Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان حمل و نقل هوایی بین‌المللی هشدار داد که کاهش تقاضا برای سفرهای هوایی به دلیل شیوع ویروس کرونا می‌تواند به کاهش 10ها میلیارد دلاری درآمد شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی منجر شود.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، سازمان حمل و نقل هوایی بین‌المللی، با در نظر گرفتن این فرضیه که شیوع گسترده ویروس کرونا به چین محدود بماند پیش‌بینی کرده که شرکت‌های هواپیمایی آسیایی بیشترین آسیب را از شیوع این ویروس خواهند دید و در مجموع 28 میلیارد دلار درآمد از دست رفته خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به هشدار این سازمان کاهش تقاضا برای سفرهای هوایی ناشی از شیوع ویروس کرونا می‌تواند ده‌ها میلیارد دلار به شرکت‌های هواپیمای جهانی ضرر بزند.

این مرکز بین‌المللی گفته در صورتی که شیوع ویروس کرونا به چین محدود بماند شرکت‌های هواپیمایی خارج از آسیا، آسیب کمی را تجربه کرده و در مجموع یک و نیم میلیارد دلار درآمد از دست رفته خواهند داشت.

گزارش سازمان حمل و نقل هوایی بین‌المللی می‌افزاید اما در صورتی که ویروس کرونا در دیگر کشورهای جهان به خصوص کشورهای آسیا-اقیانوسیه شایع شود تاثیر منفی آن بر شرکت‌های هواپیمایی حتی خارج از آسیا و اقیانوسیه بزرگتر خواهد بود.

بنا به پیش‌بینی این مرکز شیوع ویروس کرونا به کاهش 5 درصدی ترافیک هوایی منجر خواهد شد که از سال 2008 و بحران رکود در اقتصاد جهانی بی‌سابقه است. 

بر اساس پیش‌بینی‌های جدید تعداد مسافران هوایی در سال 2020 در منطقه آسیا اقیانوسیه 8.2 درصد نسبت به سال قبل کاهش خواهد یافت که نسبت به پیش‌بینی‌های اولیه دو برابر شده است. 

الکساندر دجونیاک، دبیر کل سازمان حمل و نقل هوایی بین‌المللی، می‌گوید: شرکت‌های هواپیمایی با انتخاب سختی مواجه هستند. یا باید ظرفیت خود را کم کنند و یا برخی خطوط هوایی خود را کنار بگذارند. البته کاهش هزینه سوخت می‌تواند بخشی از سود از دست رفته را جبران کند.

وی تاکید کرد: امسال سال سختی برای شرکت‌های هواپیمای خواهد بود.

به دلیل شیوع ویروس کرونا ده‌ها شرکت هواپیمایی یا پروازهای خود به چین را لغو کرده و یا کاهش داده است.

شرکت هواپیمایی کانتاس اعلام کرده که اپیدمی ویروس کرونا می‌تواند به کاهش صد میلیون دلاری از سود ناخالص این شرکت در نیمه دوم سال مالی جاری منجر شود.

شرکت هواپیمایی فرانسه هم گفته که انتظار می‌رود بین ماه‌های فوریه تا آوریل درآمد این شرکت 216 میلیون دلار کاهش یابد.

به گزارش راشاتودی هفته گذشته هم ایکائو پیش‌بینی کرد که شیوع کرونا در چین می‌تواند فقط در سه ماهه نخست سال جاری به کاهش 5 میلیارد دلاری درآمد شرکت‌های هواپیمایی منجر شود.

بنا به گزارش این مرکز سازمان ملل، حداقل 70 شرکت بزرگ هواپیمای بین‌المللی تمام پروازهای خود با مبدا و مقصد چین را لغو کرده و 50 شرکت هواپیمایی دیگر نیز به دلیل کرونا پرواز به چین را کاهش دادند. 

بنابر این به جای آنکه طی سال جاری شاهد افزایش مسافرت‌های هوایی نسبت به سال 2019 باشیم شاهد کاهش 16.4 تا 19.6 میلیون مسافر نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی هستیم.

ایکائو پیش‌بینی کرده است که فقط ژاپن از محل کاهش مسافرت هوایی گردشگران چینی 1.29 میلیارد دلار ضرر کند.

تایلند نیز ضرر بزرگی را تجربه خواهد کرد و احتمالا شاهد 1.15 میلیارد دلار سود از دست رفته خواهد داشت. 

به عنوان مثال شرکت هواپیمایی ویتنام اعلام کرده که به دلیل لغو پروازها به چین هفته‌ای 10.8 میلیون دلار ضرر می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دلار چین ویروس صنعت سازمان حمل و نقل هوایی بین المللی شرکت های هواپیمایی شیوع ویروس کرونا شرکت هواپیمایی میلیارد دلار دست رفته پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند