Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر گفت: «پژوهشگران ایرانی در عین شایستگی به‌دلیل مشکلات و گرفتاری‌هایی که در حوزه اقتصادی دارند، نمی‌توانند به‌طور شایسته‌ای به پژوهش بپردازند.»

حمیدرضا کردلویی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، کیفیت و کمیت کارهای تحقیقاتی و پژوهشی، تحصیلات و عمده سوابق پژوهشی و فعالیت‌ در حوزه حسابداری و مدیریت مالی را دلایل انتخابش به‌‌عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر عنوان و اظهار کرد که اکنون در مرتبه علمی دانشیاری و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر که برای چهارمین بار به‌عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده است، مهم‌ترین و جدی‌ترین دلیل برای کسب این عنوان را لطف خداوند دانست و  درباره انگیزه پژوهشگران برای حضور در عرصه پژوهش یادآور شد: «افرادی که وارد حوزه پژوهش و فضای علمی می‌شوند به‌دلیل علاقه‌ای بوده که به این حوزه دارند و دیدگاه افراد در کسب دستاوردهای آنان نیز مؤثر است.»

کردلویی خاطرنشان کرد: «در حوزه پژوهش استادانی هستند که مورد بی‌مهری قرار گرفته‌اند و پژوهش و فضای علمی را رها کرده‌اند، پژوهشگرانی که از هر نظر از بنده بهتر هستند؛ اما به‌دلیل بی‌توجهی که به فعالیت‌ آنان شده فضای پژوهش را رها کرده‌اند.»

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اظهار کرد: «رشته‌ای که من در آن فعالیت دارم با رشته‌های دیگر تفاوت‌های زیادی دارد و نحوه پژوهش و تحقیقات و جنس کار با رشته‌های دیگر خیلی متفاوت است.»

وی گفت: «در کشورهای توسعه یافته فردی که در وادی پژوهش فعالیت می‌کند، آن را به عنوان حرفه و شغل خود انتخاب می‌کند و می‌تواند از این طریق امور خود را بگذراند و درآمدزایی داشته باشد به عبارتی در کشورهای توسعه‌یافته پژوهش به‌عنوان یک شغل مطرح است.»

کردلویی افزود: «در کشورهای در حال توسعه این وضعیت تفاوت‌هایی دارد. در این کشورها محققان و پژوهشگران در کنار کارها و اقدامات زیادی که انجام می‌دهند به پژوهش نیز می‌پردازند و این بارزترین تفاوت پژوهشگر کشور توسعه‌یافته  و در حال توسعه است.»

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: «متأسفانه پژوهشگران ایرانی در عین شایستگی به‌دلیل گرفتاری‌هایی که در حوزه اقتصادی دارند، نمی‌توانند به‌طور شایسته‌ای به پژوهش بپردازند.»

جایگاه پژوهشی ایران در منطقه و جهان 

این پژوهشگر درباره جایگاه پژوهش در ایران به آنا گفت: «معمولا جایگاه پژوهشی کشورها بر اساس میزان مقاله‌های درج شده از پژوهشگران در مجله‌های معتبر علمی مشخص می‌شود. بر اساس انتشار پژوهش و مقالاتی که در مجله‌های علمی وجود دارد، کشور ایران از این نظر جایگاه مناسبی دارد.»

کردلویی افزود: «در جهان نیز بر اساس صادرات استاد و واردات دانشجو می‌توان جایگاه کشورها را ارزیابی کرد. مثلاً در چند سال اخیر در کشوری مانند مالزی شنیده می‌شود که خیلی از دانشجویان ایرانی برای تحصیل به آنجا رفته‌اند، وقتی آمار قابل توجهی از دانشجویان به این کشور می‌روند، مشخص می‌شود که مالزی در زمینه آموزش عالی سرمایه‌گذاری کرده است.»

وی خاطرنشان کرد که غیر از رشته حسابداری در سایر رشته‌ها خیلی از دانشگاه‌های ما با دانشگاه‌های مطرح جهان توانایی رقابت دارند.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر پژوهشگر برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکارهایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند پیشرفت مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد اعتلای استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهادها تاکید کرد.

عزیزالله گنجی، رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل نیز در این بازدید در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود؛ استاندار مازندران پیش از این بازدید؛ در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور مقام عالی دولت در استان، از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902937

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»