Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، علی ربیعی، سخنگوی دولت، ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به برگزاری انتخابات، لازم است بگوییم دولت و مجلس برای همه مردم ایران است. از مردم که علیرغم وقایع رخ داده پای صندوق‌ها آمدند، دولت تمام تلاش خود را برای اینکه انتخابات در صحت سلامت و امنیت برگزار شود بکار برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: تمام ارکان نظام مستقیم و غیرمسقیم با انتخابات روی کار آمدند. سخنگویی امروز را به موضوع بیماری کرونا اختصاص دادیم. شیوع این بیماری از چند جهت حائز اهمیت است. کرونا اولا یک مسئله جهانی است و فقط موضوع بهداشت و سلامت ایران نیست. از ایتالیا فرانسه و ژاپن و بسیاری از کشورهای دیگر درگیر این بیماری هستند.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری ها بخوانید؛

* کرونا میان جناح و مسئولین تمایز قائل نمی‌شود و علاوه بر جان انسان‌ها با زندگی روزمره مردم هم در ارتباط است. همه بابد به مبارزه با این بیماری بپردازیم و همه باید در کنار وزارت کشور قرار بگیریم. از همه احزاب و رسانه‌ها درخواست داریم از سیاسی کردن این بیماری به جد پرهیز کنند.

*{ با اشاره به سوداگری‌ها پیرامون فروش وسایل بهداشتی}: امروز باید از این اقدامات پرهیز کرد. دیروز با وزیر صمت صحبت کردم. از نظر شوینده ها و وسایل استرلیزه مشکلی نداریم و چند خط تولید اضافه شده است. به هیچ وجه در مواد اولیه برای تولید وسایل بهداشتی کمبود نداریم.

* ستاد ملی مبارزه با کرونا فردا به ریاست رئیس‌جمهور برگزار خواهد شد. پیش از جلسه دولت هم دکتر جهانگیری در هفته گذشته جلسه گذاشتند. براساس تصویب هیئت وزیران، جلسات متعددی شد و ریاست این مرکز به بنده داده شد. 

* امروز خبری را می‌دیدم که تمامی فروشگاه‌ها، مغازه‌ها وبازار تعطیل خواهند شد. اینها قطعا نیت به هم زدن آرامش ایران را دارند و نیتشان خیرخواهانه نیست. ما اعتقاد داریم اطلاع رسانی بیش از هر دوره دیگری است اما اطلاع رسانی بیش از حد را هم نمی پسندیم. باید به کنترل دولت و جامعه کمک کنیم تا شهر به شهر اعلام کنیم که دیگر مشکلی نداریم.

* یک امر مذموم که از رنج مردم سوء استفاده شود و ماسک معمولی را به قیمت ۲۵ هزار تومان بفروشند با کمک رسانه ها می تواند برطرف شود. از فداکاری‌ های کادر بهداشتی وزارت بهداشت و از نیروهای خدماتی تا کارکنان و پزشکان بیمارستان ها تشکر می کنم. از فداکاری‌های کادر بهداشتی وزارت بهداشت و از نیروهای خدماتی تا کارکنان و پزشکان بیمارستان ها تشکر می کنم.

* دولت و رئیس‌جمهور وظیفه دارند که تلاش کنند تا هیچگونه کم گویی در مورد اتفاقات رخ داده صورت نگیرد. کرونا یک بیماری جهانی است و ما و ظرفیت بهداشتی ما هم می‌تواند این بیماری را مهار کند. این تعهد اخلاقی دولت است و وزارت بهداشت مسائل را دقیق بیان می‌کند.

* وقتی ما پروازها را بستیم، شخصی از طریق مسافرت با راه‌های دیگر ارتباطی بیماری را انتقال داده‌اند. هیج کدام از کشورها به اندازه ما با شفافیت اطلاع رسانی نکرده است و ما در این موضوع متعهدانه عمل کردیم.

* تکنولوژی ما در مورد ماسک تکنولوژی خوبی است. فردا در جلسه صمت هم به همین منظور جلسه خواهیم داشت و باز هم در این مورد گفتگو خواهد شد. سیاست تحویل خانه به خانه در کاهش نگرانی موثر خواهد بود.

* یکی از توصیه های ما به رسانه‌ها این است که مذموم بودن خرید بیش از نیاز را به گفتمان عمومی تبدیل کنید. کشور ما کشور بحرانی است.  چند روز دیگر برف و باران داربم که تدابیرش اندیشیده شده است.

ادامه دارد.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1356537

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی ربیعی ویروس کرونا حسن روحانی اسحاق جهانگیری ماسک وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • انتخابات مرحله دوم چه بسا مهم‌تر از مرحله اول است
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی