Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش میدانی خبرنگار ایرنا ، اگر چه نیروهای خدمات شهری شهرداری ۵۸ گانه استان مازندران  به خصوص شهرهای بزرگی چون ساری، بابل، آمل، قائمشهر به دلیل بالا بودن تعداد نامزدها و حجم زیاد پوسترهایی که در اوج ساعات تبلیغاتی میدانی روزانه تا پاسی از شب پوسترها و تراکت های بر جای مانده برروی زمین  را پاکسازی می کردند، ولی حجم زیادی از پوسترها و تراکت های تبلیغاتی کاندیدای به دلیل بی توجهی هوادارانشان بر روی تابلوهای مخابراتی و برق گرفته تا بر روی درختان و در و دیوار شهر باقی ماند که نیروهای خدمات شهری شهرهای استان به خط شدند تا شاید بتوانند این حجم از پوسترهای تبلیغاتی را از سطح شهر در روز جاری پاکسازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین به دلیل چسباندن تراکت های و پوسترهای تبلیغاتی برخی نامزدها بر روی ساختمان های مرتفع و درختان حاشیه شهر نیروهای آتش نشانی نیز با نردبان های مخصوص ارتفاع به کمک نیروهای خدمات شهری آمدند تا هر چه سریعتر نسبت به پاکسازی و زیباسازی شهر در پایان سال ۹۸ اقدام کنند.
بنا به اظهار برخی مسئولان شهری در مازندران به دلیل استفاده از چسب و خمیر برای نصب پوسترهای تبلیغاتی نامزدها به خصوص  بر روی بلوک های بلوارهای شهری از سوی هواداران نامزدها و بر جای ماندن اثر این مواد ، با وجود پاکسازی پوسترها احتمال نیاز به رنگ کاری نیز وجود دارد که این کار پاکسازی را طولانی می کند.
ابلاغ به شهرداری ها برای امحاء پوسترهای تبلیغاتی 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت : با اعلام قطعی نتایج انتخابات در اکثر حوزه های انتخابیه، به شهرداران ابلاغ شد تا نسبت به پاکسازی  و امحاء پوسترهای تبلیغاتی در سطح شهرها در راستای زیباسازی اقدام کنند.
مهدی رازجویان افزود : مازندران از استان های گردشگر پذیری است که زیباسازی شهرها در اولویت شهرداران باید قرار گیرد و باید تمام نیروهای خدمات شهری در شهرداری ها این کار را در اولویت اول فعالیتشان قرار دهند.
وی گفت : به دلیل حجم زیاد پوسترهای تبلیغاتی کاندیدای مجلس یازدهم امحاء آن نیاز به زمان بیشتری دارد، ولی پیش بینی می شود حداقل در ۴۸ ساعت آینده در اکثر شهرها این پاکسازی به طور کامل انجام شود.
در استان مازندران ۱۲۸ نامزد در گردونه تبلیغات انتخاباتی قرار داشتند و طی یک هفته فرصت قانونی بیشترین تبلیغاتشان بر خلاف دوره گذشته بر چسباندن و پخش پوستر و تراکت های کاغذی بود.

بر اساس برآوردهای اولیه هر نامزد به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ هزار قطعه پوستر و تراکت تبلیغاتی کاغذی منتشر کرده که بخش زیادی این پوسترها بر در و دیوار اماکن عمومی شهری و روستایی چسبانده شده است.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا آتش نشانی استان مازندران برق زمین شهری و روستایی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی نیروهای خدمات شهری پوسترهای تبلیغاتی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد

نخست وزیر ارمنستان گفت: ایروان قصدی برای بازگشت نظامی به منطقه قره باغ جمهوری آذربایجان را ندارد و برنامه ای برای جنگ برای آن را نیز ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در مصاحبه ای با بیان اینکه ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ آذربایجان را ندارد و برنامه ای برای جنگ برای آن را نیز ندارد، گفت: ارمنستان هیچ جاه طلبی فراتر از مرزهای شناخته شده بین المللی خود ندارد.

پاشینیان گفت: ما صداقت خود را در خصوص تصمیمات اتخاذ شده در روند تحدید حدود نشان داده ایم. ما متذکر شدیم که دولت ارمنستان آماده است اقداماتی را در چارچوب اختیارات خود انجام دهد تا به مردم اجازه دهد در روستاهای آذربایجان زندگی کنند. به ویژه در چهار روستایی که اکنون در آن زندگی نمی کنند. 

وی ادامه داد: ما همچنین اعلام می کنیم که در نتیجه این روند، زندگی راحت و امن در روستاهای ارمنی - باغانیس، ووسکپار، گیرانتس، برکابر - باید به همان اندازه امکان پذیر باشد.

هفته گذشته بین کمیته های تعیین حدود ارمنستان و جمهوری آذربایجان تصویب شد که 4 روستا از ارمنستان به جمهوری آذربایجان منتقل شود. همچنین اولین سنگ تعیین حدود بین دو کشور نیز نصب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبگرفتگی زیرگذر سرداران رفع و پاکسازی انجام شد
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • اجرای طرح پاکسازی کیسه های پلاستیکی حاشیه سایت زباله شهری آواجیق چالدران
  • بازگشت چند تیپ از ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی از نوار غزه
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در فارسان
  • پاکسازی محدوده شهر قم از زباله‌های پلاستیکی توسط دانش آموزان
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند