاط از ساعات اولیه، برای مشارکت در انتخابات، در محل شعبه اخذ رای در مسجد روستا حضور یافته اند.

یک کشاورز مانه و سملقانی هم در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: نگران بودم که مشغول شدن به کار و خستگی پایان روز، مرا از حضور در شعبه اخذ رای بازدارد از این رو، صبح اول وقت در پای صندوق رای حضور یافته ام.  

علی یزدانی افزود: صبح امروز باید برای آبیاری گندم، به کشتزارها می رفتم اما اول به مدرسه روستا آمدم تا خیالم از رای دادن راحت شود.

وی گفت: رای دادن، وظیفه ما است، اکنون که دشمن، چشم بر مشارکت نداشتن مردم دارد، باید بار دیگر نشان دهیم که خیالش، باطل است.

این کشاورز خراسانی افزود: البته کشاورزان هم انتظاراتی از نمایندگان دارند، ما تولیدکنندگان می خواهیم هر که، نامش از این صندوق ها بیرون می آید، برای کشاورزان استان، دل بسوزاند.

یک باغدار هم که به گفته خود، رای دادن در اول وقت را ترجیح داده است، گفت: امروز آمده ام تا پیش از هرس درختان، خیال واهی دشمنان را نقش بر آب کنم و آب پاکی را بر دستشان بریزم که این مردم از آرمان های انقلاب دست برنمی دارند.

غلام روحانی افزود: انجام هر آنچه سبب می شود که امنیت ایران بیشتر شده و از خدشه به آن جلوگیری شود را وظیفه خود می دانیم از این رو مردم روستا، کشاورزان و باغداران با جان و دل، در محل رای گیری، حاضر شده اند.

بر اساس این گزارش، ۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در روستاها زندگی می کنند.

بر اساس اعلام مسوولان خراسان شمالی، فرمانداران و بخشداران مکلف شده اند تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات، اقلام مورد نیاز برای اجرای فرآینده رای گیری را به مناطق سخت گذر انتقال دهند و البته این اقدام انجام شده است.

در خراسان شمالی، ۳۹ شعبه رای‌گیری در مناطق سخت‌گذر وجود دارد که برنامه‌ریزی لازم برای خدمات‌رسانی مناسب به این شعب انجام گرفته است.

از شعب مستقر در نواحی سخت‌گذر استان هفت شعبه به صورت ثابت و ۳۲ شعبه به صورت سیار در زمینه جمع آوری آرای مردم این مناطق فعالیت دارند.

دبیر ستاد انتخابات خراسان شمالی با بیان اینکه ۴۶۶ شعبه اخذ رای استان در روستاها مستقر شده است، اظهار داشت: از مجموع این تعداد ۱۸۷ شعبه ثابت و ۲۷۹ شعبه سیار است که با توجه به شرایط جوی، بحث انتقال صندوق های رای و بازگشت آن با جدیت بیشتری اعمال می شود.

قوپرانلو اظهار داشت: همچنین کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات تمام ماشین های کمک دار دستگاه های اجرایی را بین شعبه های مناطق سخت گذر توزیع کرده تا امر انتخابات در این مناطق بدون هیچ مشکلی برگزار شود.

از مجموع شعبه های مستقر در مناطق سخت گذر استان، هفت شعبه در شهرستان راز و جرگلان، ۹ شعبه در مانه و سملقان،  هشت شعبه در فاروج، ۶ شعبه در شیروان، هفت شعبه در بجنورد و ۲ شعبه در شهرستان اسفراین استقرار یافته است.

اداره‌کل هواشناسی خراسان شمالی با صدور اطلاعیه ای پیش‌بینی کرده بود که هوای این استان در روز جمعه ۲ اسفندماه، علاوه بر وزش باد شدید، شاهد بارش برف و باران و کاهش ۶ تا ۸ درجه ای دما در بسیاری از مناطق خواهد بود.

۸۴۰ شعبه اخذ رای برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و میاندوره‌ای خبرگان رهبری در خراسان شمالی پیش‌بینی شده است و ۶۵۸ هزار و ۳۴۲ نفر در این انتخابات واجد شرایط رای دادن هستند.

استان خراسان شمالی دارای چهار کرسی مستقل نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است و شهرستان فاروج در این استان نیز با شهرستان قوچان در خراسان رضوی مشترکا یک کرسی نمایندگی در خانه ملت دارند.

همزمان با یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات میاندوره پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری نیز در این استان برای تعیین جایگزین مرحوم آیت الله حبیب الله مهمان‌نواز، نماینده فقید ادوار این استان در خبرگان رهبری، برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها بجنورد اسفراین روستائیان ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی خراسان شمالی شیروان پروندهٔ خبری انتخابات مجلس در خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد اسفراین روستائیان ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی خراسان شمالی شیروان بجنورد اسفراین روستائیان ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی خراسان شمالی شیروان مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس صندوق های رای مناطق سخت گذر خراسان شمالی شعبه اخذ رای صندوق رای رای دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی برای دور دوم انتخابات/ پیش بینی ۲۸۷ شعبه اخذ رای

خبرگزار، مهر، گروه استان ها- سمیه محمدی: ۲۱ اردیبهشت ماه دور دوم انتخابات در حوزه بیرجند، درمیان و خوسف برگزار خواهد شد.

این دوره از انتخابات بین دو نفر از کاندیداهایی که در دور گذشته بیشترین رای را آوردند ولی موفق نشدند یک پنجم کل آرا را از آن خود کنند برگزار می شود.

گفتنی است با برگزاری این دوره پرونده نمایندگان استان در این مرحله از انتخابات بسته و نمایندگان منتخب مردم استان خراسان جنوبی مشخص خواهند شد و به مجلس شورای اسلامی راه می یابند.

در همین زمینه علی فاضلی فرد، فرماندار بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: خوشبختانه مردم استان با مشارکت عالی مرحله قبلی انتخابات را پشت سر گذاشتند.

وی تصریح کرد: خراسان جنوبی به عنوان دومین استان کشور در زمینه مشارکت مردم در انتخابات بوده که این از افتخارات مردم این خطه است.

فرماندار بیرجند گفت: از چهار حوزه انتخابی که در انتخابات مجلس در خراسان جنوبی داشته‌ایم در سه حوزه در مرحله اول، کاندیداها ۲۰ درصد آرا را کسب کردند و در همه حوزه ها به جز حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف نمایندگان و منتخبان مردم به مجلس راه پیدا کردند.

فاضلی فرد افزود: در حوزه انتخابیه شهرستان‌های بیرجند درمیان و خوسف به واسطه رقابت شدیدی که بین ۳۳ کاندیدا وجود داشت هیچکدام از این کاندیداها نتوانستند یک پنجم کل آرا را کسب کنند لذا انتخابات بین دو نفر از کاندیداهایی که بیشترین آرا را آوردند یعنی آقایان سید حسن هاشمی و مولوی علی حقیقی به دور دوم کشیده شد.

وی با اشاره به اینکه ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد برگزاری دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف خواهیم بود، یادآور شد: قطعاً مردم عزیزمان آن تعهدی را که همراه با شعور سیاسی دارند با همان مشارکت بالای دوره قبل، در این دوره در پای صندوق‌های رای حاضر خواهند شد.

پیش بینی شعب سیار اخذ رای

فرماندار بیرجند گفت: انتخابات استان در ۲۱ اردیبهشت ماه کامل خواهد شد و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی مشخص خواهد شد.

فاضلی فرد با اشاره به اینکه برای اخذ رای مردم در مرحله قبل ۲۱ درصد شعب اخذ رای در حوزه انتخابی بیرجند، در میان و خوسف افزایش داده شد، بیان داشت: خوشبختانه وضعیت خوبی داشته‌ایم فقط مشکلی که به وجود آمد این بود که در دو سه شعبه به دلیل استقبال بی‌نظیر رای دهندگان و با توجه به اینکه ارائه مدرک حذف شد در خوابگاه‌های دانشجویان و زندانیان لزومی به ارائه مدرک رسمی وجود نداشت به صرف اینکه کد ملی آنها از سامانه هویت تشخیص داده می‌شد و تاییدیه از سامانه اخذ می‌گردید این افراد می‌توانستند رای بدهند به همین دلیل حجم زیادی از رای دهندگان وجود داشتند.

فرماندار بیرجند گفت: پیش بینی شده است در این مرحله دو صندوق سیار هم اضافه شوند، آمادگی لازم برای برگزاری انتخاباتی پرشور و با نشاط وجود دارد و همه شرایط مهیا است.

فاضلی فرد بیان داشت: طبق ماده ۱۳ قانون این انتظار وجود دارد که همه دستگاه‌ها همکاری کنند.

۲۸۷ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف

وی با اشاره به اینکه برای این مرحله از انتخابات برای حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف ۲۸۷ شعبه اخذ رای پیش بینی شده که ۱۴۵ شعبه آن شهری ۱۴۲ شعبه روستایی است، یادآور شد: از مجموع شعب ۱۶۷ شعبه ثابت و ۱۲۰ شعبه نیز سیار هستند.

فرماندار بیرجند با بیان اینکه پیش بینی شده از ۱۴۰۰ نفر دست‌اندرکار به عنوان اعضای شعبه در حوزه انتخابیه شهرستان بیرجند، مشغول اخذ رای باشند، افزود: همچنین پیش بینی شده بین ۷ تا ۹ نفر اعضای شعبه و کاربران باشند، یک نفر نماینده فرماندار به عنوان مدیر شعبه، یک نفر بازرس وزارت کشور، ۳ تا ۵ نفر نیز ناظرین شورای نگهبان، دو تا چهار نفر هم بر اساس موقعیت شعبه محافظین صندوق هستند که همکاری خواهند کرد و یک نفر تا سه نفر هم نیروی راننده که به بحث نقلیه این دوره از انتخابات کمک کرده و حضور خواهند داشت.

وی اضافه کرد: در دور دوم انتخابات دیگر درصد اهمیت ندارد و هر کدام از کاندیداهایی که بیشترین رای را بیاورند به عنوان نماینده مردم وارد مجلس خواهد شد.

فرماندار بیرجند موضوع مشارکت مردم را کلید واژه شعار امسال دانست و تصریح کرد: اهمیت موضوع اقتصادی به عنوان چندمین سالی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند و ششمین سال متوالی که تاکید ایشان بر موضوع تولید بوده آن هم با توصیه در مشارکت مردم است.

فاضلی فرد ادامه داد: حقیقتاً مشارکت مردم در بسیاری از جاها مشکل گشا بوده و هرجا که به مردم تکیه شده تجربه نشان داده موفق شده‌ایم.

وی بیان داشت: در مرحله قبلی انتخابات با وجود شرایط بد آب و هوایی و یخبندان بودن بسیاری از مسیرها شاهد همکاری خوب مردم بودیم.

۸۱ نقطه شهری برای تبلیغات کاندیداها

فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه تقویم اجرایی انتخابات در مرحله دوم ۲۱ فروردین شروع شده و یک ماه زمان این تقویم اجرایی است، گفت: تبلیغات رسمی کاندیداها از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه آغاز و تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات یعنی ۸ صبح بیستم اردیبهشت ماه تبلیغات مجاز آنها ادامه داشته و زمان دارد، کاندیداها نیز در چهارچوب قانون می‌توانند تبلیغات مجاز را همانند انتخابات دوره قبل انجام دهند.

وی از کاندیداهای این دوره از انتخابات و طرفدارانشان خواست تا در چهارچوب قانون حرکت کنند.

فرماندار بیرجند گفت: در سطح شهر ۸۱ نقطه با همکاری شهرداری برای تبلیغات کاندیداهای این دوره از انتخابات پیش‌بینی شده که این مکان‌ها به صورت رایگان در اختیار این نامزدها قرار خواهد گرفت و می‌توانند آثار تبلیغاتی مجاز خود را در آنجا نصب کنند.

وی ادامه داد: سایر ظرفیت‌های تبلیغاتی این سه شهرستان و کل حوزه شناسایی شده و به تایید هیئت تبلیغات در انتخابات در استانداری رسیده و این ظرفیت‌های تبلیغی به هر دو کاندیدا اعلام شده است.

فرماندار بیرجند اضافه کرد: علاوه بر این‌ها هر آنچه را هیئت نظارت بر انتخابات مصوب کند اعم از بیلبوردها و اماکن دیگر تبلیغاتی در این حوزه انتخابیه می تواند مورد استفاده کاندیداها قرار گیرد.

فرماندار بیرجند عنوان کرد: آثار تبلیغاتی در هر ابعادی که باشد در محل ستاد مانعی ندارد اما در سایر اماکن به غیر از ستاد آثار تبلیغاتی حداکثر باید ۱۰۰ در ۷۰ سانتی متر باشد.

فاضلی فرد در رابطه با نقاط روستایی صعب‌العبوری که هنوز ارتباط اینترنتی ندارند برای برگزاری انتخابات گفت: مسیر خط ۳ صندوق طوری تعریف شده که در ابتدای شروع به کار در روستاهای مستقر هستند که آنتن دهی دستگاه احراز هویت برخط بوده و ارتباط با سامانه‌ها برقرار است در این بین اگر چند روستای کوچک ارتباط نداشته باشند به صورت آفلاین رای آنها اخذ می شود.

کد خبر 6092750

دیگر خبرها

  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • آمادگی برای دور دوم انتخابات/ پیش بینی ۲۸۷ شعبه اخذ رای
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق اخذ رای در دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • پیش‌بینی ۲۳۰ شعبه أخذ رأی در مرحله دوم انتخابات گنبدکاووس
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس