Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@00:47:22 GMT

استان یزد توجهی به صنعت ساختمان سازی ندارد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۶۵۹۰

استان یزد توجهی به صنعت ساختمان سازی ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ مهدی سالاری در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت روز مهندس و تبریک این روز به مهندسین یزدی با بیان اینکه در استان یزد بیش از هفت هزار مهندس مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: این تعداد مهندس در هفت رشته فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان یکی از سازمان یافته ترین نظام های فعال در کشور است؛ افزود: ایران در بحث تربیت مهندس دارای بالاترین شاخص است به طوری که رتبه ایران از کشور هایی چون روسیه و آمریکا بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس نظام مهندسی ساختمان استان یزد تاکید کرد: نظام مهندسی در ایران هنوز نتوانسته به جایگاه خود در حوزه قانونی اختیاراتش دست پیدا کند به طوری که حوزه های صنعتی، روستایی،ترافیک و خارج از محدوده مغفول مانده است.
وی با بیان اینکه امروز به دلیل وجود برخی فرایند های معیوب بخش عمده ای از ساخت و سازها در حیطه تصمیم گیری نظام مهندسی نیست، عنوان کرد: اگر مردم بخواهند ساختمان هایی بهینه و مقاوم ازهر نظر داشته باشند باید با نظر مهندسین اقدام به ساخت و ساز کنند.
سالاری با بیان اینکه در استان یزد در سال۹۷ در حدود ۲میلیون و ۳۰۰ هزار مترمربع ساخت و ساز شده است؛ گفت:  از این متراژ تنها ۵۶۸ مترمربع از طریق سازمان نظام مهندسی اقدام شده ومابقی به صورت بدون مجوز یا خارج از چهارچوب های نظام مهندسی بوده است.
وی با بیان اینکه در سال ۹۷ در شهر یزد صرفا ۶۱۳ مورد پروانه ساخت صادر شده است؛ افزود: متاسفانه در سال گذشته بیش از ۱۳هزار پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری یزد ارجاع شده است که امری قابل قبول نیست.
سالاری با بیان اینکه صنعت ساختمان می تواند بسیاری از مشکلات جامعه را حل و فصل کند؛ تاکید کرد: صنعت ساختمان علاوه بر اشتغال عمومی برای متخصصین نیز ایجاد اشتغال خواهد کرد.
وی با بیان اینکه صنعت ساختمان سومین صنعتی است که کمترین وابستگی را به تحریم ها دارد؛ بیان کرد: متاسفانه امروز استان یزد به این صنعت بها نمی دهد و توجه ای به ظرفیت های این حوزه ندارد.
رئیس نظام مهندسی ساختمان یزد با انتقاد از اینکه نماینده صنعت ساختمان در ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان حضور ندارد؛ گفت: برای فعالین این صنعت سوال شده که چند درصد از تسهیلات مصوب شده در این ستاد مرتبط با صنعت ساختمان است.
وی با اشاره به اینکه امروزه ساختمان سازی در استان یزد به صورت سنتی صورت می گیرد؛ گفت: خروجی اینگونه ساختمان سازی در یزد روبرو شدن با ساختمان های درجه  دو و سه است که از نظر پایداری و مصرف انرژی دارای پایین ترین سطح ممکن هستند.
سالاری با بیان اینکه در حال حاضر دنیا به سمت ساختمان سازی سبز حرکت کرده است؛ افزود: اینگونه ساختمان ها علاوه بر افزایش کیفیت زندگی خود مراقبت های خاصی را از خود انجام می دهند و در کاهش مصرف انرژی نیز موفق هستند.
این مقام مسئول در حوزه صنعت ساختمان با بیان اینکه با مساعدت سازمان های مربوطه و بخصوص شهرداری و شورای شهر یزد امکان صدور پروانه برای زمین های زیر۱۵۰ متر که قبل از سال ۹۸ تفکیک شده فراهم است؛ عنوان کرد: با این روش موفق شده ایم بخشی از ساخت و ساز های بدون مجوز که تعداد آنها کم هم نیست را کاهش دهیم و تا حدی از ساخت و ساز های پرتخلف بهانه جویی کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه بخش اجراییات شهرداری ها با عنوان پلیس ساختمان در شهرداری ها برون سپاری شده است، گفت: این اقدام به منظور نظارت بهینه در شهر صورت گرفته و بزودی درکل استان فراگیر می شود.

46

کد خبر 1356715

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد ساختمان سازی صنعت ساختمان نظام مهندسی ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟

ارسال پیامک «ذخیره‌سازی آب» به مشترکان شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد.   به گزارش ایسنا، آن‌طور که وزارت نیرو اعلام کرده، واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد. از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.   ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.   ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. زیرا نصب و قرار دادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است؛ بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.   لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولر‌های آبی در روز‌های گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟