Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هدف سفر دستیار وزیر امور خارجه و صفری مسوول میز پاکستان در وزارت امورخارجه از مرزهای استان به منظور بررسی وضعیت مبادلات مرزی و رفع مشکلات احتمالی در این حوزه بود.

ماندانا زنگنه افزود: مدیرکل غرب آسیا روز گذشته همچنین از مرز میلک شمال سیستان و بلوچستان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت مبادلات مرزی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه گفت: این استان به دلیل همجواری با کشورهای آسیای میانه و دست داشتن در آب‌های آزاد جهانی به عنوان کوتاه‌ترین راه ارتباطی کشورهای حوزه آسیای میانه با جهان شناخته می‌شود که بهره‌گیری از این مزیت می‌تواند آن را به سکوی اقتصادی منطقه تبدیل کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: این استان با دارا بودن مرز مشترک آبی و خاکی با کشورهای پاکستان، افغانستان و عمان به دلیل قرار گرفتن در موقعیت راهبردی و ترانزیتی از اهمیت فراوانی برخوردار است به ویژه بندر چابهار که تنها بندر اقیانوسی ایران و آسانترین و بهترین راه دسترسی کشورهای آسیای میانه به آبهای آزاد است.

وی گفت: حدود یک میلیون و ۱۸۳ هزار تن کالا از اول سالجاری تاکنون از گمرکات و بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان صادر شده است که این میزان کالا به ارزش ۸۹۰ میلیون دلار از گمرکات و بازارچه‌های مرزی این استان صادر شده است.

زنگنه گفت: صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان از لحاظ ارزش ۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

وی افزود: عمده اقلام صادراتی شامل سیمان، گاز، قیر و محصولات سرامیکی بوده است.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان وسیع ترین استان کشور هم اینک دارای ۲ پایانه مرزی فعال میلک و میرجاوه و ۲ پایانه مرزی در دست ساخت ریمدان و پیشین است.

همچنین این استان دارای هفت بازارچه مرزی فعال شامل بازارچه های مرزی گمشاد و میلک در شهرستان هیرمند، بازارچه مرزی میرجاوه، بازارچه مرزی کوهک و جالق شهرستان سراوان، بازارچه مرزی پیشین شهرستان سرباز و بازارچه مرزی ریمدان شهرستان چابهار است.
علاوه بر این بازارچه های مرزی جدید بش‌دلبر، تخت عدالت و شاهگل به ترتیب در شهرستان های نیمروز، هیرمند و زهک، بازارچه بدوکی میرجاوه در شهرستان میرجاوه و بازارچه میل ۴۶ در شهرستان سراوان نیز در این استان به تصویب هیات دولت رسیده و در مرحله آماده سازی قرار دارند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان وزارت امور خارجه مرز میرجاوه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وزارت امور خارجه مرز میرجاوه سیستان و بلوچستان وزارت امور خارجه مرز میرجاوه سیستان و بلوچستان بازارچه های مرزی بازارچه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • توقیف کامیون کشنده حامل ۱۵ تن لاستیک در میرجاوه
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم