Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا با تأکید بر عدم ثبت حتی مورد مشکوک به کرونا در این شهرستان گفت: نباید کاری کنیم که مردم بترسند، نباید طوری اطلاع‌رسانی کنیم که سبب ترس و وحشت مردم شود بلکه باید التهاب را در جامعه از بین ببریم و باید کمک کنیم مردم با رعایت اصول بهداشتی در آرامش باشند تا بتوانیم مشکلات را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا خانجانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به اخبار منتشر شده راجع به بیماری کرونا بیان کرد: هدف اصلی ایجاد آرامش در جامعه است به خاطر اینکه همه ساله در فصل پاییز و زمستان درگیر بیماری‌های ویروسی مثل آنفلوآنزای خوکی و سرماخوردگی هستیم و امسال نیز کرونا آمده است.

وی افزود: تاکنون هیچ مورد از ابتلا به کرونا ویروس جدید در شهرستان نکا گزارش نشده است و تنها راه مقابله با این بیماری آموزش‌های لازم و رعایت نکات بهداشتی است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نکا در ادامه خاطرنشان کرد: این بیماری از خطر بالایی برخوردار نیست اما آنچه خیلی مهم است میزان بالای سرایت و آسان بودن ابتلای افراد به آن است.

این مسئول تنها راه شکست دادن این شیوع را مشارکت و همکاری مردم دانست و اظهار کرد: آنچه اهمیت دارد این است که شایعه‌سازی نکنیم و به مردم آموزش دهیم که این شایعه‌سازی موجب هجوم مردم برای خرید ماسک و وسایل نظافت فردی می‌شود.

وی گفت: این حجم ناگهانی تقاضا باعث می‌شود این وسایل کم شود و ایجاد نگرانی کند اما با گشت‌ها و پایش‌ها کنترل می‌کنیم که وسایل مورد نیاز مردم به طور کامل در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

دبیر کارگروه سلامت شهرستان نکا یکی از راه‌های بسیار مهم انتقال بیماری را دست دادن و روبوسی کردن برشمرد و اذعان کرد: می‌توان از این بیماری به راحتی پیشگیری کرد، کسانی که علائم ندارند از ماسک استفاده کنند حتی اگر ماسک ندارند از لباس خود استفاده کنند که موقع عطسه کردن ویروس منتشر نشود.

وی ادامه داد: مایع دستشویی و صابون برای شست‌وشو کافی است، البته در مکان‌های پر تردد ضد عفونی کردن دستگیره‌ها نیز ضروری است.

خانجانی تصریح کرد: نباید کاری کنیم که مردم بترسند، نباید طوری اطلاع‌رسانی کنیم که سبب ترس و وحشت مردم شود بلکه باید التهاب را در جامعه از بین ببریم و باید کمک کنیم مردم با رعایت اصول بهداشتی در آرامش باشند تا بتوانیم مشکلات را کنترل کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا با اشاره به اینکه در شهرستان هم بیمارستان‌ها و هم شبکه بهداشت و شرایط برای مقابله احتمالی بیماری فراهم شده و مشکلی وجود نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: از طریق تعزیرات و گشت‌هایی که در مکان‌های فروش وجود دارد مراقبت می‌شود تا سودجویی صورت نگیرد.

این مسئول استفاده از مایعات و آب میوه‌های طبیعی و اسپند دود کردن را موثر دانست و گفت: آنچه سبب افزایش ایمنی بدن شود هم میزان تأثیر این بیماری را کاهش می‌دهد و باید از تجمعات غیر ضرور و فروش شیرینی و خوراکی‌های غیر بهداشتی خودداری شود.

وی اضافه کرد: به صنف نان‌های شیرمال نیز تذکر داده شده تا در استفاده از مواد رنگی و سایر شیرینی‌ها موارد بهداشتی را رعایت کنند چراکه برخی از شیرینی فروشی‌ها و آشپزخانه‌ها در لیست پلمپ هستند که در صورت عدم رعایت و ادامه روند فعلی پلمپ خواهند شد.

خانجانی متذکر شد: باوجود اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به کرونا در نکا نداشته‌ایم اما تدابیر لازم برای مقابله احتمالی و کنترل آن در نظر گرفته شده و به صورت کامل آمادگی مواجهه با آن وجود دارد هرچند این بیماری فقط قدرت سرایت بالایی دارد و از نظر قدرت اثرگذاری بسیار ضعیف و قابل درمان قطعی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدناصر موسوی گفت:  یکی از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیر دار دامی، واکسیناسیون به موقع و منظم با استفاده از واکسن موثر است.   وی افزود: در همین راستا واکسیاسیون عمومی و سراسری بر علیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله در بیش از ۷۰ روستا در سطح شهرستان هویزه با اولویت مناطقی که در سال‌های گذشته درگیر تنش آبی بوده اند توسط اکیپ‌های دامپزشکی دولتی و بخش خصوصی به صورت رایگان آغاز شد.   موسوی ادامه داد: در این طرح سراسری واکسیناسیون در برابر بیماری‌های واگیر دار دامی بیش از ۷۰ هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) زیر پوشش واکسیناسیون قرار خواهند گرفت.   رئیس اداره دامپزشکی هویزه واکسیناسیون به موقع، انجام ضدعفونی به صورت مرتب و جلوگیری از تردد افراد متفرقه و وسایل نقلیه به دامداری را مهمترین راه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دار دامی عنوان و اضافه کرد: دامداران در صورت بروز بیماری، برای جلوگیری از پیشرفت این بیماری باید از جابه‌جا کردن دام خودداری کرده و دام و دامداری را قرنطینه کنند و مراتب را در کوتاهترین زمان ممکن به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله